Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MediRätt ® MediRätt arbetar med att hjälpa vårdpersonal och anhöriga att kunna leverera korrekt och kvalitativ vård till patienter. ® Torgny Ander VD.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MediRätt ® MediRätt arbetar med att hjälpa vårdpersonal och anhöriga att kunna leverera korrekt och kvalitativ vård till patienter. ® Torgny Ander VD."— Presentationens avskrift:

1 MediRätt MediRätt arbetar med att hjälpa vårdpersonal och anhöriga att kunna leverera korrekt och kvalitativ vård till patienter. Torgny Ander VD

2 MediRätt MediRätt AB:s verksamhet består i att bedriva forskning, utveckling och marknadsföring av medicinska produkter för säker medicinering och läkemedelshantering. Produkterna bidrar till en mer kvalitativ sjukvård i hemmet och vänder sig till såväl den svenska som den internationella marknaden. MediRätt AB bildades i november 2008 av Göran Sjönell och Sten Röing. Utvecklingen av bolagets produkter har dock pågått sedan 2006, då de första idéerna föddes. Produkten Medcheck har, efter att ha testats inom primärvården under en längre tid, provlanserats på olika ställen i landet. En återkommande fråga har varit: "Varför är den inte integrerad i journalen?". Önskemålet har hörsammats, och förhandlingar pågår nu med olika journalbolag om integrering. Ambitionen är att några av dessa förhandlingar skall vara slutförda inom en snar framtid.

3 MediRätt Eliminerar riskerna vid läkemedelshantering Pat: SE C2 Medcheck finns i läkarens och sköterskans dator parallellt med eller integrerat i journalsystemet. Webbsidan innehåller en blankett, där patientens namn, personnummer, diagnoser, uppgifter om patientansvarig läkare (PAL), patientansvarig sköterska (PASK) och medicinlista med aktuella ordinerade läkemedel förs in. Fyra separata kvalitetskontroller skall därefter bedömas och signeras.

4 MediRätt D sell En ”läkemedelsautomat” för hemsjukvård Pat: SE C2 Genom att Dosell är kopplad till internet kan i framtiden många sjukdomar kontrolleras av vårdcentralen. Sjukdomar som t.ex. hjärtsvikt, diabetes, njursvikt och demens kan skötas i hemmen under förutsättning att tidiga sviktsymptom/värden kan identifieras. Med internetkoppling via Dosell i hemmet kan hemsjukvården utvecklas till en modern, säker och trygg sjukvård. Omfattande lidande och stora sjukhuskostnader kan sparas med Dosell


Ladda ner ppt "MediRätt ® MediRätt arbetar med att hjälpa vårdpersonal och anhöriga att kunna leverera korrekt och kvalitativ vård till patienter. ® Torgny Ander VD."

Liknande presentationer


Google-annonser