Övning Dribblar Springer Utan boll Passar Boll Anfallare X Försvarare.
FÖRSVARSSPEL Högt försvarsspel
Toe taps. Hook turn. U turn. Step on. Twist of outside. Inside fake
= Passning eller skott = Löpning utan boll = Driver boll
Välkomna Föräldramöte P97 14 December Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel Etablera oss som ett av regionens bästa.
För att inkludera alla Ljusdal IF
Arbetsmodell: Fortuna FF VAD – Vad ska tränas?
Syfte: Övning: Teknikbanan LEDARE A B
PASSNINGSSPEL-SNABBHET- STYRKA-KONDITION. Organisation Den övre övningen är snabbhet utan boll. 3 spelare på den ena långsidan av den mittersta kvadraten.
-Jesper -Eddy -Jerresand Kasper Rafael Rahmat Viktor Jack Martin Gustav Nils Sebastian VideHenrik Startelvan – Ekerö.
G RUNDÖVNINGAR B OLL K UL Victor Ståhl
Föräldrarmöte (P05) 10 september 2015 Välkomna Vem för anteckningar: ???
7-mannamatch spel 9-12 år Anfallsspel Målvakten rullar eller kastar ut bollen till någon av medspelarna. Bollhållaren fortsätter speluppbyggnaden med att.
Västergötlands FF Övningar för det distriktsläger spelare 13 år VFF - Spelarutbildning Träning 1Träning 2Träning 3Träning 4.
Säsongen Fotbollsdagen Träning Träning Inledning grovplaneringP.B Inledning grovplaneringP.B Grupparbete:
Övningsbank Ispass VSK F07 ”Övningsbank - ispass VSK F07.pptx”
ÖVNINGSBANK – PASSNING & MOTTAGNING STEG 1: Individuell träning passningar 1. Cirkelträning – PassningarTränarcirkeln Inlärningsfas med fokus på passningstekniken.
ÖVNINGAR P03 v Roberth Bromér. Bollteknik I denna organisation har varje spelare var sin boll, och en egen yta att jobba i. Spelaren tar med.
Försvar– Träningspass-1 Färdighetsövning - 1 Vad? Varför? Hur? Frågeställning: Öva: Organisation : Anvisningar : Sammanfatta (med följande kontrollfrågor):
Egen träning –eget ansvar 3 PASS I VECKAN MÅN/ONS/LÖR. + ETT EXTRA PASS LÖPNING. NI VÄLJER SJÄLVA VILKET PASS PÅ VILKEN DAG. ATT FUSKA MED ÖVNINGEN ÄR.
AIK P03, ons 20 nov, bollbehandling, ca. 15 min Bollbehandling i luften Barnen sprider ut sig i en stor ring med gott om plats Låt barnen kasta upp bollen.
SvFFs ”Arbetsmodell” A2.1FÖ1 Vad? Varför? Hur? Instruktioner: Öva: Organisation : Anvisningar : Sammanfatta (med följande kontrollfrågor): Ev. stegring.
Pojkar-09 Övningar och spel
GT76 P01 Bandyboken Bandybok_P01.
Träningsupplägg Samling, genomgång, gruppindelning 15 min
Träningspass 3 (passning, bollkontroll,anfall)
Avfallspell - Finta och driva
Onsdag v Passning Mottagare skall “frigöra sig” från lagkamraten vid konen och runda honom Ta emot pass, titta upp och slå sedan passen Börja.
Starta med övning 7 sedan övning 11 alt övning 9 (”min boll”)
Fotbollsträning 20 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
Spelare: P11, F11/10/09 Tränare: Spelare i P04, F03/04
Uppvärmning P10 U1 - Stationsträning: U2 - Följa John:
SPELARUTBILDNINGSPLAN ANFALLSSPEL- UTMANA, FINTA,DRIBBLA 1
TEMATRÄNING – PASSNING/MOTTAGNING
ÖVNINGSBANK – Träningspass 2: minuter, konstgräset
Svårighetsgrad: Medelsvår
BOLLA & TRIXA… BÖRJA MED ATT STUDSAR MELLAN VARJE TILLSLAG. NÄR NI KAN GÖRA 10 PÅ RAKEN, SÅ FÖRSÖKER NI BOLLA UTAN STUDS MELLAN TILLSLAG… LIGG PÅ GRÄSET,
Block A Tisdagar: ca 30 spelare 1 h 20 min:
Spelarutbildningsplan
Träningspass 1 (passning, anfallstaktik)
Presentationens avskrift:

