Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.1

2 Övningsuppgift Sjuksköterska skriver i vårdplan. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Vårdplanering har nu ägt rum och du ska fylla i vårdplanen. Klicka på röd statusruta för ’Vårdplan’ i Martin Becks ärende.

4 Om du på påbörjar vårdplanen, klicka ’Skapa’. I detta fall har en läkare börjat skriva i vårdplanen. För att du ska kunna skriva då, klicka ’Ändra’.

5 De rubriker som efterföljs av * är obligatoriska. En läkare har fyllt i ’Ansvarig läkare’, ’Aktuell patientstatus’ och ’Planerade sjukhusinsatser inför/efter utskrivning’. Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner.

6 Läkaren har fyllt i ’Föreslagna öppenvårdsinsatser’ och ’Egenvård’. Klicka ’Nej’ på ’Behov av rehabiliteringsplan’.

7 Klicka ’Nej’ på ’Förbruknings- /sjukvårdsmaterial’.

8 Klicka ’Ja’ under rubrik ’Patientens medverkan’.

9 Klicka ’Ja’ under rubrik ’Närståendes medverkan’.

10 Fyll i vilka som deltagit i vårdplaneringen genom att klicka i rutan under ’Mötesdeltagare’.

11 Skriv vad patienten tyckte om beslutet av vårdplaneringen genom att klicka i rutan under rubrik ’Patientens yttrande’.

12 Klicka var som helst i bilden för att ”skrolla” ner.

13 Eftersom du är sist att skriva i vårdplanen ska du nu klarmarkera. Klicka i rutan under ’Klarmarkerad’.

14 Klicka ’Spara’ för att göra vårdplanen läsliga för alla parter.

15 Vårdplanen är nu synlig för alla parter. Övningen är nu klar. Klicka på esc-knappen på tangentbordet för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som."

Liknande presentationer


Google-annonser