Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två."— Presentationens avskrift:

1 D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två tekniska utbildningar i bagaget: Industrilaborant (1995) och Elingenjör med specialisering automation (2010). Jag har jobbat mycket med service inom kundtjänst men också som marknadsassistent, webbassisten, receptionist och allt-i-allo.

2 V äljer ni mig får ni en flexibel, kreativ, utåtriktad person som gillar utmaningar, som har lätt för att prata med folk, är välformulerad (på svenska, danska & engelska), har mycket datorvana och som kan ingå i flera olika grupper eller avdelningar för hjälpa till där det behövs. Arbetsglädje Trevliga kollegor UtmaningarKreativitet Nya uppgifter Kundskap Ansvar & uppskattning

3 V ad är ett drömjobb? För mig är det inte nödvändigtvis ett jobb som relaterar till mina utbildningar, utan viktigast av allt är trevliga kollegor och ett företag i utveckling som ger sina medarbetare möjlighet till utveckling. M in senaste utbildning var ett stort steg i min personliga utveckling och hängde ihop med en av livet största omställningar: Att bli mamma. J ag älskar att vara kreativ, både i tänkandet och i skapandet. Hemma gör jag tavlor och smycken, inreder hemmet, fotograferar och gör bildbehandling i Photoshop. Jag bloggar och gör hemsidor tillsammans med min man i hans ”hobby” företag.

4 U tbildningen har lärt mig mycket om Samarbete Projektarbete Projektledning Vikten av dokumentation Samt att jag har förmågan att lösa svåra problem ensam eller i grupp. Att leva är att lära och utvecklas – något jag brinner för.

5 För tillfället är jag i praktik på Perstorp AB, men jag kan börja en anställning omgående. Vi hörs! Glada hälsningar Mette Sömberg Bygatan 25 280 20 Bjärnum Mobil: 0708 84 49 49 Mejl: mette@eyetack.commette@eyetack.com Bifogar CV J ag planerar att ringa Er om ungefär 14 dagar, men mejla eller ring mig gärna om Ni har frågor eller vill boka in ett telefonmöte alternativt en personlig träff.


Ladda ner ppt "D å var det snart dags igen! Jag fyller år! Skillnaden denna gång är att jag bara har en önska på önskelistan: Ett jobb! J ag är en mångsysslare med två."

Liknande presentationer


Google-annonser