Patientenkät sommaren -13

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

Varför är Carl Bildt så skicklig på att hantera journalister? Peter Dahlgren medie- och kommunikationsvetare.
Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Eksjö Hemtjänst.
Året var 2004, i en liten stad som heter Laholm, blev en trygghet totalt omkullkastad. En liten brun nallebjörn blev helt utkastad i kylan! Och blev liggande.
“Tänk över det här...” Klicka med musen för att se bildspelet...
Brukarnas perspektiv: KUNSKAP/INFORMATION
Sagan om Piffy.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering Säljutbildning Öppen utbildning Vt 2010 Utbildare: Johan Skogström Plats: Consensus Utvärderingen.
Redovisning av enkäter utlämnade i dec 2012   Under en vecka i dec delades enkäter ut till de patienter som besökte mottagningen. Antalet inkomna enkäter.
Utvärdering Fördjupad samordnarutbildning Öppen utbildning april Utbildare: Harriet Östgren Plats: Consensus Örebro Utvärderingen är baserad.
TACK alla ni som hjälpt oss att svara på vår patientenkät! Här kommer resultatet. Vi jobbar vidare för att bli ännu bättre..
Barnanpassad utredning
Att leva med multipel skleros
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering S7 och Ehternet & Profibus Öppen utbildning 6-9 april Utbildare: Tage Strandberg Plats:
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Vad innebär val av vårdenhet?
Samtalet På Arbetsplatsen.
Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2013? Verksamhetsresultat för Eksjö Särskilt boende.
Att skriva en artikel.
Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.
Syftet med en personlig handlingsplan
Plug In riktar sig till elever som avbrutit eller riskerar att av bryta gymnasieskolan. Nationellt är frånvaron hög, närmare 30 %, för Västerbotten ligger.
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA 1. UTHÅLLIGHET. 2. KONCENTRATIONSFÖRMÅGA Uthållig bara korta stunder i taget Slutför oftast arbetsuppgifter.
Brukarenkät IFF Brukarundersökning individ, familj och funktionshinder (IFF) hösten Sammanlagt svarade 185 brukare på enkäten. För IF så var.
Hur fungerar värdegrundsarbetet i vardagen, på operation 2010? På kliniken IVAK/OPERATION, startade ett värdegrundsprojekt Detta har lagt grunden.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Ett ödesdigert misstag…
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Arbetslös.
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Ibland finns det gånger då man nog önskar att man inte blev fotograferad… ☻
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Behovsanalys och brukardialog 2011
Färgelanda bibliotek Kvalitetssäkring Låntagarenkät.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Arbetsförmedlingens insatser för dem som deltagit i programmet arbetslivsintroduktion Siri Persson Avdelningen Rehabilitering till arbete, Strategienheten.
DEN MAGISKA DÖRREN.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2014 (e-survey undersökning)
Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd.
Hur lätt är det att nå oss per telefon? 0=absolut inte 10=ja, absolut.
Vem är jag, Vem är du?.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Samarbetet Försäkringskassan – Huddinge psykiatriska öppenvårdsmottagning Tvåpartsfinsam 2014 och 2015.
LIVET Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Attraktiv Hemtjänst Deluppdrag Införa välfärdsteknologi Max Domaradzki.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Resultat föräldraenkäten 2015 Stimmet och Nybodas grundsärskolor.
10/3/2015 Föräldraenkäten 2015 Förskola Änglagård-tigrarna.
Sammanställning av föräldraenkät Barnavdelningen för neurologi, 95B
Anpassad för barn till den som drabbats av en hjärnskakning
Presentationens avskrift:

Patientenkät sommaren -13

Är du nöjd med den hjälp du har fått?

