I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
låt oss presentera SLIDEPLAYER.SE
Advertisements

Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker
Det första du bör göra är att rita horisonten
När Ella fick plaströr i öronen
Kanske är ni goda vänner i ett år,
Välkommen till Vialundskolan! =)
Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Råd till barn och föräldrar
Tips och råd som hjälper dig läsa, lära och plugga
Titta på alla bilderna i bildspelet och läs texterna på bilderna.
Skapa jullåtar i grupp med Garageband
A day as the opposite sex
Sorteringslek i skogen
Ringa video- samtal med datorn
IPad grundkurs.
En dag på Skogsgrinden…
Muntliga nationella prov i svenska
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Barnanpassad utredning
Välkommen till kattens magiska värld
Skapa jullåtar i grupp med Garageband Fyra tillfällen av skapande för år sju.
Att söka till högskolan
Välkommen till internet för nybörjare
Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning
Sammanfattning Vi gjorde ett studiebesök i Kista Service Hus. Två pensionärer pratade om problem i deras vardagsliv. Utifrån det tänker vi skapa en digital.
Skolbarn i sex till tolv årsålder behöver tio till elva timmars sömn.
Den uppsats ni är på väg att skriva skall en vacker dag presenteras muntligt. I betygskriterierna för Svenska C står det att eleven, skall använda sig.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
- Vikten av att kunna sälja in sin idé
©storm.
Varför är det bra att ha just två öron?
En bild säger mer än tusen ord !
Sektorn för Socialtjänst
Askersunds kommun
Vi undersöker kraft och rörelse
Bra att tänka på i ämnet svenska och när man har mig som lärare…
C-pen Z-pen Skanner Amis och Daisy
Klara Meras lägenhet Ungdomsrummet är också sovrum och här kan du prova ett vikttäcke. Det är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Vägledare Ingela Holmquist (HQ) Tel:
Behandlas varsamt! Spädbarn är otroligt starka men samtidigt mycket sköra Centrala Barnhälsovårdsenheten Göteborg Lena Holmberg.
Johanna Olausson, Norrängsskolan, Huskvarna –
Vardagsrummet är stort, så här finns det plats för mycket saker.
Skriva.
Google SketchUp Del 1.
Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre vid toapappershållaren.
Hur laddar man ner poddcaster från P1?
Syfte: Undervisningen ska stimulera elevernas lust att tala, skriva, läsa och lyssna och därmed stödja deras personliga utveckling. Eleverna ska ges möjlighet.
- en del av svensk idrott Kalender Administration.
Windows Live Messenger. MSN. Vad är Windows Live Messenger ? Ett klient program för direktmeddelanden, dvs ett program som laddas ned från Internet och.
Vad gjorde vi förra gången? Nu borde du ha koll på de 16 första begreppen. Öppna begreppslistan på Superhumans & kolla att du kan dem!
MANETER Maneterna tillhör nässeldjuret. Dom simmar långsamt men oftast glider dom runt med havströmmarna. Därför kan dom dyka upp i stora mängder. I Sverige.
Attraktiv Hemtjänst Deluppdrag Införa välfärdsteknologi Max Domaradzki.
Välkomna till musiken! Solsången Hur långt har ni kommit med er rap? Hur kan vi arbeta med texterna? Kan man sätta ihop texterna med varandra? Träna på.
Lässtrategier. 1. Före läsningen- strategier 1.1 Sätt upp mål med läsningen.
Bild 1 av 7 I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater. Det kan vara lättare att lyssna på ett inspelat meddelande än att läsa en text.
Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre.
Hur du kan lära bättre!.
QR-koder ”Skolan ska ansvara för att varje elev efter genomgången grundskola kan använda modern teknik som ett verktyg för kunskapssökande, kommunikation,
Lots Tävlingar och administration
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
V39, 2016: Veckobrev för förskoleklasserna
Windows 10 för handledare
På den här bilden, marken (vattnet) stannar där linjen är
Komma igång med Scratch
Handläggarutbildning
Presentationens avskrift:

I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater I sovrummet finns en bänk med olika pratapparater. Det kan vara lättare att lyssna på ett inspelat meddelande än att läsa en text.

Här finns exempel på hur man kan märka upp lådor så att det blir lättare att hitta eller lägga tillbaka sina leksaker. Det finns bilder på olika lekar så att det ska bli lättare att komma på och välja lek. På väggen bredvid hänger en dygnsplan med plats att skriva eller sätta bilder för det man planerat. Vartefter dygnet går slocknar lamporna i ljuspelaren. På natten lyser ljuspelaren med blå lampor. Då blir det lättare att skilja mellan dag och natt.

På sängen finns flera olika vikttäcken som du kan prova På sängen finns flera olika vikttäcken som du kan prova. Vikttäcke är ett extra tungt täcke som kan göra det lättare att koppla av och sova gott.

Uppmärkningen på garderoben gör det lätt att hitta kläderna och lägga dem i rätt låda efter tvätt. Här är uppmärkningen med färgbilderna PCS och även med text på kanten av lådan. På gymnastikpåsen finns en packlista med bilder.

Här finns olika typer av fickminnen Här finns olika typer av fickminnen. Istället för att skriva en komihåg-lapp så kan man spela in en röstanteckning. Det finns också en speciell penna som kan spela in längre anteckningar. Om du har svårt att skriva för hand kan du skriva på en liten bärbar skrivmaskin med tangentbord.

På datorn kan du prova flera specialgjorda program som är lätta att använda för att till exempel skriva, titta på bildspel, fixa till och skriva ut bilder och hålla koll på din ekonomi. Med en webbkamera och ett särskilt program går det att ringa med datorn och se varandra när man pratar.

Om det vanliga tangentbordet till datorn är för krångligt kan du använda en styrplatta med bilder att skriva med. Vi visar också ett enkelt sätt att starta just de program du vill använda.