Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Bestar möt myternas djur
Det första du bör göra är att rita horisonten
Linux Uttagningen Av Maths Claesson Del 1.
Anne Frank Historia.
Pjäsen handlar om att man får följa den danska prinsen Hamlet och hans kompis Horatio, det börjar med att några vakter som håller vakt vid ett slott får.
Äventyr i sjumilaskogen
Välkommen till Vialundskolan! =)
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
Den svävande kon Uppdrag >< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket.
Svenska som andraspråk
Metodstöd.
KKME – Livsfrågor Oktober 2007
Pronomen.
Skottövning Spel Dribblingsövning Nickövning Två måls spel
Les meilleures photos de
Åk 9 - året då det händer -.
Ett Brott Är Ett Brott... Av Lovisa Wirdemo.
Hur du skriver en bra historia
ÄR DET BÄTTRE ATT VARA SINGEL ELLER VARA GIFT?
Ann-Charlotte Roupé, Lerbäckskolan, Lund –
® BrucElvis Gå vidare genom att klicka på musen !
Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Sagan om björnen.
Flickan på tavlan Av Rebecka Åhlund
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Lätta fakta om bin, humlor och getingar
Unga poeters sällskap Av Mårten Melin Lättläst.
För att ta några lektioner Om vänskap & Livet
Satsdelar.
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Anne Frank Historia.
Jordens försvunna skatter
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Fina kojan Av Helena Bross Axel och Omar hittar bräder som någon slängt. Axel säger att de ska bygga en koja. Kojan blir jätte bra. Det finns en arg tant.
EVA OCH CLAES – En berättelse om våld och brott i nära relationer.
Marcus berättar lite om sig själv
Fyrvaktarens kepp Av Britt Engdal Viktor blir retad, han springer till fyren. Dörren är öppen. Han ser fyrvaktarens käpp. Viktor blir nyfiken på den gamla.
ATT BLI EN EXPERTLÄSARE.
JAG BLEV MED PADDA!!! och kunde plötsligt göra saker jag funderat över men inte haft verktyg till.
Tredje tecknet Av Ingelin Angerborn Berättelsen börjar med en nyckel som inte verkar passa någonstans. Sen börjar Olivias katt Smilla bete sig underligt,
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Stöd till en evidensbaserad praktik för god kvalitet inom socialtjänsten – brukarmedverkan vid brukarundersökningar inom LSS • • SKAPAD.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
SIM TEAM.
Den magiska dörren.
Översikt  Vad lärde vi oss sist?  Rättelse inte en miljon  Profetens ömhet och mildhet (rifq) – 6 exempel  Polisen – Burqa – Den bästa av.
Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
Värderingsövning/ fyra hörn
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Du och jag Av Katarina von Bredow
SUBSTANTIV.
Den magiska dörren.
Etik och moral Vad är rätt och fel?.
Ärtan på Prinsessan Av Embla Björk.
Bokrecension av: Lisa Nauclér Samuelsson Titel: Super snuten Sune med rätt att snokaTitel: Super snuten Sune med rätt att snoka Författare: Sören Olsson.
Den magiska dörren.
Bergvretenskolan 4A Klasslärare Helena Saari Elevcoach Philip Edman
Av: Linus, Clara och Agnes!
 SYFTE: Utveckla kunskaper om och intresse för arbete, ekonomi och konsumtion i hemmet.  Utveckla kunskaper om konsumtionens villkor, om sparande, krediter.
På den här bilden, marken (vattnet) stannar där linjen är
Presentationens avskrift:

Så sjukt kär, Kyssas typ, Läskigt nära, Helt slut, Nästan nakna, Så grymt skönt Serie av Mårten Melin Måns är sjukt kär i Emma. Han vet vad han vill, han vill kyssa henne. Måns och Emma är på Bio sen måste han gå hem helt ensam. Det är inte bara Emma som är kär i måns det är Nanna också, inte bra. När Måns och Emma ska bada har hon inga trosor på sig. Lättläst

Brott på nätet Av Christina Wahldén Lisa har skrivit till Ronja på Facebook. Ronja vill inget hellre än att bli kompis med Lisa. Men där står bara ett ord. Ronja läder det om och om igen. Tjockis!

En tjuv utanför dörren Av Ellen Holmboe Filip M. Lund är en hemlig agent . Därför måste han läsa tidningen var dag. Men en dag kommer den inte. Filip måste lösa fallet med den försvunna tidningen. Lättläst

Du och jag, Agnes Bente Bratlund Agnes och Maja är kära i Daniel fast de är bästa vänner. Agnes tycket att Maja alltid får som hon vill. Agnes börjar förstå att hon också kan få som hon vill, bara hon bestämmer sig. Lättläst

Anden i glaset Av Ewa Christina Johansson Juni, Fanny och Stella har föräldrafritt. Fanny vill att de ska testa anden i glaset nu när åskan mullrar så kusligt ute. Åskknallarna ekar genom huset när blixtarna far över himlen. Först blinkar lamporna sen blir det helt mörkt. När strömmen kommer tillbaka är Stella borta.

Berts fejsbok Av Sören Olsson och Anders Jacobsson Bert och Åke tävlar om vem som har flest vänner på Facebook. Men Bert blir sur när hans flickvän Shirin lägger ut bilder på sig som massor av okända killar svarar på. Och ännu svårare när mamma, pappa och mormor skaffar konton på Facebook.

Vilse i fiendeland Av Mikael Salmson och Lars Sundström Emrik är i fara då han ensam befinner sig i okänt land. Han möter tre tekitiska krigare som verkar vara ute efter hämnd. Om de avslöjar vem han är, är det ute med honom. Hur har han hamnat här? Han måste kommit vilse i fiendeland.

Törnrosens nyckel Av Tone Almhjell Linn är säker på att det är något fel i huset. Det är frost i rabatten när det regnar. Klockorna tickar långsammare. Linn får nyckeln ”Törnrosen” som går till en dörr i källaren, den leder in i världen Sylver. Där finns Rufus, musen hon begravt i trädgården under rosenbusken. Tillsammans försöker de rädda Vinterprinsen innan solen går upp.

Vargprinsessan Av Cathryn Constable Sophie drömmer om att vara någon som alla ser. På skolresan i Ryssland lämnas Sophie och hennes kompisar på tåget. De räddas av en prinsessa Anna Volkonskaja som tar Sophie till sitt förfallna vinterpalats. I vintermörkret omgiven av ylande vargar förstår Sophie att det angår henne på ett speciellt sett.

Hittehunden Av Gull Åkerblom Del 3 i serien ”På andra sidan grinden” Nell ska intervjua två flykting pojkar när någon skjuter genom fönstret. Samir som är yngst får panik och springer sin väg. Kan Ellei hitta honom? Hon åker till Tom och Iris. På vägen hittar hon en påkörd hund. Tänk om den kan bli hennes.