Jag kan sakna djupare problemlösning hos min psykolog Jag kan sakna djupare problemlösning hos min psykolog. Hade önskat att få lite mer hjälp utav mina mediciner. Har fått all hjälp som finns att tillgå. Det är min egen ovilja som styr att jag inte fortsätter t.ex. kurser. Medicinering är trots allt det jag tror funkar bäst just nu i mitt liv. Bra prat person, bollplank. Utvecklat mig. Fått redskap som hjälper mig vidare. Hade inte stått på benen utan Moshgan och Maria. Har gått hos läkare i väldigt många år. Flyttade över hit när ni öppnade. Fick mycket bra kontakt direkt. Att sätta upp sig på en psykolog/läkare tar en evighet, och jag har blivit omplacerad 6 ggr. Bollad mellan psykolog och läkare. Läkare fokuserar för mycket på medicinering och gör bedömning efter mycket kort tid. Privat som jag tar med min läkare. Tycker överlag att Södermottagningen är mycket bra. Känner trygghet och tillit. Tack. Har hela tiden haft ett fantastiskt stöd av Södermottagningen.

Är du nöjd med mottagingen som helhet?

Bra bemötande. Bra personal från reception till sorti Bra bemötande. Bra personal från reception till sorti. Trevligt och familjärt bemötande. Önskar att man blir kontaktad när ens läkare är sjuk. Detta är första gången i mitt 30-åriga liv jag känner mig lyssnad på. Bra personal. Kan vara svårt att få tid inom rimlig varsel. Tycker inte om era akuttider. Visst bra att man kan få träffa läkare men att prata med någon är viktigt. Ganska nöjd, trevlig personal och receptionisterna är lätt det bästa. Alltid trevligt bemötande, hjälpsamma, duktiga, lätt att få tid. Alla har varit väldigt trevliga. Alla är snälla. Nöjd med gruppen och tror och hoppas på mer läkarhjälp i augusti.

Hur stort upplever du ditt inflytande gällande din behandling?

Mycket bra de timmar inte medicinen haft sina värsta bivekningar på mig.   Min läkare och jag är helt överens.   Det är ju min behandling. Om jag inte går med på vad min läkare/psykolog säger så opponerar jag mig.   Inte så mycket att säga till om.   SSK pratar på mycket. Jag får inte lättat det jag vill ha ut. Stelt och svåra termer, skulle önska mer avslappnat språk.   För det mesta väldigt mycket.

Hur upplever du mottagningens tillgänglighet?

Aldrig haft problem. Ibland kan det vara upptaget när man ringer Aldrig haft problem.   Ibland kan det vara upptaget när man ringer.   Min sköterska är det inga problem att nå men att få en tid till min läkare suger fett!   Jag har aldrig upplevt det som ett problem.  

Är det något du tycker vi ska ändra på Är det något du tycker vi ska ändra på? Det kunde varit lite trevligare möblerat.   Tredje gången jag är här så jag passar på denna fråga.   Meddela gärna om jag planeras bli omplacerad, så jag kan prata med personen i fråga. Jag vill kunna känna förtroende för min läkare. Omplacera mig helst inte mer….det är otroligt jobbigt att behöva börja om varenda gång, börja förklara ur min synvinkel varje gång.   Nej, jag ger 5 på allt.   Ni är fantastiska på denna mottagningen.   Nej, det tycker jag inte.   Bra akuttider.   Möjlighet att byta terapeut, kortare kötid.

Fler läkare och akuttider! Mer information om alternativ t.ex. medicin. Annars är det bra . Är nöjd och tycker ni gör ett bra jobb.   Större toaletter på våning 1. Endast en flygvärdinna eller en tio-åring kan navigera därinne, speciellt om man behöver hänga av sig kläder.   Utöka verksamheten.   Tja, jag vet inte. Som vanligt inom allt så kanske mer personal och tid behövs men jag uppfattar Södermottagningen som riktigt bra. Har ingen direkt erfarenhet av annan psykiatri men jag känner att detta är bra och proffsigt.   Att lättare kunna ha t.ex. telefontid med läkare.