NPÖ, så här kan det se ut… 1. Stoppa in SITHS-kortet i kortläsaren och ange pin-kod för legitimering.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Advertisements

Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Patientfall Astrid Astrid Andersson, 78 år Ensamboende i lägenhet
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
Janusfönster i TakeCare
NPÖ och PDL Nationell patientöversikt (NPÖ) är ett stöd till sammanhållen journalföring. Det är ett IT-stöd som sammanställer din patients journaluppgifter.
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Nya Mina vårdkontakter
Nationell patientöversikt
Detta är en mall som kan ge stöd i arbetet med att ta fram vilka informationsmängder vårdgivaren ska ansluta.
Skriva e-recept i Melior
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Introduktionsutbildning i MOSS-verktyget
Inloggning till Landstinget Kronoberg via Citrix
©storm.
Dags att börja använda ditt e-tjänstekortet
Läkemedelsförteckningen
NPÖ –användning i Örebro
Word Read Plus 08 talsyntes
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
Cirkelledarutbildning
NPÖ och PDL Nationell patientöversikt (NPÖ) är ett stöd till sammanhållen journalföring. Det är ett IT-stöd som sammanställer din patients journaluppgifter.
Nytt IT-stöd för dosdispenserade läkemedel Pascal = patientens sammanhållna läkemedelsinformation Bakgrund Under våren 2012 kommer alla dosrecept att föras.
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
”Att skriva recept” En metod för individuell ordination av fysisk aktivitet.
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Övningsuppgift Makulerad kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Patientens läkemedelsinformation Projektet Stockholms läns landsting samarbetar med Region Skåne och Västra Götalands regionen för att ta fram ett stöd.
Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Läkemedelsförteckningen
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Nationell Patientöversikt, NPÖ
R ESULTAT R ESULTATNOTERINGAR. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Sammantagen känsla efter uppgradering Sammantaget går arbetet som planerat. Vi har fått snabb service, mycket tack vare att Cambio har varit på plats.
NPÖ Nationell patientöversikt Rev Utb.material stödanvändare Hösten 2016.
|UTBILDNING.
Läkemedel.
COSMIC R8.1 Läkemedelsmodulen för barnmorskor
Beställningsguide VTF och Nutrition Saffron detaljerad
NPÖ
Såhär fungerar BABS-maskinen
Välkommen till MedieXpert AB
Tilldela roller i Sportnik
NPÖ Oktober 2017 Lena Bernhardsson.
Såhär fungerar BABS-maskinen
Tips, trix & tänk på Nyheter i Läkemedelsmodulen R8.1.
NPÖ – Nationell patientöversikt
Ordinera e-Recept.
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
NPÖ Nationell patientöversikt
NPÖ Lena Bernhardsson.
Såhär fungerar BABS-maskinen
NPÖ Lena Bernhardsson VGR.
Filmremsa (Medel)   Så här spelar du upp effekterna i den här bilden:
Utskrivningsinformation i Intygsmodulen
Utbildningsmaterial Uthopp från SAMSA till Nationell patientöversikt
Nyheter Melior 219 SP 1 patch 200
Presentationens avskrift:

NPÖ, så här kan det se ut… 1. Stoppa in SITHS-kortet i kortläsaren och ange pin-kod för legitimering

Intyga patientrelation

Samtycke SJF

Översikten

Tidslinjen i NPÖ ”mouseover” effekt Över tidslinjen ser man ”bockade markeringar”, där visas händelser när man kör med muspekaren över. En liten ruta dyker upp där det står vilka händelser som skett. I NPÖ ses tidslinjen 3 år bakåt i tiden och 1 år framåt i tiden. Varje ruta motsvarar 1 månad i kalendertid.

Knappen ”Kontakter” När man klickar på knappen ”kontakter”, så visas alla Vård- och omsorgskontakter, även planerade kontakter framåt i tiden. Flikarna under rubriken ”vård- och omsorgskontakter” – start, slut, enhet, kontakttyp, kontaktorsak. Om man klickar på pil upp eller ner så görs en sortering.

Diagnoser

Dokument

Vård- och omsorgsdokument, journaltext

Ordinerade och förskrivna läkemedel Ordinerade och förskrivna läkemedel finns bara att se från de landsting som idag valt att publicera läkemedelsinformation från sitt journalsystem! (LiV producerar inte denna information) Uthämtade läkemedel visas från Apoteket Service AB för de senaste 15 månaderna bakåt i tiden.

Tidsskala