Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Detta är FN Förenta nationerna är en unik organisation bestående av självständiga stater som gått samman för att arbeta med fred på våran jord. Organisationen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Detta är FN Förenta nationerna är en unik organisation bestående av självständiga stater som gått samman för att arbeta med fred på våran jord. Organisationen."— Presentationens avskrift:

1 Detta är FN Förenta nationerna är en unik organisation bestående av självständiga stater som gått samman för att arbeta med fred på våran jord. Organisationen bildades den 24oktober Från början hade FN51 medlemsländer, idag är det 193 medlemsländer.

2 Vad är FN? Länderna som är med i FN har gått med frivilligt. FN kan inte bestämma över medlemsländerna men alla länder som är med måste följa FNs regler.

3 FN har fyra mål 1. Dom jobbar för fred i hela världen.
2. Dom försöker göra så att alla länder blir vänner med varandra. 3. Dom försöker göra så att alla mäniskor ska ha samma värde och ha ett bra liv. 4. Alla medlemsländer kan få hjälp av FN för att nå dessa mål.

4 Tack för ni kollade på denna Power Point 


Ladda ner ppt "Detta är FN Förenta nationerna är en unik organisation bestående av självständiga stater som gått samman för att arbeta med fred på våran jord. Organisationen."

Liknande presentationer


Google-annonser