Välkommen till PowerPoint

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Kurs av Christina Bodén
Advertisements

Redigerings kurs med PowerDirektor 5 NE Express Del 1.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Mahmud Al Hakim Lärare - Folkuniversitetet
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Skriv text i punktlistor och ändra bildlayout
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
Markera/välj bilden till höger och kopiera den till klippbordet med ctrl-c. Flytta till Photoshop och öppna ett nytt dokument i menyn eller med.
PowerPoint 2007 Lathund.
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
5. Grafiska objekt Redan på övning fem av sex! Här handlar det om att rita själv, färglägga och att låta kreativiteten flöda. Något för dig? Ritverktyg.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
©storm.
2. Utveckla en presentation
POWERPOINT 2007 GRUNDKURS. VAD GÖR POWERPOINT?  SKRIVER TEXTER  RITAR GRAFIK  ANIMERAR  INFORMERAR Här kommer snart resultatet för 2012… TÄNK OM?
Välkommen!.
En presentation av iPad -appar och funktioner
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Välkommen till PowerPoint
PowerPoint 2007 Lathund.
Krister Björnsjö senITel Några övningar med Powerpoint.
Övning 5 Mer om bildspelets formatering och layout och en hel del repetition © 2007, Daniel Cronholm, http://biblios.se/data.
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Word 2007 Tips och trix av Margareta Gardtman PolarPrint februari 2008.
Ett presentationsprogram
Snabbreferens för Lync 2013 KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga.
Delarna i en Access-databas
1.Gå till hemsidan: torslandaskolanssuperhumans.wordpress.com 1.Klicka på dagens PowerPoint (18/11) 2.Öppna & spara den på din dator 3.När du är klar kan.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Presentationer med PowerPoint Åsa Kronkvist Börja med att fundera Vad vill du berätta? Vem är det du kommunicerar med? Hur ser kommunikationssituationen.
Tips och tricks! VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Byt bild Byt gärna startbilden så det passar med din presentation. Några genrebilder samt mönster hittar du under M: Bilder_SABO_PP Ta bort bilden genom.
Berättelser i PowerPoint Några blandade trick. Hitta material
Logistikprogrammet Powerpoint 2007 Lathund. Logistikprogrammet Bildbakgrund VISA>Bildbakgrund Lägg in grafik och annat Stäng bildbakgrunden.
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Ändra sökordsmallen i GynOp
Rundtur.
Microsoft®Office Excel® 2007-utbildning
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Microsoft® Office OneNote® 2007-utbildning
VISNINGSVERKTYGET POWERPOINT i office 365
Microsoft® Office Word 2007-utbildning
Microsoft® Office Word 2007-utbildning
Microsoft® Office SharePoint® 2007-utbildning
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Microsoft®Office Excel® 2007-utbildning
Jon Wide IT-coach PowerPoint 2010 Välkommen!.
Microsoft® Office SharePoint® Server utbildning
VIKTIGT!!! Läs tips sidorna innan du börjar med din presentation.
Scouternas powerpoint-mall med vitbakgrund
Scouternas powerpoint-mall med träbakgrund
Power Point - grundkurs
Scouternas powerpoint-mall med vitbakgrund
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
Microsoft® Office SharePoint® 2007-utbildning
PowerPoint 2013 Kom igång!.
Olika funktioner och tips till PowerPoint
Att göra om en bild med text till textfil
Appen CLIPS Filmremsa (Medel)
Så här anpassar du din Microsoft SharePoint Online-webbplats
Komma igång med Scratch
Inkorgen Den organiserade Rensa i mappar Ignorera konversation
Välkommen till PowerPoint
Välkommen till det nya PowerPoint
Välkommen till det nya PowerPoint
Grundkurs Windows och Word
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

Välkommen till PowerPoint Fem tips för ett enklare sätt att arbeta

Designverktyget hjälper dig att förmedla din vision PowerPoint Designer föreslår professionell design för presentationen baserat på innehållet i dina bilder. Designverktyget är en funktion endast för prenumeranter. Om du har en Office 365-prenumeration visar nästa bild hur det fungerar i en ny presentation.

Hur du använder PowerPoint Designer Så här fungerar det: 1 Starta en ny presentation genom att gå till Arkiv > Nytt > Tom presentation. 2 Lägga till en bild på den första bilden: Gå till Infoga > Bilder eller Infoga > Onlinebilder och välj bilden. Tips: Du måste vara online när du lägger till bilden. 3 När PowerPoint ber att få hämta designidéer markerar du Nu börjar vi. 4 Välj en design du gillar från åtgärdsfönstret Designidéer.

Morfning Morfning skapar mjuka animeringar och objektrörelser i presentationen. Du använder två liknande bilder för att utföra animeringen, men för åskådarna ser det ut som en bild. Spela upp videon till höger om du vill se ett enkelt exempel. Morfning är en funktion endast för prenumeranter. Om du har en Office 365-prenumeration kan du prova själv med stegen på nästa bild.

Konfigurera Morfning 1 2 3 Prova själv med dessa två enkla ”planeter”: Duplicera den här bilden: Högerklicka på miniatyrbilden och välj Dubblettbild. 2 I den andra av de här två identiska bilderna kan du ändra figurerna till höger på något sätt (flytta, ändra storlek eller färg) och sedan gå till Övergångar > Morfning. 3 Gå tillbaka till den första bilden och tryck på Bildspel och sedan Spela upp för att se morfningen! Tips: Effektalternativ ger ännu fler alternativ för Morfning.

Arbeta tillsammans i realtid När du delar presentationen med andra kan du se dem arbeta med dig på samma gång. Så här fungerar det: 1 Markera Dela ovanför menyfliksområdet, eller använd kortkommandot Alt-XU, för att bjuda in personer att arbeta med dig (du kan spara i molnet i detta läge). 2 När andra har presentationen öppen visar en markör vem som arbetar med vilken bild ... 3 ... och vilken del av bilden som redigeras.

Du blir expert med Berätta Med hjälp av rutan Berätta hittar du rätt kommando när du behöver det, så att du sparar tid och kan koncentrera dig på arbetet. Prova: MARKERA MIG 1 Markera bilden på roboten till höger. 2 Skriv animering i rutan Berätta och välj sedan Lägg till animering. 3 Välj en animeringseffekt, till exempel Zooma, och se vad som händer.

Utforska utan att lämna bilderna Med Smart sökning visas referensinformation direkt i PowerPoint. Prova (exempel på engelska): 1 Högerklicka på office i följande fras: office furniture 2 Välj Smart sökning och lägg märke till att resultaten är sammanhangsberoende för den frasen, inte Microsoft Office-appar. 3 För skojs skull kan du prova Smart sökning igen genom att högerklicka på ordet Office i steg 2.

Har du fler frågor om PowerPoint? Markera knappen Berätta och skriv in vad du vill veta. Besök PowerPoint-teamets blogg (endast på engelska) Gå till kostnadsfri PowerPoint-utbildning I bildspelsläge öppnar du länkar genom att välja pilarna. VÄLJ PILEN NÄR DU ÄR I BILDSPELSLÄGE