Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Strömslundsskolans Värdegrund.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Strömslundsskolans Värdegrund."— Presentationens avskrift:

1 Strömslundsskolans Värdegrund

2 Trygghet Ansvar Glädje
Skolan arbetar kring den gemensamma värdgrunden utifrån följande tre områden Trygghet Ansvar Glädje

3 Trygghet Elever Föräldrar. Personal
-Alla elever har rätt att vara den de är i tanke och sätt dock utan att bryta gemensamma regler. Föräldrar. -Alla föräldrar skall vara trygga i att vi gör allt för att deras barn skall vara väl förberedda kunskapsmässigt och socialt för nästa uppgift i utbildningen/livet. Personal -Personalens trygghet skall garanteras av en sund arbetsmiljö.

4 Ansvar Elever. Föräldrar. Personal
-visa hänsyn och aldrig använda kränkande uttryck. - vara på rätt plats,rätt tid och med rätt material. Föräldrar. -att eleverna sovit,ätit och gjort sina läxor. - ta ansvar för att informera skolan om händelser som kan påverka elevernas studiesituation. Personal -att det råder god ordning. -ingriper vid behov -ger eleverna en bra undervisning

5 Glädje Elever Förälder
-som elev förväntas du bidra till ett lustfyllt inlärningsklimat. Förälder - vi som arbetar här förväntar oss av er föräldrar att ni försöker förmedla en positiv bild av skolan. - Personal ni som föräldrar kan förvänta er att vi som arbetar här gör vårt bästa för att ditt barn skall tycka att det är roligt i skolan.


Ladda ner ppt "Strömslundsskolans Värdegrund."

Liknande presentationer


Google-annonser