Karlsson på taket av Kristine och Simon.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Anne Frank Historia.
Advertisements

Äventyr i sjumilaskogen
Snuten Typiskt! Stopp i lagens namn!
Mio min strumpa av Josef och Elin. Det var en gång en kille som hette Mio. Han hade en pappa som hade ett slott. Hans lillebror var fångad av den mäktiga.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Sagan om den hungriga vargen
Sagan om Piffy.
Sagan om vinflaskan.. Det var en gång en vinflaska. Den heter Sven. En gång var det en familj som köpte mig på systembolaget.
Ronja och Bojj på äventyr av Moa Eliasson och Marcus Mäkele.
Vi har startat upp vårt nya tema: Folk och rövare i Kamomilla stad
En Modern Saga Grodkonungen.
SAGOHATTEN SAGOHATTEN.
Ett bildspel om dig och dina kompisar.
Den svävande kon Uppdrag >< Den svävande kon är på uppdrag till tomten och sina renar och dom lämnar paket och sen får han ett paket.
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Hej på er alla! ETT STORT TACK för den fina blomman med tillbehör. Jag ska njuta av den en vacker sommarkväll i min trädgård.
Svenska som andraspråk
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Nils Karlsson pyssling och Bertil hemma
Pronomen.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
MITT PÅSKLOV 2012 JESPER ALLANSSON. Påskafton 7 april Mormor och morfar åkte hem till Karlstad dom hade varit här nåra dagar. När dom hade åkt hem cyklade.
Det är ett hus kom så åker vi närmare. Då ser vi en man då frågar vi om får kolla runt.
Det va en gång en katt och hund del 1
Sagan om björnen.
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
Ödehuset Det var en gång en flicka som hette Lisa. Hon
Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.
Det var en gång en igelkott.
Barnens sagor.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.
Dom, de eller dem? Förklaring.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
Anne Frank Historia.
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
Du ÖnskAs en rigtigt gOD jul GOD JUL Först, klicka på stjärnan på julgranen, så vi kan få ljus i den….
När ska man använda de och när ska man använda dem.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Huvudsatser och bisatser
Av Murwet och Sandra. Det var en gång en planet som hette Mars. Han hittade flera planeter.
Vi gick även förbi en liten göl där vi såg ganska mycket mygglarver simma i vattnet. Barnen ville inte bara titta på mygglarverna, de ville även undersöka.
Marcus berättar lite om sig själv
Ett Brott Är Ett Brott Av Lovisa
Det var en gång en man som  inte var nöjd med sitt redskap.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Det var en gång en kille som hette Albert. Han var 1000 år. Han bor på Habbo planeten. Alla är snälla. Dom äter utomjordiska grisar.
Mening eller fråga TRYCK F5.
Den magiska dörren.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Den magiska dörren.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Min födelsedag. På min födelsedag var jag hemma hos pappa
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Den magiska dörren.
Två killar är med om ett bankrån och vill nu lösa det på egen hand. Men inte bara det utan även ett mord som dom blir vittnen till. Efter ledtrådar kommer.
Det va en gång en katt och hund del 1
Vem är jag, Vem är du?.
Påsklovet På påsklovet har jag varit på kalas hos min kusin Matilda med hennes kompis. Vi hade jättekul. Det här kortet tog vi på kalaset.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Det var en gong 2 barn som hete Alexandra och Tilda.
Presentation av Ta ej bort detta. Om du gör det är det brott mot våra regler. Reglerna hittar du under sidan OM KLASSKLUR. Läs de innan nedladdning.
Går det några barn här? Det är alldeles för lite barn som går här. Vi ska satsa på att de ska komma mer barn hit och spela boule. Vi behöver mer ungdomar.
Kajsa och mormor i Danmark av Cajsa och Hannes. Det var en fin sommardag. Kajsa skulle gå ut och sälja kolor på torget.
Hej, jag heter Karam och jag ska berätta om en bok som jag har läst.
Presentationens avskrift:

Karlsson på taket av Kristine och Simon

Lillebror är hemma och har tråkigt.

Då kom Karlsson. Lillebror frågade. - Vem är du? - Jag är Karlsson på taket. Karlsson har en propeller på ryggen, han har brunt hår och en röd tröja och ett par hängslen.

- Hejsan vill du följa med mig hem, och vill du sova över också? - Ja gärna, jag ska bara fråga mamma. - Nej gör inte det. Du kommer inte få. Kom nu, titta mina klasskamrater. Dom är jättesnälla. - Hej! - Hej lillebror. Vart ska du? - Jag ska följa med Karlsson. Jag ska sova hos honom.

- Okej vill du följa med oss sen? - Vart ska ni? - Vi ska till godis landet. - Vi få se, okej. - Okej, Karlsson. Vill du följa med? - Nej, det är dina kompisar. - Men vill du följa med till England på lördag? - Ja gärna, men hur länge ska du vara där ? - I två veckor. - Okej, jag följer med. - Ja godis landet, yeah. Kom killar nu går vi till godisfontänen. - Flygande godispåsar, var?

- Hej, jag heter godisclownen. Jag är den roligaste clownen och jag är gjord av godis. - Okej. - Nu ska jag visa runt i godislandet - Nu går vi. Så fick Lillebror, hans klasskamrater och clownen var sin polkagris. Sen när clownen ätit upp polkagrisen så åt lillebror och klasskamraterna upp godis - clownen. Alla hade kul och sen så gick dom hem. Snip snap snut så var sagan slut.