Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Den Glada Internationella Vänskaps Veckan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Den Glada Internationella Vänskaps Veckan."— Presentationens avskrift:

1 Den Glada Internationella Vänskaps Veckan.

2 Du möter många människor i ditt liv, men det är bara riktiga vänner, som sår glädjen i ditt hjärta. För att kunna hantera dig själv, använd huvudet; För att kunna hantera andra, använd ditt hjärta.

3 Kloka människor diskuterar idéer; Medelmåttliga människor diskuterar händelser; Dåliga människor diskuterar andra människor.

4 Snygga unga människor är ett lyckoträff från naturen,
Den som mister pengar, mister mycket; Den som mister en vän, mister ännu mera; Men den som mister tron, mister allt. Snygga unga människor är ett lyckoträff från naturen, Lär av andras fel. Du lever inte tillräckligt länge själv för att prova dem alla.

5 Vi är vänner du och jag, tar du en ny vän med, är vi tre
Vi är vänner du och jag, tar du en ny vän med, är vi tre. Vi blir en liten grupp och får en vänskapskrets. Der finns egentligen ingen början och heller inget slut.

6 Gårdagen är historia. Morgondagen blir en överaskning
Gårdagen är historia. Morgondagen blir en överaskning. Dagen idag är en gåva. Det är den internationella vänskaps veckan. Visa dina vänner, hur mycket du bryr dig om dem, sänd brevet till dem, som du anser vara dina vänner. När det sedan kommer tillbaka till dig, så vet DU, at du har en vänskapskrets.

7 När du får detta brev, skall du vidaresända det till dina vänner, men samtidigt sända det tillbaka till den, du fick det från.


Ladda ner ppt "Den Glada Internationella Vänskaps Veckan."

Liknande presentationer


Google-annonser