“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Advertisements

ÅLDERSGRUPPEN 10 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Föräldramöte F-05.
Alkohol- & drogpolicy för. Alkohol- & drogpolicy för Hökåsens/Mälardalens IBK Hökåsens/Mälardalens IBK (H/M IBK) är en ideellförening där huvudinriktningen.
Föräldramöte P05 6 september 2012.
Stödpaket och sponsring IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.
Nya Vikvalla - en aktivitetsplats för alla presentation för kommunen fredagen den 26 september 2008.
Näsets SK´s Partnerpaket 2012.
Vad handlar det om? Fotboll-, innebandy- ishockey samt bandyförbundet i Gästrikland samverkar tillsammans med Gästriklands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.
FRÖLUNDA HOCKEY CLUB.
Historia och Organisation
ÅLDERSGRUPPEN 11 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
Föräldramöte 19/10 P05.
Den ”blå-vita” tråden POLICY FÖR SOLLEFTEÅ GIF FF I samtliga lag uppmuntrar vi till juste spel, följer fotbollens regler, respekterar domarens beslut och.
Föräldramöte Gefle IF P-01
För att inkludera alla Ljusdal IF
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
”500-klubben” SOLLEFTEÅ GIF FF Jag stöder Sollefteå GIF FF ´s verksamhet med minst 500 kr / år och blir då automatiskt medlem i klubben. Ett medlemskort.
Hjälp oss utveckla Kärra KIF genom att sponsra med något av följande paket.
Föräldramöte Våmbs IF P02
Lunds stolthet VÄLKOMMEN PÅ FÖRÄLDRARMÖTE. Lunds stolthet Presentation ledare Årets schema Träningstid onsdagar Våra ambitioner och mål för pojkarnas.
FÖRÄLDRAMÖTE VT 2016 KLUBBRUMMET. TEAM 04 SPELARE SÄSONGEN 16/17 28 SPELARE JUST NU 24 UTESPELARE 4 MÅLVAKTER.
Föräldramöte STFF P05 blå Mossen Tillbaka blick 2013 Laget har växt från ca 40 till nästan 60 grabbar Vi har varit 7st tränare Vi har varit.
JARLABERGS IF “Den lilla klubben med den vackraste fotbollen” Jarlabergs IF 20 år! EN BROSCHYR OM GEMENSAMMA MÖJLIGHETER.
Föräldramöte SMÅ IF Fotboll Agenda; Era åsikter om bra och dåligt med SMÅ IF Fotboll Presentation SMÅ IF Fotbolls styrelse Styrelsens uppgifter Framtiden.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Jarlabergs IF P03: AGENDA P03:2 Ledarstaben Spelartruppen Krav, ambition & filosofi Säsongsplanering Sankt Erikscupen Cuper Ekonomi Kläder Övrig.
ÄAIK P03:BLÅ Lag & Spelarutveckling NIVÅANPASSNING.
VÄLKOMMEN till SÖRSKOGENS IF Fotboll / Innebandy / Tennis En informationsskrift om Sörskogens IF TILL ALLA FÖRÄLDRAR och SUPPORTRAR Som förälder och supporter.
Årets barn- och ungdomsförening 2015 ((( Vinnare 2014; Burseryds IF från Småland.
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
Välkommen till information om 18 maj Dagordning Information om IF Haga Ledare till F06 och P06 Utbildning av nya ledare.
Föräldrarmöte P-00 Nacka IBK Agenda  Återblick förra året  Tränarstab  Kommande säsong  Upplägg matcher och träningar  Ekonomi  Cuper/avgifter.
HuFF – visionen som blev verklighet. 1) Att verkligen bli hela kommunens gemensamma elit- /representationslag och 2) Att vara en plattform för att samordna,
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldramöte Team Agenda Cuper Seriespelet Lagindelningarna, lätt och medel Nästa år nivåer Stämning /attityder Närvaro Utvecklingssamtal/teori.
Föräldramöte Våren 2015 Skara FC P02. Agenda Träningar & Seriespel Cuper Så spelar vi 9-manna fotboll Kommande aktiviteter & ansvar Laganda & ledord Mer.
POJKAR Siffror när vi inleder 2015 Ca 60 spelare 10 ledare 8 föräldrarepresentanter 2 träningar (onsdag och söndag) + 1 match i veckan (tisdag)
Ledarträff Torsdag 16 april. 1.Styrelsen – vem gör vad 2.Matcher, cuper, medlemmar 3.Större projekt 4.Ekonomin 5.Fortnox Arena 6.Utmaningar kommande säsonger.
Samsyn Västmanland.
VÄLKOMNA! Ope IF P 07.
VÄLKOMMEN!
Föräldramöte F 04 ”After season 2016”.
Våra Värdegrunder.
Föräldramöte Tillberga IK P-01
Talangutveckling Ungdom
IFK KUMLA FOTBOLL Flickor 01 / 02
Ange namn och personnummer
Välkomna! Ope IF pojkar 05 Odensala.
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
FÖRÄLDRAMÖTE INFÖR SÄSONGEN 2016
Obbola IK.
V I S I O N Bättre, Starkare och Roligare Sigtuna IF Fotboll
Spelar- och föräldramöte
Det här är Sörhaga Alingsås Hockey! Verksamhetsplan
Information kring klasslagsfotbollen
Camilla Lantz Robertsson
Välkomna till föräldramöte F
REGLER FÖR ENHÖRNA IF F-14
Föräldramöte 2017 höst Råå IF P08.
Föräldrar möte – Lag XX 2017 –xx-xx.
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Pojkar Footer Text 9/18/2018.
Planering och information för 2018
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
GLÄDJE – GEMENSKAP - STOLTHET
Föräldramöte P
Fotbollslek för barn 5-7 år Informationsmöte
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
Presentationens avskrift:

