Inställningar Panel-PC

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
Advertisements

Så här gör ni: - Sitt rak framför skärmen - Titta den med stadig blick - Tryck på knappen “Ta kortet”. - OBS. Det är viktigt att inte röra sig medan kortet.
Skapa ett video-CV på YouTube
ClaroReadPro V5 B engt Österlind Solna Skoldatatek 18 november 2009.
Hur man Scannar i Netloan-nätverket
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Kommunikationslösning för licensansökningar
Melior version 216 Dokumentationsmodul med nytt användargränssnitt i Journal Regiongemensamt utbildningsmaterial för samtliga förvaltningar inom Region.
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Snabbreferens för video
2. Utveckla en presentation
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Examensansökan via webben ( ) OBS! Följande bilder är tagna från flera ansökningar för att få med så många exempelbilder som möjligt. Ladok-på-webbtjänsten.
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Word Read Plus 08 talsyntes
1.Öppna först googlekartfilen du fått av byNet i googleearth genom att dubbelklicka på den. Notera att du måste ha installerat google earth. Detta görs.
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Groupwise – skicka mail
MEOS på två datorer Motionsorientering. TävlingUngdom Korsad nätverkskabel Server Lägg upp tävlingen på denna Används som anmälan Extra batteri Startas.
Groupwise – skicka mail
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Att logga in i Adobe connect
Snabbreferens för Lync 2013 för Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Med Lync kan du börja samarbeta utan att schemalägga ett möte.
Kontrollera röstbrevlådan 1.Klicka på fliken Telefon. Där ser du dina meddelanden och information om den som ringde. 2.Håll markören över ett rösbrevlådemeddelande.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Ladok/Kursinfomöte 19 mars Agenda Katarina Holm – sektionschef för Ladok, Kursinfo och Examen Gamla kurser kvar efter AF-skalan Överlappning Nya.
Uppstart iPad Höörs kommun.
KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT
Beställningsguide Bricka/1 portion Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
Rundtur.
Sparsam körning (Evo) Panel-PC
Användarguide Skype för Androidtelefoner
Avvikelsehantering En säker verksamhet = en säker arbetsmiljö!
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
GULD är pengar resten är kredit
Användarguide WhatsApp för Androidtelefoner
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-utbildning
Tankningsrapport Panel-PC
Påfyllningsrapport Panel-PC
Auvesta Affiliate validering
Checklista Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.1.
WEBBORDERGUIDE.
Digital färdskrivartömning Panel-PC
Arbetstidsrapportering Panel-PC
Regelverk och handledning för distanskontakt via videolänk
Region Skåne Förvaltningsgrupp för Digital Diktering
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Hämta och installera Disgen 2016
Hur registrerar jag mig på vår partnerportal
Komma igång med Scratch
I vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet
För dig – skattedeklaration på nätet
Grattis till att ha genomfört övningen: Stolt undersköterska
Användarguide - chefer
Snabbguide för Connect Alarm app
13 maj 2019 Produktuppdatering Alpha PRODUKT UPPDATERING
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Rapportera resultat med titel
Nyheter Melior 219 SP 1 patch 200
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Presentationens avskrift:

Inställningar Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0

Sidfältsinställningar På alla nya sidor (skärmar) för version 2.9 kommer det att finnas ett sidfält till höger. Sidfältet innehåller genvägar och inställningar som alltid är tillgängliga.

Sidfältsinställningar Ljusstyrka Ändra ljusstyrkan på skärmen: Tryck på +-knappen eller −–knappen. Den aktuella ljusstyrkan visas i området mellan knapparna.

Sidfältsinställningar Skärmavstängning Stänga av skärmen: Tryck på Av-knappen. Slå på skärmen igen: Tryck var som helst på skärmen.

Inställningar Öppna Inställningar: Tryck på Inst. (Inställningar) i Startmenyn.

Inställningar Gränssnittsläge Ändra gränssnittsläge: Tryck på Dagsläge-knappen eller Nattläge–knappen för att ändra visningsläge på gränssnittet. Dagsläge: Nattläge: OBS! Nattläge gäller endast för de skärmar som har tjänster som stödjer detta.

Inställningar Varningsmeddelandeläge Ändra varningsmeddelandeläge: Tryck på Ljud-knappen, Ljud och blinkning-knappen eller Blinkning–knappen för att ändra läge för vad som händer vid ett nytt meddelande. Du kan testa det valda läget genom att trycka på Test-knappen.

Inställningar Körmilsinställning Öppna Körmilsinställning: Tryck på Ange körmilsinst.-knappen för att öppna sidan för körmilsinställningar.

Inställningar Körmilsinställning Ange körmil: OBS! Innan du anger körmil, kontrollera att tändningen på fordonet är påslagen. OBS! Om körmilsvärdet från RB3 (det värde som visas mellan parenteser nedanför fältet Körmil vägmätare) är 0.0, kontrollera att fordonskoppling finns innan du anger körmil. Värdet som visas mellan parenteser är det körmilsvärde som kommer från RB3. Om detta värde är 0.0, kontrollera att lastbilsikonen inte är överkryssad på Co-Drivers startsida innan du anger körmil.

Inställningar Körmilsinställning Ange körmil: Tryck på sifferknapparna på skärmen för att mata in mätarställningen för körmil (det värde som visas i fordonets distansmätare). Antalet siffror som går att spara är begränsade. Det inmatade värdet får inte vara högre än 1 000 000 kilometer. Om du råkar skriva fel, tryck på Fel och skriv in numret igen.

Inställningar Körmilsinställning Ange körmil: Tryck på Bekräfta-knappen för att spara det inmatade värdet.

Inställningar Körmilsinställning Det inmatade värdet sparas och en beräkning av ett avvikelsevärde görs. Avvikelsevärdet skickas till servern och kommer sedan att läggas till all ny avläsning av antal körmil som kommer från Co-Driver.

Inställningar Systemalternativ Öppna Systemalternativ: Tryck på System-knappen för att öppna sidan för systemalternativ.

Inställningar Systemalternativ Om du behöver starta om datorn eller stänga av datorn - t ex vid en nedladdning av uppdateringar eller om något oväntat sker: Tryck på Starta om datorn-knappen eller Stäng av datorn-knappen — beroende på vad du vill göra. Vilka systemalternativ som visas är konfigurerbart.

Inställningar Systemalternativ Bekräfta ditt val genom att trycka på Starta om-knappen/Stäng av-knappen i bekräftelsefönstret.