Föräldrapolicy Skåre HK

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Föräldramöte P 01 Utvecklingslag
Advertisements

Föräldramöte Torsdagen den 3 Maj.
Mental träning Mål & Motivation
Tränarskap/frågor 1.Finns det några normer, regler, policys vilka ledare förhålla sig till inom din idrott? 2.Vad innebär motivation för dig? 3.På vilket.
Historia och Organisation
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
VÄLKOMNA.  Säsongen 2009 är P98 och P99 ett lag  Beslutet är baserat på antal barn i varje årskull  Vi är ”på pappret” 23 barn  Inför nästa säsong:
Föreningspolicy för IFK Fjärås
Föräldramöte Gefle IF P-01
VARFÖR IDROTT OCH HÄLSA?
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
Hälsa och Kondition.
det-stora-problemet Coacher, lagledare, funktionärer och styrelse arbetar helt.
Betygskriterier Idrott & Hälsa
Skara IBK´s utbildningsplan för ungdomsverksamheten Sibk:s utbildningsplan är framtagen av ungdomstränare och godkänd av styrelsen i oktober 2008.
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
KIK Fotboll PF 05/06 Föräldramöte Åtaganden Kiosken – Laget ansvarar för Kiosken under egna hemmamatcher samt vid några A- och B-lagsmatcher.
Lagledarutbildning Sköndals IK SISU Idrottsutbildarna.
Föräldramöte Agenda Presentation av ledarna Målsättning / Vision Adolfsbergs IK F-07 Organisation 2016 Säsongen 2016 Övrig Info Frågor och.
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Föräldramöte Agenda Avsluta 2013 Målsättning Adolfsbergs IK Målsättning/Vision AIK P05 Organisation (detta skall vara klart idag!) Säsongen.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
FÖRÄLDRAMÖTE 11/ HFF P 01. INNEHÅLL UNDER KVÄLLEN Blå Tråden Läget i laget Regler för spelarna/laget Uttagning till matcher Medlemsavgiften Cup.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
Föräldramöte F Program Ledare Hertzöga BK
Välkommen Föräldramöte 2017 Flickor 04.
Föräldramöte
Vi i SHK F-05 -Sätter barn och ungdomar före prestationerna -Sätter lek & lust i fokus samtidigt som vi vill erbjuda utmanande och utvecklande övningar.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Lagsammanhållning.
IFK Viksjö F07 united.
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Föräldramöte F 04 ”After season 2016”.
Våra Värdegrunder.
GOIF A och U lag 2010/2011.
Askims IK P07 Föräldramöte
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
VÅRA REGLER - Varla IBK P-04 Svart
Laget Göransson cup januari 2016.
Obbola IK.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Föräldramöte 25/4  .
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
Gothia Cup 2016.
Team 08.
Värderingar Lekebergs IF
Information kring klasslagsfotbollen
Föräldramöte IFK Kungälv P-10
REGLER FÖR ENHÖRNA IF F-14
Stort hjärta – hårt arbete – mycket glädje!
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Värdegrund Micke Renberg Cup
Föräldramöte F Program Hertzöga BK Barn- och ungdomspolicy
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
OBS! Lägg gärna in er föreningslogga på denna sidan!
Planering och information för 2018
GUIF 2017.
Möte för föräldrar till spelare i IFK Viksjö F04
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
NOLLTOLERANS I UPPLAND
Att vara idrottsförälder
Palmstaden IK utbildningsplan för ungdomsverksamheten
Presentationens avskrift:

Föräldrapolicy Skåre HK   Som förälder till en av spelarna i Skåre HK är Du en viktig del av vår verksamhet. Utan förälderns medverkan i stort och smått fungerar inte verksamheten. Du som förälder får uppleva många glada och spännande stunder när du följer våra spelare.  Som förälder i Skåre HK:s verksamhet förväntas Du: i både med- och motgång stödja, uppmuntra, trösta och finnas till hands, inte bara ditt eget barn, utan alla barn i en match. vara en god förebild för spelarna och alltid agera på ett sportsligt sätt gentemot båda lagen, och domaren i en match. hjälpa till att bygga upp ett bra självförtroende och självkänsla genom att uppmuntra med positiva kommentarer - även vid förluster. ha fokus på prestation och inte resultat. ha rimliga förväntningar på ditt barn och laget i övrigt.  vara medveten om de naturliga förändringar och skillnader i utveckling och fysik. Barn utvecklas i olika takt. vara medveten om att barnet mår bäst genom att idrotta av egen fri vilja. Barnet idrottar för sin egen skull och inte för förälderns komma ihåg att handboll är en lagsport och att endast ledarna leder laget under matcherna. Du som förälder skall inte lägga upp någon privat taktik för ditt barn se till att ditt barn kommer i tid till träning och match och att ditt barn har rätt utrustning med sig. se till att ditt barn mår fysiskt bra, får riktig kost, ordentligt med sömn och att barnet aldrig tränar med feber i kroppen eller ont i halsen. ställa upp och arbeta runt laget och vid olika arrangemang inom föreningen. ta del av information som kommer från föreningen i form av mail, brev och information på hemsida delta på lagets föräldramöten  Fastställd av styrelsen 2018-12-04