“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen” EN BROSCHYR OM GEMENSAMMA MÖJLIGHETER JARLABERGS IF “Den lilla klubben med den vackraste fotbollen” Jarlabergs IF 20 år! 1995-2015

JARLABERGS IF Den lilla klubben med den vackraste fotbollen! Jarlabergs IF – den lilla klubben med den vackraste fotbollen. Längre tillbaka vara Jarlaberg obebott och det låg en soptipp i området. När sedan Nacka skulle växa byggdes området Jarlaberg, med utsikt över Saltsjön och inloppet till Stockholm. För 25 år sedan stod området klart för inflyttning, fem år senare bildades föreningen. Jarlaberg (med Nacka Strand och Vikdalen) är en stadsdel norr om köpcentret Forum, stadshuset och det som brukar kallas Nackas centrum. Med buss 443 kommer du till fotbollsdrömmarnas hemvist, välkommen till ”gula berget” Jarlabergs IF firade 2015 20-årsjubileum och har blivit en av de mest välmående fotbollsföreningarna i Nacka Kommun med många duktiga ungdomslag. Det finns även ett A-lag som vann sin serie förra året och nu ska spela i division 6. Flertalet av de unga spelarna i A-laget är även verksamma som tränare och ledare i ungdomslagen. Föreningen spelar sina matcher på Nacka IP (7-,9-,11-manna) och Jarlabergs BP (5-manna). Vi har i dagsläget drygt 200 aktiva fotbollsspelare från knatteskolan för 5-åringar till våra A-lagsspelare. Föreningen har vuxit kraftigt de senaste åren och har i och med detta lagt ner mycket tid på att arbeta med föreningens värdegrund, samt att ta fram policys och riktlinjer för att fortsätta utveckla spelare, ledare och föräldrar. Som ett led i detta blev föreningen utsedd av Nacka Kommun till ”Utmärkt förening” 2015. Vi vill med vårt spel och vårt ledarskap rikta fokus på prestation – och inte på resultat. Vi är trygga i vår fotbollsfilosofi, ändrar inte vårt spelsätt och vår spelidé för att försöka vinna en match, vi vinner på vårt sätt och vi förlorar på vårt sätt. Vi vill med vårt spel vara det bollförande laget och prestera en passningsorienterad fotboll som vi tror är långsiktigt utvecklande för barnen i vår verksamhet. SATSA PÅ LÅNGSIKTIGHET

JARLABERGS IF EXPONERING OCH SAMARBETEN 2016-2018 VI RIKTAR FOKUS PÅ PRESTATION OCH INTE PÅ RESULTAT! DET VILL VI ÅSTADKOMMA MED HJÄLP AV VÅR FOTBOLLSFILOSOFI Vi ändrar inte vårt spelsätt och vår spelidé för att försöka vinna en match, vi vinner på vårt sätt och vi förlorar på vårt sätt. Vi vill vara ett bollförande lag. Fler touch ger mer träning och en bättre långsiktig utveckling. Vi vill prestera en passningsorienterad fotboll.  VIKTIGT FÖR OSS ÄR! Närvaro Ambition och engagemang Kunskap SATSA PÅ LÅNGSIKTIGHET

JARLABERGS IF DET SPORTSLIGA 2016-2018 VI ÄR ETT FOTBOLLSFÖRENING I NACKA SOM BEDRIVER EN ÅRETRUNT VERKSAMHET FÖR UNGDOMAR I 6-15 ÅRSÅLDERN MED EN HÖG AMBITIONSNIVÅ AVSEENDE INDIVIDENS FOTBOLSUTVECKLING Vi deltar i under året i följande seriespel Herrar, Division 6 U-15, Division 1 och 2 U-14, Division 1 och 2 U-13, Division 1,2 och 3 U-12, Medel, Lätt U-11, ES, Svår, Medel P06, 7-manna P07, 5-manna P08, 5-manna AVKASTNING PÅ DIN INVESTERING

JARLABERGS IF EXPONERING PÅ KLÄDER MM Matchtröjor Hemma/Borta SKRÄDDARSY DITT SAMARBETE

JARLABERGS IF VIP-KLUBBEN FÖR DELTAGANDE I VIP-KLUBBEN GÄLLER Anknutna företag lämnar 10% rabatt på alla inköp mot uppvisande av VIP-kortet Möjlighet till kampanjutskick till medlemmar Presentation på hemsidan under VIP-klubben SKRÄDDARSY DITT SAMARBETE

JARLABERGS IF EXPONERING PÅ BUSS MM Vi stöder ungdomsidrotten i Nacka! SKRÄDDARSY DITT SAMARBETE

JARLABERGS IF EXPONERING PÅ HEMSIDA DELTAGANDE PÅ HEMSIDAN Logotype på hemsidan med aktiv länkning Möjlighet till kampanjutskick till medlemmar SKRÄDDARSY DITT SAMARBETE

JARLABERGS IF KONTAKTUPPGIFTER SPORTSLIGA FRÅGOR Claes Cardell 072-333 12 40 EKONOMI/SPONSRING Jenny Myhrberg 070-146 56 61 SKRÄDDARSY DITT SAMARBETE