Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått."— Presentationens avskrift:

1 Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått mitt hjärta att smälta. När jag tänker på honom så ler hela mitt inre. Han har vunnit mitt hjärta helt o hållet.

2 Fotografering Har blivit min stora passion Kameran är med mig nästan jämt. Många timmar har det blivit ute i skog o mark. Så mycket nytt upptäcker man där ute i vår Herres hage. Där ute får min själ sin ro o vila.

3 Tänk i år har vi i Skåne fått glädjen att få ha snö o kallt i nästan en månad nu. Länge sen vi hade en sådan vinter. Jag gillar det verkligen. Blir så ljust o fint. Förr var jag livrädd när jag skulle ut på vägarna, men jag har tuffat till mig lite nu och tycker snarare att det är lite kul o halka lite. Min bilruta en kall morgon.

4 Robin o Hillevi Tonie o Madde O lille Nilo Det här är mina barn år 2010. Robin 18 år gammal med söta Hillevi. Tonie 30 år gammal och min goa söta svärdotter Madde. Osså har vi farmors lilla goding Nilo. Ni är bara så bäst.

5 Ljusets tid. Fyll ditt inre med ljus, dela med dig av detta goa glada med dina nära o kära. Så mycket förväntan som ligger i luften. Önskningar kan bli till verklighet.

6


Ladda ner ppt "Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått."

Liknande presentationer


Google-annonser