Mail: | Tele: 0911 – 371 70| Munksundsvägen 47 MSSK Projektpool.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ÅLDERSGRUPPEN 10 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Advertisements

Charmtrollen är våra allra yngsta deltagare och där innebandyn ännu inte är i fokus. Tanken är att bli barnens första kontakt med organiserad idrott, känna.
Föräldramöte F-05.
Hammarö GK 2012.
Sponsorer Välkommen till BP Blixten på nationaldagen! Praktisk information Parkering: Avgiftsfria parkeringar finns bl a på grusplanen vid Åkeshov. Vägbeskrivning.
Svenskt Friluftsliv har till uppgift att bevara och utveckla förutsättningarna för det svenska friluftslivet Stärka friluftsorganisationernas långsiktiga.
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Hattrick Ett starkt lokalt nätverk för ungdomsfotbollen i Linköping med tre tydliga mål! ”Ingen vet hur det slutar, men det var här det började.” Samarbete.
UPPDRAG OCH PRINCIPER FÖR FINANSIERING FÖR REGISTERCENTRUM- ORGANISATIONERNA
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
ÅLDERSGRUPPEN 14 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
ÅLDERSGRUPPEN 6 ÅR VÅREN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
Uppstartsmöte – Nya lag 2014 Flickor och Pojkar -09 Ekängens IF 1.
Fastställt av Representantskapet Översyn av S:t Eriks-cupen.
IS HALMIA Återtåget – vision Verksamhetsidé Verksamhetsidé IS Halmia IS Halmia skall vara en förening som med framåtsträvande anda och tydliga mål.
ÅLDERSGRUPPEN 13 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
LEDARTRÄFF Torsdag den 13 mars Nolltolerans Införs i Uppland 1 april 2008.
Lagledarträff fotbollen 2015
Bollnäs Fotboll pojkar-04 Säsongen Kvällens innehåll Kommande säsong – träningstider och match Cupspelande Medlemsavgift Möjlighet till bättre ekonomi.
Attraktiv Hemtjänst Program som pågår
REPET - ett projekt inom SPF-distriktet Blekinge Projektet fortsätter nu med fördjupning Ersättningen heter UTVECKLINGSGRUPP.
Välkomna till föräldramötet för P Kringledammen.
Välkomna - Medlemsavgifter/försäkring - Vad tycker föräldrarna? - Vårläger – Föräldrakväll - Visingsölägret Utomhusträningen - Sammandrag – Landslagets.
Välkomna – Info från styrelsen - Medlemsavgifter/försäkring - Vad tycker föräldrarna? - Vårläger – Utomhusträningen Turneringar under sommaren – Föräldragrupper.
Välkomna! Ekerö ik introduktion Ekerö IK Fotboll P00.
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Vi som leder laget Victor StåhlPappa till Jonathan (09) Peter Sommarström Pappa till Charlie (09)
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Hagaströms SK - Fotboll Box Gävle Telefon: Fax: Hemsida: Bankgiro.
Föräldramöte P IK Brage P09 Föräldramöte IK Brage P09 28 april :00-19:00 Agenda Organisation - Hur ska vi organisera oss inför säsong.
NÄSTA STEG FÖR ÖSK F04. Det var en gång… ÖSK F04 startar hösten 2011 Sedan starten finns 5 tjejer kvar Martin var med från början Idag är vi 19 tjejer.
LSK FOTBOLL. AGENDA (ca 30 minuter) Välkomna Presentera Linghems SKs verksamhet Starta laget Frågor.
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldramöte Almtuna Team 05 Minnesanteckningar möte 5 september /09/20161Almtuna Team 05.
Utvecklingsplan Många ungdomar i en socialt bra verksamhet Fostra gott uppförande och respekt för sina medmänniskor Lära ut teknisk och anfallsinriktad.
FÖRÄLDRAMÖTE 11/ HFF P 01. INNEHÅLL UNDER KVÄLLEN Blå Tråden Läget i laget Regler för spelarna/laget Uttagning till matcher Medlemsavgiften Cup.
Ledarträff Torsdag 16 april. 1.Styrelsen – vem gör vad 2.Matcher, cuper, medlemmar 3.Större projekt 4.Ekonomin 5.Fortnox Arena 6.Utmaningar kommande säsonger.
Föräldramötes mall, Välkomna till en ny säsong i vårt underbara gäng!
Föräldramöte P Välkomna!.
Föräldramöte inför säsongen 2014
VÄLKOMNA TILL OV helsingborg
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Vi tar Bollen Samarbetspartners
Presentation av oss ledare Säsongsplanering HT 14 Indelning Poolspel
Föräldramöte Tillberga IK P-01
Skogås-Trångsunds FF Ledarmöte
Medlemsmöte ÄIF Hockey
Fotbollsskola 2017.
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Föräldramöte, 25/
Föräldramöte IK Franke P
Uppstart arbetsgrupper
Spelar- och föräldramöte
Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj
NyårsCUP 2017 AIS TEAM augusti 2016
Föräldramöte LGIF P08 10:e oktober 2017.
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Föräldramöte AIS TEAM oktober 2015
Onsala BK.
Frölunda Hockey Föräldragruppen
Lövängens IP och Ängö Schakt Arena Rönnbärsvägen Varekil
FRÖLUNDA UNGDOM
Föräldramöte, 25/
IFK Eskilstuna Klubbprofil 2016.
Medlemmar, ledare, kansli och styrelse Våren 2017
KUNGSBACKA IF FÖRÄLDRAGRUPPEN 2018.
Föräldramöte NIF P06 Vår 2019.
Beslutsunderlaget innehåller följande
Framtagande av Regional utvecklingsstrategi Uppsala län
Presentationens avskrift:

