Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HÄR BOR JAG Skogstrollen vt 2013
Advertisements

Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Fem goda vänner på äventyr De fem goda vännerna träffades varje dag och hittade på nya bus. Den här dagen hade myggan en idé. ”Jag vet, vi flyger till.
Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
När Ella fick plaströr i öronen
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Sagan om den hungriga vargen
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Ett Liv i Lärjungaskap Del 1 – Frälsningens Mysterium
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Här kommer lite bilder på vad vi har gjort i klassen.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Patientenkät sommaren -13
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
”Tidigare har läraren skrivit hur det har gått för mig i skolan som mamma och pappa fick läsa hemma. På utvecklingssamtalet har mest de vuxna pratat och.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Välkommen till Ungdomssamling!
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Öland Ölands landsvapen ska föreställa en kronhjort. Öland har kronhjorten som landsvapen för att man tog dit kronhjortar till den kungliga jakten.De hade.
God Jul ? Du behöver inte vänta till Jul….
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Jenny Nyström.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
Om jag hade möjlighet att fånga regnbågen hade jag gjort det för din skull och delat dens skönhet med dig.  
Varje dag försvinner flera personer…
Brukarenkät IFF Brukarundersökning individ, familj och funktionshinder (IFF) hösten Sammanlagt svarade 185 brukare på enkäten. För IF så var.
I början fanns GUD.
På andra sidan Skrivuppgift hösten 2012.
VÄLKOMNA TILL HALMSTAD! Nu ska vi berätta om när vi var i Halmstad.
Nya studera.nu Målgrupper och struktur. Målgrupper Potentiella studenter Studenter i systemet Forskarstudenter Andel av besökarna per målgrupp? Prioritering.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Ett Riktigt Julkort.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
London torsdagen den 28/8 I dag besökte studiegrupperna A och B London, vi fick en guidad tur inne på Towern, såg en del kända platser och åkte London.
Marcus berättar lite om sig själv
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Fakta om andravärdskriget
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
SIM TEAM.
Humlans förskola öppnades någon gång på 70 talet. Fyra avdelningar som hette: Granen, Enen, Tallen och Kotten. Det har varit fritids, späd och syskon avdelningar.
Att inleda och avsluta en berättelse
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
Skogsnibble förskola Skogsnibble förskola byggdes under Verksamheten startade upp i november samma år, då var förskolan fortfarande en byggarbetsplats.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark.
Tage Tage William Etul föddes som äldsta barn till Elof Mauritz Olsson och hans hustru Hilda Christina f. Andersdotter i detta hus i Södra Stensjö.
Nu är det dags igen för en årskrönika Tänk vad åren går fort.
STUDENTREKRYTERING.
Elev loggbok.
Börja och avsluta med tid
Presentationens avskrift:

Två år sen jag gjorde ett bildspel. Förra julen var jag i en process, då jag fick besked att jag inte skulle få ta över vandrarhemmet, vilket gjorde att jag inte hade någon större lust för skapande. Kul att idag sitta och känna att detta skapande är roligt igen.

Processer har jag fått gå igenom, och där har jag hittat sidor i mig som jag inte kände till. Man kan vända mycket dåligt till att bli något bra. Någon sa: -Det som inte dödar, det härdar. Det ligger mycket i det uttycket.

Hillevi tog studenten i år. Hon och Robin flyttade upp till Nybro, för att studera i Kalmar. Kändes tomt utan dem. Men kul att de vågar och vill testa. Det gjorde att jag tog mig dit och fick uppleva ett fantastiskt fint Kalmar.

Två underbara barnbarn har jag nu. Min son och Madde har gett mig en av den finaste gåva man kan ge. Att få bli Farmor. Nilo och Wiggo är deras namn.

Hade härliga dagar i Hemmeslöv denna sommar. En dagspromenad i Haväng. Tvådagars vandringstur i Blekinge med ett glatt gäng. Många turer i natur, där jag trivs som bäst.

SOMMARMOTIVSOMMARMOTIV

Nu avslutar jag detta bildspel med en stor Varm önskan om en God Jul och ett Gott nytt år!!! Inga-Lill