Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

IPadpilot. Var, När och Varför? Jag arbetar i år 2 på Svanetorpskolan i Åkarp. Vi är 18 elever i klassen. Vi började arbeta med iPad i februari detta.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "IPadpilot. Var, När och Varför? Jag arbetar i år 2 på Svanetorpskolan i Åkarp. Vi är 18 elever i klassen. Vi började arbeta med iPad i februari detta."— Presentationens avskrift:

1 iPadpilot

2 Var, När och Varför? Jag arbetar i år 2 på Svanetorpskolan i Åkarp. Vi är 18 elever i klassen. Vi började arbeta med iPad i februari detta läsår. IPaden är ett lustfyllt lärverktyg som motiverar eleverna till att söka kunskap, skapa arbeten samt till att träna upp sina färdigheter inom olika områden. Vi använder iPaden som ett komplement till andra lärvertyg för att öka måluppfyllelsen.

3 Vad använder vi iPaden till? Att skriver texter i Skolstil 2. Att spela pedagogiska spel – tränar upp olika färdigheter. Att skapa digitala dockteatrar. Att söka fakta. Att skapa utifrån bilder och text. Att kommunicera med varandra. Att samarbeta.


Ladda ner ppt "IPadpilot. Var, När och Varför? Jag arbetar i år 2 på Svanetorpskolan i Åkarp. Vi är 18 elever i klassen. Vi började arbeta med iPad i februari detta."

Liknande presentationer


Google-annonser