Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

När du föddes så grät du, medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende, för det är ett sätt att locka fram ett även hos dem som gråter.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "När du föddes så grät du, medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende, för det är ett sätt att locka fram ett även hos dem som gråter."— Presentationens avskrift:

1

2 När du föddes så grät du, medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende, för det är ett sätt att locka fram ett även hos dem som gråter. När du föddes så grät du, medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende, för det är ett sätt att locka fram ett även hos dem som gråter.

3 Döm inte efter utseendet - det kan lura dig. döm inte efter rikedom - den är övergående. Sök efter någon som får dig att skratta för ett leende kan räcka för att ta bort mörka moln från din himmel. Döm inte efter utseendet - det kan lura dig. döm inte efter rikedom - den är övergående. Sök efter någon som får dig att skratta för ett leende kan räcka för att ta bort mörka moln från din himmel.

4 Sanningen är den att, vi värdesätter inte det vi har förrän vi förlorat det…. Sanningen är den att, vi inte vet vad vi saknat, förrän vi haft det.... Sanningen är den att, vi värdesätter inte det vi har förrän vi förlorat det…. Sanningen är den att, vi inte vet vad vi saknat, förrän vi haft det....

5 Det finns stunder i livet då du behöver någon så starkt, att du vill ta med honom ur drömmen och krama om honom på riktigt! Det finns stunder i livet då du behöver någon så starkt, att du vill ta med honom ur drömmen och krama om honom på riktigt!

6 När en dörr stängs, öppnas en annan. Länge står vi framför den stängda dörren och med sorgen i blicken tittar på den, så vi märker inte ens att ett fönster öppnats! När en dörr stängs, öppnas en annan. Länge står vi framför den stängda dörren och med sorgen i blicken tittar på den, så vi märker inte ens att ett fönster öppnats!

7 Dröm, det DU vill drömma. Gå, dit DU vill gå. Var, den DU vill vara! …för, du har bara ETT liv!!! Dröm, det DU vill drömma. Gå, dit DU vill gå. Var, den DU vill vara! …för, du har bara ETT liv!!!

8 Jag önskar dig : Kärlek och lycka: att du ska vara lycklig Frestelse: motstå och bli stark Tårar: att förbli mänsklig. och Hopp: om att uppfylla alla dina drömmar Jag önskar dig : Kärlek och lycka: att du ska vara lycklig Frestelse: motstå och bli stark Tårar: att förbli mänsklig. och Hopp: om att uppfylla alla dina drömmar

9 Lyckliga människor har inte alltid det bästa av allt, men det de har är det vackraste de vet. Lyckliga människor har inte alltid det bästa av allt, men det de har är det vackraste de vet.

10 Kärlek börjar med ett leende, växer med kyssar och slutar med tårar. Lämna det som varit i det förflutna, så att framtiden kan börja blomma! Kärlek börjar med ett leende, växer med kyssar och slutar med tårar. Lämna det som varit i det förflutna, så att framtiden kan börja blomma!

11 Livet mäts inte i sekunder utan i ögonblick som tar andan ur en! Livet mäts inte i sekunder utan i ögonblick som tar andan ur en!

12 Sänd detta mail till människor, som är viktiga för dig! Sänd detta mail till människor, som är viktiga för dig! Det har jag gjort…

13 ….till människor, som på något sätt har rört vid ditt liv…. ….till människor, som på något sätt har rört vid ditt liv….

14 .…människor, som kunde få dig att le,.…människor, som kunde få dig att le, när du verkligen behövde det.....…människor, som kunde få dig att le,.…människor, som kunde få dig att le, när du verkligen behövde det....

15 ..människor, som hjälpte dig se det positiva..människor, som hjälpte dig se det positiva när det inte gick så bra......människor, som hjälpte dig se det positiva..människor, som hjälpte dig se det positiva när det inte gick så bra....

16 ….människor, vilka du vill ha kvar i din närhet och som är viktiga för dig.... ….människor, vilka du vill ha kvar i din närhet och som är viktiga för dig....

17 ….och människor, du inte vill ….och människor, du inte vill avsäga dig ifrån! ….och människor, du inte vill ….och människor, du inte vill avsäga dig ifrån!

18 Sänder du inte detta, så händer inget. Du kommer bara missa chansen att försköna och ljusa upp någons dag....

19  sänder dig ett leende  Calle


Ladda ner ppt "När du föddes så grät du, medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende, för det är ett sätt att locka fram ett även hos dem som gråter."

Liknande presentationer


Google-annonser