Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

EKONOMI -Bidrag kommunen - Fonder -Näringslivet i Oxelösund -Eget arbete.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "EKONOMI -Bidrag kommunen - Fonder -Näringslivet i Oxelösund -Eget arbete."— Presentationens avskrift:

1 EKONOMI -Bidrag kommunen - Fonder -Näringslivet i Oxelösund -Eget arbete

2 EKONOMI (forts….) Räknat på en kostnad av 4500 kr/pers med 70 deltagare. Sammanlagt behövs då ca. 313.000 Fonder-100.000 Näringsliv-30.000 Kommun/Eget arbeteca. 200.000

3 VILKA RESER MED? Förutom skolpersonal krävs det att ett antal föräldrar följer med på resan. Vilka åker: -I första hand hoppas vi på att det sker naturligt. - Elever med särskilda behov som vi anser behöver ha en vuxen med sig. Alla som vill är välkomna att följa med om ni betalar resan själva. Om ekonomin tillåter kan det vara så att det kan bli subventionerat.

4 ATT ENAS KRING Innan resan: -Allt insamlat går till gemensam kassa - Man kan ej göra anspråk på sin del av insamlade pengar vid t.ex. flytt, byte av skola eller om man i slutänden väljer att inte följa med. På plats: -Oavsett om man själv finansierat sitt deltagande är resan i studiesyfte och man har ett ansvar inom gruppen. - Om man missköter sig (förtär alkohol eller försvinner oannonserat) sätts man på första flyg hem till Sverige tillsammans med en vuxen. De extrakostnaden står föräldrarna för.

5 FÖRSLAG PÅ ANSVARSOMRÅDEN FÖR FÖRÄLDRAR -Försäljning av fika i kafeterian -Försäljning av olika slag (salami, strumpor etc.) -Loppis -Samla pant i olika kvarter. -Disco? -Varmkorv juletid på torget -Näringslivet

6 SKOLAN ANSVARAR FÖR -Äska pengar i olika fonder -Påverka kommunpolitiker att satsa på projektet - Undsätta till (på t.ex. elevens val) att baka och sälja på skolans kafeteria. -- Näringslivet.


Ladda ner ppt "EKONOMI -Bidrag kommunen - Fonder -Näringslivet i Oxelösund -Eget arbete."

Liknande presentationer


Google-annonser