Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Frågeställningar som diskuterades: Vad har Ni som medlemmarnas för synpunkter på Svenska Rottweilerklubben/AfR.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Frågeställningar som diskuterades: Vad har Ni som medlemmarnas för synpunkter på Svenska Rottweilerklubben/AfR."— Presentationens avskrift:

1 Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Frågeställningar som diskuterades: Vad har Ni som medlemmarnas för synpunkter på Svenska Rottweilerklubben/AfR och facebook? Bruksmästerskap för Rottweiler, hur ska det se ut i framtiden? Hur motiverar och engagerar vi fler medlemmar i Svenska Rottweilerklubben/AfR?

2 Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Vad har Ni som medlemmarnas för synpunkter på Svenska Rottweilerklubben/AfR och facebook? - Det är viktigt att vi finns på facebook, vi behöver få ut information snabbt och där är facebook ett sätt. - Bra att fler kan lägga ut viktig information LO:n m.m - På uppfödarkonferensen kommer även etik kring att skriva på facebook att diskuteras. - Sjukdomsrapportering – hundar kan det finnas med? Vi måste vara mer ”toleranta” mot varandra så att man vågar rapportera in. - Den som lägger ut en tråd måste vara aktiv, ansvarig och stoppa eventuellt olämpliga inlägg. - Vi ska vara mer positiva! Vi har en jättebra ras!

3 Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Bruksmästerskap för Rottweiler, hur ska det se ut i framtiden? Vi har svårt att hitta klubbar som vill arrangera detta. - Kan LO arrangera? – Visst kan de göra det! - Det skiljer en del hur många anmälda och deltagare man kan ta emot. - Önskvärt att veta vad som ingår i mästerskapet, hur många spår, hur många i varje klass? - Avstånd kan vara ok, Umeå kan tänka sig att arrangera. - Hur ser det ut med IPO och BSL? Rasklubben tar hand om det mesta där. De vill gärna ha på våren på grund av kvalificering till VM. - Vill ha hela SM ihop men det går inte alltid att göra det. - IPO och lydnad i samband med SSU – gärna på eftermiddagen så att de blir lite publik. Särskild enkät kommer ut för SSU.

4 Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Hur motiverar och engagerar vi fler medlemmar i Svenska Rottweilerklubben/AfR ? - Bjuda på medlemskap första året – gratis till de ägarna. Detta är svårt eftersom det finns en central avgift det skulle medföra en stor kostnad för föreningen. Vi har medlemsvärvningen. - Uppfödarna kan bjuda på första året. - Varför ska de vara medlemmar? Det finns inte något konkret. - LO:na är inte aktiva, de är en av de viktigaste funktionerna i föreningen. - LO:na är viktiga – de är viktiga när man ska värva och nå våra medlemmar. - Stora ytor som lokalområdena kommer ifrån, vi kanske måste åka på varandras saker om man vill.

5 Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Forts. hur motiverar och engagerar vi fler medlemmar i Svenska Rottweilerklubben/AfR? - Hur når vi nya personer, får man bara en kontakt med dem. - Samla upp dem som man hittar. - Få ut informationen om föreningen på ett bra sätt, i centrum m.m - De som värvar bör få något för det, ge dem en gratis utställning eller att få delta på ett läger eller liknande. - Vi ska ha ett nära samarbete med närliggande klubbar - Långa resor kan vara ett hinder - Representera rasklubben i distriktet!


Ladda ner ppt "Diskussionsmöte 2012-06-16 i Södertälje Frågeställningar som diskuterades: Vad har Ni som medlemmarnas för synpunkter på Svenska Rottweilerklubben/AfR."

Liknande presentationer


Google-annonser