Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner"— Presentationens avskrift:

1 Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
WhatsApp är en gratisapp som är krypterad och säker att skicka bilder och meddelanden i. Det är bra om man vet att även de som man ska skicka bilder och meddelanden till har WhatsApp. Klicka på ikonen för att öppna

2 Forts. Användarguide WhatsApp
Här klickar du när du vill skapa nya meddelanden. Här kan du söka bland meddelanden och kontakter. Här kommer du åt inställningsmenyn. Här är knappen för telefonsamtal: den kan du strunta i. WhatsApp kommer inte användas för telefonsamtal. Här klickar du för att lägga till en ny kontakt.

3 Bjud in till WhatsApp OBS! Vad som händer vad man trycker på Bjud in vänner ser olika ut i olika typer av Androidtelefoner. Det är inte säkert att det ser ut som på bilden på just din telefon! De som inte har WhatsApp bjuder man enklast in genom att klicka på Bjud in vänner under Kontakter. Enklaste sättet att bjuda in någon är genom att skicka ett SMSmeddelande.

4 Forts. Bjud in till WhatsApp
Ett meddelande har skapats automatiskt av appen. Skriv in telefonnumret och skicka iväg.

5 Skapa meddelande till en ny kontakt som har WhatsApp
… och tryck på gubben m plusset som dyker upp i högerkanten. Då kopplas du till telefonens kontaktlista. Om du vill skicka meddelande till någon du vet har WhatsApp, men vederbörande finns inte i din kontaktbok. Tryck på knappen kontakter…

6 Skapa nytt meddelande till… forts.
Har personen WhatsApp ser sidan ut såhär. När du nu trycker på Meddelande… Du kan nu skriva in namn och nummer på den som du vill kontakta och trycka på spara.

7 Skapa nytt meddelande till… forts.
Foton kan du skicka genom att trycka på kameran i meddelandefältet. Antingen väljer du en bild som du redan tagit ur telefonens bildbibliotek, eller så tar du en ny. …kopplas du direkt till meddelandefunktionen i WhatsApp och du kan börja!

8 Skapa meddelande till redan befintlig kontakt
Välj en kontakt ur din chattlista eller dina kontakter… …och skicka iväg en bild! Antingen ett från ditt bildbibliotek eller så tar du en ny med kameran.


Ladda ner ppt "Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner"

Liknande presentationer


Google-annonser