E-tjänst för PSA-prov E-tjänsten för PSA-provtagning är från 1 juni 2018 tillgänglig på alla landstingsdrivna vårdcentralers kontaktkort på 1177.se. Syftet.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Enkät och undersökningservice för kommuner Multibase Oy servicemodell:1-3 process:4-7 eksemplar:8-14 Innehåll.
Advertisements

TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Nya Mina vårdkontakter
Kommunikationslösning för licensansökningar
E-post juni 2013.
Videokonsultation med medborgare
Avgiftslista via Internet
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
Detta är en presentation tänkt att användas som information till vårdpersonal där enheten planerat att starta med Mina vårdkontakter. Gör så här: 1. Skriv.
Gävle Centrumsamverkan QR-utbildning. Möjligheterna med QR.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Regionala tillägg i medicinska texter
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Informationsmöte om integrationen W3D3-Agresso. Syfte och fördelar med integrationen mellan W3D3 och Agresso  W3D3 uppdaterar Agresso Avtalsreskontra.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
APO ett enkelt sätt att mäta. Läkare: Audit om: Dato:
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 4 Bered, fatta och effektuera ärendebeslut 11/ Jana Wahlberg Nyps utbildning- Företagsstöd.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Patientlagen Källa: Sveriges kommuner och landsting.
– ny invånartjänst för hantering av läkarintyg
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 4. Bered, fatta och effekturea ärendebeslut 28/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Vård utan omvägar - en del av programmet för ökad patientsäkerhet
En säker e-tjänst till vården
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Linnea 9 En säkrare medicinering med Warfarin för Linnea Patientnära analys med CoaguChek xs pro i hemsjukvården Linda Strand- sjuksköterska i hemsjukvården.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Välkommen till utbildning i Mina vårdkontakter!. Dagens program  Presentation av Mina vårdkontakter  Genomgång av patient- och vårdgivarsidan  Övningar.
Varumärkesbyte: från Mina vårdkontakter till e-tjänster på 1177.se
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Klagomål på Helixgymnasiet Enligt 4 kap. 8§ Skollagen ska huvudmannen ha skriftliga rutiner för att ta emot och utreda klagomål mot utbildningen. På den.
Broschyr i pärmen.
Anvisningstjänsten Ulrika Gani
1177 Vårdguiden på webben Senaste nytt och vidareutbildning i kontaktkorten Anna Momcilovic, 1177-redaktör, kommunikationsenheten
Landstingets ledningskontor Från Mina vårdkontakter till e-tjänster på 1177.se Nu enkelt och tydligt för patienter och användare: logga in på 1177.se för.
BILDSVEP MINA ÄRENDEN BÖRJAR STRAX. Förtydligande Bildspelet visar arbetsgång när du vill se status i ditt ärende. Vad som skett sedan du skickade in.
Statistik. PDF-fil Excel-fil Omvänt ärendeflöde Mvk rollen Vårdgivare ger behörighet att kontakta patienterna via Mina vårdkontakter, utan.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Lathund Ladoksupport.
Min ansökan. Ansökan . ..
Min ansökan. Ansökan om utbetalning
Sammanfattning av nationellt vårdprogram för cervixcancerprevention
Patientens Egen Provhantering.
WEBBORDERGUIDE.
Nya ärendetyper på Mina sidor - Gemensam inlämningsfunktion
eHälsa och eTjänster inom socialtjänsten
Vuxenpsykiatriska mottagningen 1 & 2 Köping
Med E-tjänst mot framtiden!
Regelverk för Journalen via nätet
Cytostatika-ordinationer i 1177 Vårdguidens e-tjänster på Barncancercentrum Margaretha Jenholt Nolbris1,2, Maria Bandelin1, Birgitta Ericksson1, Eva.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
E-tjänsten Journalen Att tänka på för att skydda utsatta personer
Standardiserat vårdförlopp Prostatacancer
Nyheter & Förbättringar LIS2011
1177 Vårdguidens e-tjänster i VGR
Guide till Fristående tidbok
-Administratörer.
Handläggarutbildning
Lathund Ladoksupport.
Ärendetyper Visning av de olika frågor du kan lägga till i ett formulär.
Nya 1177.se
Presentationens avskrift:

E-tjänst för PSA-prov 2018-08-30

E-tjänst för PSA-prov E-tjänsten för PSA-provtagning är från 1 juni 2018 tillgänglig på alla landstingsdrivna vårdcentralers kontaktkort på 1177.se. Syftet är att ge män som uppfyller kriterierna möjlighet att på ett enkelt och säkert sätt skicka in en förfrågan om PSA-provtagning. Vid användning av e-tjänsten får läkaren ett bättre underlag för att kunna göra en bedömning och telefonrådgivningen avlastas.

Så här ser det ut för invånaren När en invånare loggat in med sin e-legitimation på 1177.se och väljer tjänsten ”Jag vill ta ett PSA-prov” kommer följande information

Först efter att invånaren har bockat i rutan med texten Jag har tagit del av den fullständiga informationen går det att fylla i formuläret

Så här ser det ut för mottagningen

Det här gör vårdadministratören och läkaren Vårdadministratören fördelar ärendet till läkaren med ett delsvar till invånaren med följande text: ”Vi har tagit emot ditt ärende gällande PSA-provtagning. En läkare gör en bedömning av ärendet och återkommer till dig med svar inom fem dagar”. Läkaren väljer något av svarsalternativen till höger:

Det här gör läkaren när svar inkommer När provsvaret kommer bedöms det av läkare enligt det Nationella vårdprogrammet Invånaren får därefter svaret genom att läkaren väljer Skicka nytt ärende och därefter väljer svarsmallen Svar på PSA-prov (Information)

Läkaren väljer alternativ 1 eller 2 till höger och klistrar in det i rutan Meddelande till invånare och anger PSA-värdet samt, för alternativ 2, årtal för ny kontroll.

Läkaren kan naturligtvis ta kontakt med invånaren på annat sätt istället för att använda svarsmallen Svar på PSA-prov. Om PSA-värdet inte är normalt och föranleder remiss till urolog tar läkaren kontakt direkt med invånaren.

Eric Le Brasseur eric.le.brasseur@liv.se