Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Livets lektion nr. 1 Det var en gång en flock grodungar... … som skulle arrangera en löptävling. Historien om grodungarna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Livets lektion nr. 1 Det var en gång en flock grodungar... … som skulle arrangera en löptävling. Historien om grodungarna."— Presentationens avskrift:

1 Livets lektion nr. 1 Det var en gång en flock grodungar... … som skulle arrangera en löptävling. Historien om grodungarna

2 Målet var att nå toppen av ett högt torn.

3 Många människor hade samlats för att följa loppet och heja på deltagarna...

4 Så gick starten...

5 Ärligt talat: Ingen av åskådarna trodde på att grodungarna skulle klara att nå upp till toppen av tornet. Man hörde bare kommentarer som: "Åh, vilket kväkande!!! De kommer ALDRIG att nå fram.” eller: "Inte en chans att de lyckas, tornet är alldelles för högt!"

6 Grodungarna avbröt loppet, en efter en…

7 Folkmängden fortsatte med att ropa: "Det är alltför krävande!!! Ingen kommer att klara det!"

8 Fler och fler grodungar blev trötta och gav upp.......... bara en fortsatte högre och högre… HAN ville inte ge upp!

9 Till slut hade alla de andra givit upp med att klättra - förutom en groda, som efter stor insats nådde toppen som enda deltagare!

10 Nu ville naturligtvis de andra deltagarna veta hur det egentligen gick till att genomföra en sådan bedrift – och verkligen nå MÅLET!

11 Då visade sig att vinnaren var DÖV!!!!

12 Och lärdomen av denna historia är: Lyssna aldrig på folk som har en tendens till att alltid vara negativ och pessimistisk... …för det tar DINA bästa drömmar och önskningar ifrån dig, som du bär i ditt hjärta! Tänk alltid över ordens kraft, för allt vad du hör och läser påverkar Dina handlingar!

13 Därför: Var ALLTID… POSITIV!

14 Och framför allt: Var DÖV när någon säger att DU inte kan genomföra DINA drömmar!

15 Tänk alltid: JAG skall klara det!

16 Skicka detta mail till 5 andra som du bryr dig om. Detta kommer också att ge dom mod och motivation!!


Ladda ner ppt "Livets lektion nr. 1 Det var en gång en flock grodungar... … som skulle arrangera en löptävling. Historien om grodungarna."

Liknande presentationer


Google-annonser