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 MSSK Projektpool

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Arrangera föreningscup Uppdraget innefattar att styra upp en cup (5-, 7.-, 9- eller 11-manna) där vi bjuder in andra föreningar att delta. Förslagsvis en höstcup där de som spelar sista året 5-manna för prova på att spela 7-manna. Projektpolen/delar av projektpolen bistår i det här fallet med projektledare, att se till att det finns speldugliga planer och kioskansvarig. Övriga arbetsinsatser placeras ut på de lag MSSK lag som deltar i cupen. Det långsiktiga målet är att säkerställa så att cupen kan bli ett årligt återkommande evenemang.

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Fotbollens dag En dag under hösten så är målsättningen att vi ska samla ihop våra lag under en dag på Parken där de får spela matcher (seriematcher). Under dagen finns möjlighet att arrangera övriga aktiviteter (bakluckeloppis, barnaktiviteter och så vidare) och försäljning av kioskvaror, fika och hamburgare. Projektpolen blir här den samordnande kraften tillsammans med arrangerande lag. Viktiga punkter innefattar att lägga upp ett fungerande spelschema, se till att lagen löser så att de kan spela sin match på just den här dagen, koordinera och arrangera aktiviteterna runt om fotbollsplanen

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Levande Park - projekt MSSK har som ambition att starta ett projekt där visionen är att vi så småningom ska kunna samla all vår verksamhet sommartid på Parken. Hur det ska gå till, vad som behöver göras och vem som ska göra det har ni i projektpolen i allra högsta grad möjlighet att påverka. Två medlemmar ur projektpolen bör delta i den arbetsgrupp som jobbar med Levande Park projektet

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Futurum FF Futurum FF är ett projekt som drivs av Norrbottens fotbollsförbund (NFF). Projektet syftar till att föreningarna i länet ska utvecklas och bli bättre inom tre specifika områden som de kallar Attraktiv förening, Modern förening och Stark förening. Efter att ha blivit certifierad som Futurum FF förening så erhåller MSSK :-. För att kunna genomföra detta så bör föreningen tillsätta en arbetsgrupp om 10 personer, där bör 2-3 personer från projektpolen ingå. I gruppen kommer även representanter från sektionerna och huvudstyrelsen att ingå. Läs mer om Futurum FF på:

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Fotbollsskola MSSK har som ambition att varje år kunna erbjuda sina yngre medlemmar att delta i föreningens fotbollsskola. Föreningen tar hjälp av de feriearbetare som har arbete genom kommunen till att vara ledare på fotbollsskolan. För att kunna säkerställa en god standard på fotbollsskolan så vill dock föreningen att där ska finnas en ”överledare” som är ansvarig för fotbollsskolan. Projektpoolen kan här vara behjälplig genom att hjälpa till med rekrytering av ”överledare” samt eventuellet hjälpa denne med upplägget av fotbollsskolan. 1 medlem från projektpoolen bör räcka.

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Föreningskläder MSSK ger sina medlemmar möjlighet att införskaffa föreningskläder från Team Sportia. Vi behöver en person som kan vara spindeln i nätet då det gäller beställningar av föreningskläder. En person som sköter kontakten med affären, ser till att det finns en pärm på affären där lagen kan fylla i sina beställningar med mera. I övrigt så bör denna person även se till att det exempelvis varje höst inventeras vad som behöver köpas in till nästa säsong.

Mail: | Tele: 0911 – | Munksundsvägen 47 Övriga projekt ??????????????????????