Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre."— Presentationens avskrift:

1 Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre än om du instämmer med de sista 10 frågorna. Vilka påstående passar bäst in på dig? Du hittar dina "träningsområden" inom de områden där du instämmer i hög eller låg grad.

2 Testa din självkänsla Låg självkänsla
Jag känner inte att jag är en viktig eller omtyckt person Jag ser inte någon anledning att andra ska gilla mig Andra verkar inte uppmärksamma mig och jag anklagar dem inte Jag gillar inte nya saker Jag föredrar trygghet och kända omgivningar Jag har inte så stort hopp om framtiden Jag förväntar mig inte så mycket av mig själv Jag tror att jag inte är attraktiv Andra tycker att jag inte är attraktiv Det kommer troligtvis inte gå bra för mig Jag är mindre älskvärd än jag önskar Hög självkänsla Jag är minst lika bra som andra med samma bakgrund och erfarenhet De flesta jag känner bemöter mig med respekt och förtroende Jag har en bra förståelse för livet och den person jag är Jag förstår och accepterar min styrkor och begränsningar Jag gillar nya och utmanande uppgifter och jag vet att jag klarar dem bra Jag har inget emot att ta risker Jag förväntar mig alltid att göra bra ifrån mig Jag gillar att vara ensam emellanåt Jag är en älskvärd och unik person precis som jag är Jag respekterar andra människor

3 Verktyg

4 Jag är BRA boken 3 saker du varit tacksam över under dagen
Skriv ner varje kväll innan du lägger dig: 3 saker du varit tacksam över under dagen 3 saker som du är nöjd med dig över 3 saker som gjort dig glad Det behöver inte vara några komplicerade saker. Vad du skriver spelar mindre roll. Det viktiga är att du gör det. Du "programmerar om hjärnan" och dina positiva och snälla tankar kommer att slå rot och göra stor skillnad.

5 Ge dig själv en stund att fundera på dessa frågor.
Vem är du, egentligen? Vem vill du vara? Och hur vill du vara? Och är du kanske någon annan än den du är? Vilka spår vill du lämna efter dig?


Ladda ner ppt "Instruktioner Vilken grupp av frågor känner du att du instämmer mest med? Instämmer du i hög grad med de första 10 frågorna är din självkänsla lägre."

Liknande presentationer


Google-annonser