Gastronomiprogrammet programöversikt Måltids- och Restaurangvetenskap 1, 15 hp T 1 Måltidskultur och samhälle, 15 hp Måltids- och Restaurangvetenskap 2, 15 hp T2 Måltids- och Restaurangvetenskap 3, 15 hp Entreprenörskap och företagande, 15 hp T 3 Ledarskap 7,5 hp och Revenue Management 7,5 hp Inriktning kreativ matlagning Inriktning värdskap Måltids- och Restaurangvetenskap 4, 15 hp Inriktning Gastronomi och Kreativ matlagning Måltids- och Restaurangvetenskap 4, 15 hp Inriktning gastronomi och värdskap T 4 Vinkunskap och matlagning, 15 hp Vinkunskap och sommelerie, 15 hp Gastronomi, 15 hp Inriktning gastronomi och kreativ matlagning Gastronomi, 15 hp Inriktning gastronomi och värdskap T 5 VFU, 15 hp VFU, 15 hp Restaurangdrift i kök, 15 hp Restaurangdrift i matsal, 15 hp T 6 Examensarbete, 15 hp Examensarbete, 15 hp