Utförd av: Per Svensson Organisationsnamn: Göteborgs Stad NEKK-projektet Undersökningen utfördes från 2015-02-12 till 2015-02-19 Antal svar: 5 Antal inbjudna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Konstruktiv bildkritik Källor: fotosidan.se Facebookgruppen Street Photography- Sweden Elevarbeten Kärrtorps gymnasium Tack till fotograferna som givit.
Advertisements

Utförd av: Per Svensson Organisationsnamn: Göteborgs Stad NEKK-projektet Undersökningen utfördes från till Antal svar: 8 Antal inbjudna.
 Le i telefonen  Hälsa och presentera dig med fullständigt namn  Fråga efter personalansvarig/rätt person  Finns det tid?  Fråga på ett intressant.
Vad är egentligen ett samhälle? Hur skulle ni definiera ordet samhälle? Dvs när vi pratade om ett samhälle sist, vad pratade vi om då? Ta ngn minut och.
11 Kvaliteten i ditt vård- och omsorgsboende Stadsledningskontorets brukarundersökning 2011 November 2011 Spånga-Tensta.
Ö PPEN FRÅGESTUND 16 SEPTEMBER L3SUPPORT-434: Beskrivning av utbildning för sökandewebben Jag hittar ingen möjlighet i innevarande MIT-miljö att.
Vuxna med utvecklingsstörning och svåra beteendeproblem.
Brukarundersökning inom socialpsykiatrin 2015 Stockholm Stad.
11 Kvaliteten i din hemtjänst Stadsledningskontorets brukarundersökning 2011 November 2011 Spånga-Tensta.
Jesus stressade inte -men han hann ändå.. Jesus var Gud och samtidigt människa. Han blev: Hungrig, trött, ledsen, arg och upprörd. Hungrig, trött, ledsen,
I detta projekt var uppgiften att konstruera en av flera plattor som tillsammans formar en mindre ”stad”. Denna stad ska vara en plattform för mindre.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
Träningsplanering Vinnare i långa loppet. Varför träningsplanera? Effektivisera sin träning Få vardagen att fungera Rätt träning vid rätt tidpunkt.
MIT-miljöer och utbildningsmijöer -Staffan Ekstedt
Skillnader i syn på företagsklimatet 2010 Värmlands län
Uppsats – ”Etik och livsfrågor”
Hälsofrämjande insatser inom socialpsykiatri
Attraktiv Hemtjänst Välkommen till introduktion
Medborgarpanel om bibliotek I Botkyrka
Kalmar FF P-04 inför säsongen 2017
Mål v.4 Jag känner mig säker (grön) Oftast går det bra (gul)
Konsten att läsa sakprosa
Diskutera! När vi diskuterar så är vi två eller fler som pratar tillsammans. När man diskuterar tycker man något! Om jag tycker något så kan man säga att.
Lösningsförslag för ABB
(antal enkäter = 229, antal svar = 196)
Problematisering av diplomet
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Aktuellt COSMIC R8.1 Nummer 17 vecka
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Kompetensförsörjningsgruppen presenterar
Vårdplaneringsprocessen
Lathund-Ladok-95-Studiedeltagande
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Kvaliteten i ditt vård- och omsorgsboende
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Implementering av peer learning i verksamhetsförlagd utbildning (VFU)
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Utvärdera för framtiden ...mer än ParaGå
9...
Kalle Forsman Region Jönköpings Län Psykiatriska kliniken
- Statistik för sommaren 2018
Diabetesenkäten och Diabetesprofilen på webben
FRIIDROTT ÅR INTRODUKTION.
SKIDUTBILDNING UTBILDNINGS- OCH TRÄNINGSPROJEKT LÅNGLOPP LÄNGDSKIDOR
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Akademikerförbundet SSR
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Region Norrbottens gemensamma dokumenthanteringssystem
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Enkät i gymnasieskolan
Tobak - Lektion 2 Åk 4-6.
Månadens yrke SjuksKöterska Karin Andersson,
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Vad är viktigt för dig? Att designa tjänster utifrån behov
Länsdelsgruppernas sammansättning och arbete
Så tycker de äldre om äldreomsorgen 2017
Ta hand om dig själv.
Tips för det praktiska ledarskapet
Enkät i gymnasieskolan
HÅLLBARA LIVSSTILAR - Hur du lyckas med insats & utvärdering
Angereds unga stadsutvecklare
Helig Ande.
Presentationens avskrift:

Utförd av: Per Svensson Organisationsnamn: Göteborgs Stad NEKK-projektet Undersökningen utfördes från till Antal svar: 5 Antal inbjudna respondenter (via e-post): 12 Procentandel svar: 41,7% Utvärdering_ Fördjupningskurs HB och sysadmin _11-12 februari 2014 Fördjupningskurs Huvudbok och systemadministration i Agresso

