Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss."— Presentationens avskrift:

1 Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss. Vampyrer kan förvandla sig till fladdermöss i sagan. Här kan du läsa om verkliga vampyrer och myggjägare.

2 Moa och Samir De nya stövlarna
Av Siv Widerberg Moa är sur, hon vill inte gå ut med pappa. Hon vill inte ta på sig kläderna och inte de nya stövlarna. Det ringer på dörren, vem kan det vara undrar Sara och öppnar. Där står Samir…

3 Vina Vinas vargpinne Jujja Wieslander och Lotta Geffenblad Vina Vina har en pinne som ibland är en motorsåg, ibland ett fiskespö. Vina Vina kan slå gräs med pinnen, krack så går pinnen av. Då kommer en läskig varg och tar pinnen..

4 Noa skickar sms Av Kristen Ahlburg Noa har fått en mobil. Han vill skicka ett sms till Lina om sina nya skor. Jag har fått en ko, kom och titta, skriver han. Lina blir glad. Noa har fått en ko, säger hon till mamma. Då kan jag få en häst, tycker Lina.

5 Det är jag som är Cleo Av Åsa Alidasdotter Cleo berättar om hur han har det. Hans familj har en katt som är bortskämd och får göra som hon vill. Cleo tycker om att äta rester, åka bil och tåg men mest tycker han om hundlekparken.

6 Mörkret längst ner Av Lemony Snicket Alfred bor i ett stort hus där taket knakar med blanka kalla fönster och knarrande trappor tillsammans med mörkret. Alfred är rädd för mörkret som stannar i källaren på dagen men kommer ut på natten.

7 Ett syskon från yttre rymden
Av Ulf Stark När mamma mår dåligt är vi ute min bror och jag. Jag var med Klas-Göran vi övade oss på att rapa. Sen försökte vi höra ljud i yttre rymden. Jag tror att min syster är en ängel i rymden.

8 Sam och Sigge och den långa resan
Av Linn Hallberg Eric och Simon har haft många äventyr med Sam och Sigge. Mamma berättar hur det var när de flyttade från England till Sverige. Hästarna fick åka lastbil och sen båt över havet. Det var så spännande då behövde människor och hästar varandra.

9 Ömannen Av Niklas Krog Tann, Bladhus och Aina har hunnit fram till havet. De hittar en båt och ger sig av ut på sjön. Men ett oväder tvingar dem iland på en ö. Ön bebos av en varelse som inte vill ha besök och kastar stenar på dem.

10 Cirkusdeckarna och skidmysteriet
Av Dan Höjer En mystisk stöldvåg drabbar skidåkarna i Vasaloppet. Tvillingarna tar upp jakten på bovarna. Ett farligt äventyr där de blir instängda med rovfåglar och jagar skurkarna på skidor.


Ladda ner ppt "Fladdermöss Av Bengt-Erik Engholm Fladdermöss finns överallt men de är hemliga och spännande. Det finns superhjältar som klär ut sig till fladdermöss."

Liknande presentationer


Google-annonser