Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan."— Presentationens avskrift:

1 Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan.

2 Välj ansökan: Innovationsfonden - ny ansökan eller Innovationsfonden – fortsättningsansökan Observera att fortsättningsansökan enbart riktar sig till pågående projekt som har fått tilldelat fondmedel under 2017. 2 1

3 Bekräfta: Bekräfta att rätt ansökan är vald genom att trycka på Ja, fortsätt, se nedan.

4 Projekttitel: Det ska framgå av projekttiteln vad projektet går ut på och den ska vara tydlig även för personer som inte är insatta i ämnet. För Fortsättningsansökan gäller att projektnummer och titel ska vara identiskt med tidigare ansökan enligt exempel: 10. Höftprotes utskriven i 3D printer. (Se dokument Projektnummer och titel 2017, i tidigare beslut.)

5 Fyll i kontaktuppgifter.
Fyll i alla kontaktuppgifter. För specialuppgifter, se nedan. Titel och grundutbildning är obligatoriska fält. Fyll i titel och utbildning på höger sida (rullistan är mycket begränsad). Skriv år: noll (0), vid disputerad år (obligatoriskt fält) 1 2

6 Bekräfta registreringen genom att trycka på:
Gå vidare/Bekräfta registreringen, se nedan.

7 Bekräftelse samt autogenererat lösenord har nu skickats via mejl.
Anteckna ansökningsnummer och tryck på Fortsätt. Skickas då åter till Startsidan.

8 Logga in: Tryck på Ansök här Logga in med Ansökningsnummer och autogenererat lösenord som skickats via mejl.

9 Registreringsformulär
Alla fyra delmoment måste vara klara (grön bock) för att ansökan ska vara komplett. Ansökningsuppgifter: Tryck på Ändra/komplettera

10 Registreringsformulär, Ansökningsuppgifter:
Välj projektets hemvist i rullistorna. Om sjukhus saknas i listan fyll i uppgifterna till höger. 2. Fyll i Har sökt belopp, kronor för 2017 (samma belopp som projekt- budget). 1 Alt.1 2

11 Registreringsformulär, Ansökningsuppgifter:
När underlaget för ett delmoment är komplett, så visas en grön bock, se nedan. Gå vidare till nästa delmoment, Sammanfattning.

12 Registreringsformulär, Sammanfattning:
Skriv en sammanfattning (max 1500 tecken). Obs!! Spara var 15:e minut för att inte förlora information.

13 Registreringsformulär, Sammanfattning
Grön bock visas när underlaget för delmomentet är komplett, se nedan. Gå vidare till nästa delmoment, Sökandepersoner.

14 Registreringsformulär, Sökandepersoner
Registrera medsökande genom att trycka på knappen Lägg till Medsökande, se nedan. 2. När alla medsökande är registrerade, bocka i vid 2, Alla medsökande har registrerats. 3. Tryck därefter på Återgå/Avsluta personuppgifter. 1 2 3

15 Registreringsformulär, Sökandepersoner
Grön bock visas när underlaget för delmomentet är komplett, se nedan. Gå vidare till nästa delmoment, Ansökn.blankett.

16 Registreringsformulär, Ansökningsblankett
Hämta ansökningsblanketten genom att antingen vänsterklicka eller högerklicka på Högerklicka här för att hämta ansökningsblankett. Anledningen till att det står högerklicka är för att det är beroende av vilken webbläsare som används, se nästkommande två sidor i instruktionerna. Obs!! Blanketten ska sparas med autogenererat dokumentnamn.

17 Registreringsformulär, Ansökningsblankett
Vänsterklick: Spara ansökningsblanketten på vald plats. Obs!! blanketten ska sparas med autogenererat dokumentnamn, exempelvis SLL doc.

18 Registreringsformulär, Ansökningsblankett
Högerklick: Spara ansökningsblanketten på vald plats genom att trycka på Spara mål som... Obs!! blanketten ska sparas med autogenererat dokumentnamn, exempelvis SLL doc.

19 Registreringsformulär, Ansökningsblankett
Skicka in/ladda upp ansökningsblankett. Obs!! Blanketten ska vara konverterad till en PDF-fil och ska vara sparad med det tidigare autogenererade dokumentnamnet, exempelvis SLL pdf, för att den ska gå att skicka in/ladda upp. Tryck på Bläddra…, se nedan.

20 Registreringsformulär, Ansökningsblankett
Skicka in/ladda upp ansökningsblankett. Välj dokument genom att dubbelklicka på dokumentet eller markera och tryck på Öppna.

21 Registreringsformulär, Ansökningsblankett
Skicka in/ladda upp ansökningsblankett. Tryck på Skicka in. Det går att uppdatera dokumentet fram till sista ansökningsdagen. Ny uppladdning/inskickad ansökan ersätter tidigare dokument. Tryck på Återgå/Avsluta ansökn.blankett.

22 Registreringsformulär
När alla fyra delmoment är klara (grön bock) så är ansökan inskickad, men ändringar/kompletteringar går att göra fram till sista ansökningsdag. Tryck på Ändra/komplettera om något av delmomenten ska redigeras.

23 Logga in för att Ändra/komplettera:
Tryck på Min ansökan. Logga in med Ansökningsnummer och autogenererat lösenord som skickats via mejl. 2 1


Ladda ner ppt "Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan."

Liknande presentationer


Google-annonser