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Allmänt Samling. 5 minuter Fokus – inget larv eller trams. Misssköter man sig och får 2 varningar får man stå över smålagsspelet. 100% insats – ge allt som på match, det är då du utvecklas. Gnugga bort en lat eller slö inställning. Ge beröm – vi är ett lag som berömmer varandra och vi bygger en laganda som inkluderar. Inget gnäll eller dålig attityd. Föregå med gott exemple som ledare.

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Uppvärmning Jogga och spurta med boll. 5 minuter Jogga med boll från ena kortsidan till andra kortsidan. Spurta med boll från ena kortsidan till andra kortsidan. Att tänka på: gör övningen med kontroll på bollen och använd både insida och utsida på foten. Repetera i 5 minuter

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Uppvärmning Styrke- och balansträning Välj ut två instruktörer som håller i övningen. Tanken är att det ska lära våra grabbar att lära sig att respektera alla och att ge alla möjligeheten att utmana sig själv. Föregå med gott exempel och tacka instruktörerna. De övningar vi utför; JumpingJacks, armhävningar, sit-ups, sqwats, plankan, utfall och höftböj. Att tänka på: gör övningen med 100% intensitet och fokus. Förklarar att de ska utmana sig själva och att det är deras ansvar. Utför varje övning 1 minut

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Övningar Väggspel. 10 minuter Löp med boll 5 m och vägg spela med spelare till vänster. Ta emot boll och löp 5 m. Runda kon och löp 5 m och väggspela med spelare till höger och löp 5 m med boll. Dela in spelarna i två led som börjar samtidigt. När första spelaren passar böjar nästa löpa. Byt passare då och så. Enkel nivå. Utan hinder/motståndare. Eget tempo. Flera touch. Avancerad nivå. Aktivt hinder/motståndare. Högt tempo. Spela med en touch. Att tänka på: sätt passningarna på fötterna. Använd insida och utsida i passningarna. Gör ett ryck ”förbi motståndaren”. Repetera i 10 minuter

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Övningar Breakdown. 10 minuter Kona upp en liten plan (20*15m) med två mål. Dela in gruppen i två lag. Ställ hälften vid höger stolpe och hälften ute vid höger långsidan. Syftet är att göra mål alt. vinna boll. Enkel nivå. Fritt antal touch. Avslut kommer i eget tempo. Avancerad nivå. Max tre touch. Avslut inom 30 sekunder. Att tänka på: det ska gå fort och vara intensivt. Anfallande ska passa och göra mål. Inte dribbla. Snabba passar snabba avslut. Försvarare ska pressa och våga täcka skott och vinna boll. Repetera i 10 minuter

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Övningar Rondo. 10 minuter Enkel nivå. Långt avstånd. 10 meter. Ta emot och passa vidare. En pressar. Byt pressare efter 30 sekunder. Avancerad nivå. Kort avstånd. 5 meter. Passa vidare med en touch. En pressar. Byt pressare efter 30 sekunder. Att tänka på: stå på tå, gör dig passningbar. Se till att bollen går utmed marken. Sätt mål som 10 lyckade passningar eller liknande. Repetera i 10 minuter

Träningsupplägg maj Stureby SK P07 Övningar Smålagsspel. 30 minuter Enkel nivå. Inget speciellt. Avancerad nivå. Max tre touch. Breaka var 9 minut och byt position. Ta 1 minut och prata spelförståelse. Att tänka på: var aktiv i coachningen och se till att alla kommer med och ge positiv och utvecklande feedback till alla spelare. Repetera i 30 minuter