Lathund för administratörer  Registrering av spelare 12-14 år  Licensiering av spelare 15 år och uppåt  Registrera matchtrupp på Fogis.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Skapa ett video-CV på YouTube
Advertisements

Anneli och Christians Datorskola
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Hur går det till att rapportera in betyg idag?
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Underlag för din poster
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Samordnad vårdplanering
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 7. Manuell ansökan om projektmedel 21-22/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
Groupwise – skicka mail
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Ledarmöte Koppla spelare till ditt lag När man loggar in i IDA möts man av den här vyn.
Bildfabriken kan ställas in på olika sätt - se några exempel
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Terminaler Klicka på ”Visa terminaler ” så får du se alla terminaler som företaget har.
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Matchprotokollet Den krokiga vägen från kansliet till Stockholms Ishockeyförbund.
Guide till Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Lagledarträff fotbollen 2015
Tävling Ledarträff 14 september. WBDF:s personal Michael, kanslichef, Föreningsutveckling, Utbildning Filippa, Tävlingsadministration, Licenser.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Välkommen till Emrox Network Ett Butiksprogram för inskrift av Service. Manual för butiksmedarbetare Spara gärna denna manual på din PC eller skriv ut.
Lathund för administratörer  Stadiumteamsales.se, hur man beställer.
Lathund för domarrapportering i fogis Innan match 2 Lagen lämnar två exemplar av sin domarrapport till domaren. Rapporten skall innehålla laguppställningar.
1. Ny adress Från och med den 24 oktober används följande adress: Den gamla adress kommer omdirigeras till den nya.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
Säsongs upptakt.  Vi spelar I Div.2(näst högsta serien )  Vi spelar totalt 18 matcher, planerad serie start V. 15 eller 17.  Lagen i Serien ◦ Boo FF.
MÅL 2015 Vinna serien. Punkter för att nå vårt MÅL Ge järnet på träning Gör maximal insats i alla övningar och spelmoment på träningen. Använd samma energi,
Meddix SVP. Lokala rutiner Adress till driftmiljö
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Ändra sökordsmallen i GynOp
LOK stöd Magnus Johansson.
Lots Tävlingar och administration
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Föräldramöte inför säsongen 2014
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Informationsmöte Uppåkra F08/09
Örby IS Innebandysektionen.
WEBBORDERGUIDE.
Lathund för administratörer
Lathund för administratörer
Lathud för lagledare P00.
Tryck på F5 om bildspelet inte startar automatiskt
Microsoft® Office SharePoint® 2007-utbildning
Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan.
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
REPRESENTATIONSBESTÄMMELSER
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Funkisportalen En liten guide.
Så här fyller du i ansökan
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Svensk idrotts verksamhetssystem
Närvarorapportering Sigtuna IF Fotboll.
Kick – Off 2 april 2018 Mullsjö IF.
Programtillfällesstruktur! Anta studenter till kurser inom program
Lathundar för Public 360° för DA-rollen
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
för dig som attesterar resultat
Rapportera resultat med titel
Presentationens avskrift:

Lathund för administratörer  Registrering av spelare år  Licensiering av spelare 15 år och uppåt  Registrera matchtrupp på Fogis

På Finner du all möjlig matnyttig Information och dokument. Under mappen ”dokument” finner Du bland annat pdf-filer vid namn ”Spelarregistrering år” samt ”Spelarlicensiering 15 och äldre”.

Detta dokument (12-14 eller 15 och äldre) måste spelaren och minst en vårdnadshavare fylla i när spelaren ska registeras i fogis för AIK FF. Detta kan göras vid tre tillfällen; 1.Spelaren ska delta i en S:t Erikscups-serie som kräver att matchtrupp läggs upp på Fogis 2. Spelaren ska under kalenderåret fylla Spelaren ska under kalenderåret fylla 15 Vid alternativ 3 så kan detta enbart göras mellan 1 januari och 31 mars varje kalenderår Gör man inte detta är man inte försäkrad för fotbollsspel i AIK och kan heller inte delta på ”egen risk”.

Dessa underlag för Spelarlegitimation Skall alla spelare Från 15 år och äldre ha skrivit på och lämnat in till lagledaren tillsammans med passfoto. Detta går man sedan med till Stockholms Fotbollförbund som ”tillverkar” korten medans ni väntar. Dessa spelarlegitimatione r skall sedan medtas till varje gång spelarna deltar i seriematch. Medtas inte dessa kort så kan man straffas med poängavdrag, WO i den aktuella matchen, och man bestraffas alltid med 50 kr i böter per bortglömt spelarleg. Ett ID- kort eller pass ersätter inte detta kort. Underlagen för tillverkning av dessa erhålles på förfrågan av kansliet.

På ovanstående länk kan ni logga in i Fogis, Fotbollens gemensamma informationssystem.

Detta är startsidan. Kommer ni bort från den, klicka bara på ”Arkiv”.

Klicka på fliken ”lag”. Nu ser ni alla lag som ni har möjlighet att administrera trupp på, och ”hämta” spelare ifrån. Vill ni sortera de olika serierna klickar ni på ”tävlingskategori”. För att börja administrera en trupp, klicka på det lag ni vill komma åt. Administrera lagets trupp och matchtrupper

Nu är ni inne på aktuellt lag. För att välja en enskild matchtrupp, klickar ni direkt på ”matcher”. För att spara tid på sikt, så bör ni nu klicka på fliken ”trupp”.

Nu ser ni vilken trupp ni har snabb tillgång till. Saknar ni någon spelare så kan ni söka efter dem genom att klicka på knappen ”Lägg till egen spelare”. En spelare kan finnas i obegränsat antal lags trupp, inom samma förening. Ni kan på förhand bestämma positioner, tröjnummer och vem som är kapten, men det är inte obligatoriskt.

Registrera matchtrupp Detta är ett obligatoriskt moment inför varje seriematch. Ni klickar på fliken ”matcher” och sedan klickar ni på det matchnummer som är er nästkommande match.

Här kan ni lägga till lagets matchtrupp för den aktuella matchen. Det gör ni enklast nu genom att hämta lagets trupp (som ni gjorde innan) genom att klicka på den kikaren till höger. Vill ni lägga till spelare som inte fanns med där sedan innan så klickar ni på kikaren till höger om ”föreningens spelare”. När ni är klara med att lägga till spelare, gör ni samma sak med ledare. Sedan sparar ni, och skriver ut spelarförteckning. Den skall domaren ha i två exemplar, ett till StFF, och ett tillbaka till er efter matchen.

Klart