Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

- hur vill vi ha det?. I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "- hur vill vi ha det?. I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende."— Presentationens avskrift:

1 - hur vill vi ha det?

2 I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende av den naturliga växthuseffekten för att kunna leva på jorden? Hur bildar de fossila bränslena till att öka växthuseffekten Vad kan vi göra för att minska växthuseffekten och klimatförändringarna?

3 Vad gör ni hemma för att tänka på miljön? Fundera tillsammans med din vårdnadshavare hur ni tänker kring och påverkar miljön inom följande områden. - Transport - Energi i hushållet - Handling - Avfall Vad kan ni göra för att minska er miljöpåverkan? Hur ska ni göra detta? Skriv i ett Word-dokument hur ni i hemmet tänker på miljön och vad ni gör för att minska er miljöpåverkan. Sätt upp ett mål för vad ni kan göra för att minska er miljöpåverkan ytterligare och försök att tänka och arbeta med detta under kommande vecka. Skriv ditt namn i dokumentet! Spara dokumentet och maila till mig på fredric.westin@umea.se senast fredag den 25/1 Titta gärna in på hemsiden http://www.miljoportalen.se/bo-leva/vad-kan-du-goera-foer-miljoenfredric.westin@umea.sehttp://www.miljoportalen.se/bo-leva/vad-kan-du-goera-foer-miljoen


Ladda ner ppt "- hur vill vi ha det?. I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende."

Liknande presentationer


Google-annonser