Ta ut provtagningsunderlag i ROS

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
Advertisements

Mina bevakningar Procapita + Presentation.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Alternativa tillvägagångssätt Registrera ny intervju i BCFPI
Du ska nu skicka en kallelse. Klicka på Martin Becks statusruta för ’Kallelse’.
Välkommen till internet för nybörjare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Introduktion till Cosmic för Primärvården
E-post juni 2013.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Inloggning till Landstinget Kronoberg via Citrix
©storm.
2. Utveckla en presentation
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
Cirkelledarutbildning
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Cosmic version R8.0.
Introduktion till VISS. Vad är VISS? Databas för vattenförvaltning Kartfunktion VISS-Hjälp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Stramas tabeller med menyval – en användarhandledning Tabellerna finns på och visar statistik över antibiotikaförsäljningen i öppen respektive.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Hur loggar jag in? Klicka på ”Exonaut” i listen ovan.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflytta patientärende Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
R ESULTAT ALTERNATIVA VÄGAR ATT RAPPORTERA RESULTAT PÅ.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Lathund Ladoksupport.
Rundtur.
Lokalbokning i Outlook
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Lägga in ny identitet och skapa skydd
Lägga till provsamlings- och HSA id i mottagarboxen
Matdagbok 1177.se.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Registrering av valorganisation
Lathund Ladoksupport.
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Nyheter Melior 219 Uppgradering
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Nya presentationsvyer i COSMIC för kronologisk journal
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Skicka provbunden beställning i ROS
Guide till Fristående tidbok
Skicka provbunden beställning i ROS
Åtgärdswebb Miljömål Nobelmötet 6 december 2018.
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Användarguide - chefer
Så här dokumenteras Alkohol i COSMIC
MedControl Instruktion för ärendeansvarig
Medarbetarportalen (MP)
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Rapportera resultat med titel
En universal inloggning 27 mars 2019
Ny betavy: hantera resultat för enskild student
Presentationens avskrift:

Ta ut provtagningsunderlag i ROS Folkhälsa och sjukvård Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-17

Logga in i Cosmic och skriv in personnumret i sökrutan Logga in i Cosmic och skriv in personnumret i sökrutan. Klicka Sök eller klicka på Enter-knappen. Patientens namn visas. Verifiera att det är rätt patient. Folkhälsa och sjukvård Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-17

Välj ROS under Externa applikationer. Folkhälsa och sjukvård Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-17

Du hamnar på patientens Planering, dvs. prover som ska tas Du hamnar på patientens Planering, dvs. prover som ska tas. Se till att du har rätt datum i Urval (uppe till vänster). Urval Idag är sällan tillräckligt. Välj datum både i rutan Från och Till. Klicka Sök. Folkhälsa och sjukvård Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-17

Observera att beställningen du ska hantera ska ligga i Status Skapad. (ange enhet via Infoga sidfot) 2019-01-17

Markera den rad du ska hantera och klicka på Provtagningsunderlag (längst ned på sidan). Provtagningsunderlag skrivs ut på etikettskrivaren. Var noga med att ta del av den eventuella provtagningsinformation som kan stå på den vänstra delen av etiketten. Status på beställningen har nu ändrats till Provtagning. Du kan ta ut provtagningsunderlag igen om de skulle förolyckas. Du får då frågan om du ska skriva ut nya och klickar då på Ja, så skrivs nya ut. Ta proverna enligt beställning. Folkhälsa och sjukvård Ragnhild Lundqvist och Britt-Mari Arvidsson 2019-01-17