Värderingar Lekebergs IF

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Advertisements

ÅLDERSGRUPPEN 10 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
Spelare och föräldrar utbildning IK Sleipner P06
Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete.
Historia och Organisation
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Coaching.
Föräldramöte 19/10 P05.
Föreningspolicy för IFK Fjärås
Västerbottens Idrottsförbund Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna Välkomna till SDF DIALOG 2010.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
”Alla barn har rätt till lek, vila och fritid.”
Det finns ett värde i att vara lika i en förening!
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
SPORTSLIG VERKSAMHET LIF- UNGDOM LIF Ungdomsfotboll vill och skall utvecklas som ungdomsförening och ha som mål att vara en ledande fotbollsförening på.
Flickor 01/02 Kick off Tunanäs
VIKSKOLANS VÄRDEGRUND
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
Vad är Energikicken? Fotbollsturnering som spelas på Kviberg i Göteborg maj 2016 Ca 200 klasser = 5000 femteklassare. Arrangörer: IFK Göteborg &
Spelarmöte Kärra KIF P-05 Onsdag 4 feb Hur spelar vi och tränar i P05 Det ska vara roligt Kamratskap Alla får vara med Vi ska lära oss grunderna.
Föräldramöte – lag F/P XX-XX. AGENDA Bakgrund – året som gick Organisation – ledare och spelare Att vara en del av F/P XX-XX Fokus framåt och Matchning.
KIK Fotboll PF 05/06 Föräldramöte Åtaganden Kiosken – Laget ansvarar för Kiosken under egna hemmamatcher samt vid några A- och B-lagsmatcher.
Vi vill att alla spelare ska utvecklas där man befinner sig i sin ”fotbollskarriär”. För att vi ska kunna möta säsongen 2014 är det ytterst viktigt att.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Fotbollsplan 2015 Skogås-Trångsunds FF F03 Föräldramöte S-T FF - F03 1.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
GUIFs klassfotboll 09 Varje klass/skola bildar ett lag där alla får vara med. Föräldrarna fungerar som ledare (tränare, lagledare, kontaktperson m.m.).
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Föräldrarmöte P04-05 September 11, Röda tråden Vägledning och riktlinjer för barn- och Ungdoms -innebandy i IBK Lockerud Mariestad 2016/2017.
Verksamhetsidé för Kalix Handboll Varför finns vi? För vems skull finns vi? Vad erbjuder vi? Vilka värden skapar vi? Verksamhetsidé Kalix HK är en förening.
Föräldramöte
Åsa IF Stiftelsen Dunross
Lagsammanhållning.
Välkomna till föräldramöte F
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Föräldramöte F 04 ”After season 2016”.
Trivselregler P07-Furulund
Våra Värdegrunder.
Välkomna! Ope IF pojkar 05 Odensala.
VÅRA REGLER - Varla IBK P-04 Svart
Föräldrarmöte P e Augusti, 2017
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Järfälla Basket P07 Föräldramöte 25/
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
IFK YSTAD FK P05 & P06 Presentation Allmän info IFK Ystad Träningar
Team 08.
Föräldramöte Vallen P
Information kring klasslagsfotbollen
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Ledarmöte/Upptaktsmöte 2017/18 27e Augusti, 2017
HK Ankaret P07/ HT.
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Välkomna till föräldramöte F
Spelarmöte F-11 Välkomna!
REGLER FÖR ENHÖRNA IF F-14
Värdegrund Micke Renberg Cup
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Föräldrapolicy Skåre HK
Välkomna till denna presentation av projektet Idrott för alla.
TORSÅKERS IF Socioekonomiskt bokslut 2018.
Välkomna till föräldramöte VIK P09:1
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

Värderingar Lekebergs IF

Verksamhetside´ Lekebergs IF skall bedriva fotbollsverksamhet för barn- och ungdomar i form av träning och matcher för att kunna ge dem en meningsfull fritid. Vi skall genomföra utbildningar för spelare, aktivitets- och organisationsledare för personlig utveckling och för att få en väl fungerande organisation med väl utbildade tränare. Vi skall ha en stark gemenskap med ett socialt engagemang där kamratskap, glädje och lagarbete står i fokus.”

Gemensam värdegrund Lekebergs IF skall präglas av kamratskap, ärlighet och föreningskänsla. Alla ”LIFare” dvs. ledare, spelare och föräldrar skall vara goda förebilder för andra och skapa en god fotbollsmiljö. Alla LIFare är ambassadörer för föreningen både på och utanför planen. Vi inser att alla LIFare är lika viktiga för att skapa en god föreningskänsla Vi inser att alla utvecklas i sin egen takt och att alla gör sitt bästa Vi sköter skolan och gör våra läxor Vi lyssnar på ledarna, på och vid sidan av planen Vi kommer med idéer, lösningar och lyssnar samt respekterar andras åsikter Vi sköter kroppen och är klara i knoppen Vi tänker på vad vi säger både på och utanför planen Vi kommenterar inte domarens beslut Vi är raka och ärliga och håller vad vi lovar Vi kommer i tid eller hör av oss i god tid om vi får förhinder Vi håller ordning på vår utrustning Vi uppmuntrar och sporrar varandra och delar med oss av kunskaper och frågar lagkamrater, tränare och kollegor om råd.