Själva kursen. Kommentarer: Man skulle behövt träna mer i en utbildningsmiljö på hemmaplan, särskilt för den som ska vara kursledare Momshanteringen kom inte med, men det avsnittet kanske berör ett fåtal av deltagarna. Då vi ännu inte är med i Agrsso, är det lite svårt att veta om allt som behövdes kom med. Skulle det saknas något får vi läsa dokumentationen, som är omfattande och detaljerad. Uppgifterna var rörigt skrivna med olika färger i samma del mm. Otydligt var en uppgift började och en annan slutade.

Kursledare.:Instämmer inte alls Instämmer delvis Instämmer till stor del Instämmer helt Vet ej/ingen uppfattnin g %%%Ack. svarIndex Kursledaren hade god kännedom i ämnet.0% 50% 0%463 Kursledaren förmedlade kunskaper på ett bra sätt.0% 50% 0%463 Kursledaren var lyhörd.0% 25%75%0%469 Totalt465 Horisontell procentberäkning

Inför kursen.:Instämmer inte alls Instämmer delvis Instämmer till stor del Instämmer helt Vet ej/ingen uppfattnin g %%%Ack. svarIndex Informationen inför kursen var bra, bekräftelse/kallelse 0% 50% 0%463 Det var bra att kunna få ta del av utbildningsmaterialet innan 0% 50% 488 Totalt476 Horisontell procentberäkning

Förväntningar och förkunskaper. :Instämmer inte alls Instämmer delvis Instämmer till stor del Instämmer helt Vet ej/ingen uppfattnin g %%%Ack. svarIndex Jag hade tillräckliga/rätt förkunskaper.0% 75%25%0%456 Fick mina förväntningar inför kursen uppfyllda.0%25%75%0% 444 Totalt450 Horisontell procentberäkning

Kurslokalen.:Instämmer inte alls Instämmer delvis Instämmer till stor del Instämmer helt Vet ej/ingen uppfattnin g %%%Ack. svarIndex Kurslokalen var bra utformad75%25%0% 46 Tekniken (utrustningen etc.) fungerade bra.0% 50% 0%463 Totalt434 Horisontell procentberäkning Kurslokalen. Kommentarer: dålig ventilation i lokalen Trångt på borden, för stolen. Dålig luft.

Det här tycker jag vara bra med kursen: Svar Bra innehåll men det skulle behövas mer träning och vissa delar en fördjupning. Kompetent kursledare. Bra med övningar så att man själv fick testa runt i systemet. En stor del av förvaltnings desktopanvändare var med på utbildningen, vilket innebar att alla fick samma information och utbildning om Agesso. Det betyder att de flesta desktopanvändare har kunna ställa frågor till projektet och inte bara till projektgruppen på Utbildningsförvaltningen. Tror att övergången från Horisonten till Agresso nu kommer att bli enklare då alla känner att det är med Tacksam för att vi fick gå denna "extra"-kurs. Ger mig en bättre chans att klara av mina arbetsuppgifter framöver.

Det här tycker jag var mindre bra med kursen: Svar Lokalen alldeles för liten till 12 personer en hel dag. Syrebrist och för varmt. Tiden var knapp, det blev mycket info som skulle tas in på kort tid. Hade behövt mer tid för genomgång och även mer tid för övningar. Samt mer tid för allmän genomgång av alla funktioner i menyn En viss osäkerhet att allt inte kom med och att testkoderna inte var våra egna, men det kan ju vara svårt.

Det här skulle jag vilja ändra på: Svar Tillgång till utbildningsmiljö. Det krävs ganska mycket för att du ska kunna jobba direkt i produktionsmiljö. Ytterligare en kursdag så att man hade lite mer tid på sig att förstå systemet och fördjupa sig mer än vad man hann nu. Eftersom vi är många i vår förvaltning så kommer vi få internutbilda och stötta de som inte gått utbildningen skulle det ha varit bra med tillgång till testmiljö.

[Bakgrund] e-post

[Bakgrund] Namn Britt-Marie Andersson Charlotte Isaksson Stenberg Barbro Eckerström Tedeborg Anders Forsman

[Bakgrund] Förvaltning% Utbildningsförvaltningen100% Arbetsmarknad och vuxenutbildning0% Ack. svar4 Index0

Utförd av: Per Svensson Organisationsnamn: Göteborgs Stad Intraservice Nekk Utförandedatum: :09:09 Antal svar: 5 Antal inbjudna respondenter (via e-post): 12 Procentandel svar: 41,7%