Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Våra barns skolmiljö: Omfattar allt ifrån trafikmiljö till miljön i klassrummen. Det kan gälla alltifrån övergångsställen till hur stora elevgrupperna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Våra barns skolmiljö: Omfattar allt ifrån trafikmiljö till miljön i klassrummen. Det kan gälla alltifrån övergångsställen till hur stora elevgrupperna."— Presentationens avskrift:

1 Våra barns skolmiljö: Omfattar allt ifrån trafikmiljö till miljön i klassrummen. Det kan gälla alltifrån övergångsställen till hur stora elevgrupperna är. Samarbete: Vi samarbetar med elevråd, föräldrar, rektor och övrig skolpersonal för att kunna tillgodose våra barns behov och önskemål. Genom att lyssna på våra barn och alla som är involverade i deras närmiljö försöker vi ta tillvara på de idéer och önskemål som stärker och förbättrar trivseln i skolan. Trivsel: Ett antal åtgärder genomförs varje år för att säkerställa att våra barns trivs och känner sig stolta över sin skola. En trygg och stimulerande miljö gör det lättare att lära sig nya saker. Vi som redan är med i föräldraföreningen hoppas att Du också vill vara med och stödja oss, bidra med dina idéer och tankar. Är vi fler blir det både roligare och vi får möjlighet att göra mer. Avgiften gäller för hela familjen oavsett hur många barn som går på Svedjeskolan. •Glass vid skolstarten. •Lussefika. •Avslutnings/uppvaktning Åk 6 •Inköp av lekredskap •Föreläsningar för oss föräldrar. •Studiematerial m.m. Vi behöver bli fler: www.ffsvedje.se Medlemsavgiften går bl.a. till: Engagemang: Vi uppskattar våra barns skolpersonal och de uppskattar även oss. Genom vår förening visar vi vårt stöd och intresse över vad som händer på vår gemensamma skola. SVEDJESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING ENGAGEMANG, TRIVSEL & SAMARBETE FÖR VÅRA BARN www.ffsvedje.se Inbetalning: Sker till bankgiro 5824-8808. Belopp 100:- per familj och läsår. Vid betalning vänligen ange barnets/-ens namn och årskurs.

2 Vad gör föräldraföreningen? Vi värnar om våra barns skolmiljö. Hur då? Genom att bevaka och påminna politikerna om deras ansvar och löften. Samarbeta, ställa krav och stötta rektor och skolans personal för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra barn. Varför då? Vi som föräldrar måste hjälpa till med att föra våra barns talan. Politikernas planer + skolans budget/vardag är inte alltid = våra barns bästa. Vad kan jag göra? Bli medlem i föreningen genom att betala medlemsavgiften. ALLA som vill får komma på våra möten. (Se tider till höger eller gå in på vår hemsida). Deltag gärna på vårmarknaden. Varje insats som görs, stor eller liten, stödjer våra barn och deras framtid. www.ffsvedje.se Mina skattepengar? s jälvklart finansieras skolan via vår kommunalskatt. Men vi som skattebetalare har också krav på att den skatt vi betalar in ska användas så effektivt som möjligt. Med många behjärtansvärda verksamheter som ska vara med och dela på dessa pengar, så finns det ofta inte utrymme för sådana åtgärder som ger våra barn en mer stimulerande skolmiljö. Skattepengarna har inte utrymme till det lilla extra - trivseln på skolan! Vi arbetar för att stödja & utveckla föräldrarollen inom skolan och där- igenom öka tryggheten för våra barn. Många har åsikten att det här har jag redan betalt i form av skattepengar! Mötesdagar: Onsdag 8/9 kl. 18.30 Tisdag 12/10 kl. 18.30 Tisdag 9/11 kl. 18.30 Tisdag 7/12 kl. 18.30 Tisdag 8/2 kl. 18.30 Tisdag 8/3 kl. 18.30 Tisdag 12/4 kl. 18.30 Årsmöte Tisdag 24/5 kl.18.00 Aktivitetsdagar: Söndag 17/4 Vårmarknad kl. 10-13 Styrelse Ordförande:Vakant Vice ordf.Lotta Stålborn Hem: 033-41 09 10 Mobil: 0761-101086 Vice ordf.Mats Ekman Hem: 033-12 62 96 Mobil: 0705-275107 SekreterareAnna Nordin Hem: 033-14 19 77 Mobil: 0705-890289 KassörBo Alvhage Hem: 033-10 41 73 Mobil: 0768-883924 www.ffsvedje.se


Ladda ner ppt "Våra barns skolmiljö: Omfattar allt ifrån trafikmiljö till miljön i klassrummen. Det kan gälla alltifrån övergångsställen till hur stora elevgrupperna."

Liknande presentationer


Google-annonser