Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Attityd med Prové. Kareby IS har fått förmånen att bli nominerade att ingå i projektet ”Attityd!”, som drivs av verksamhets- och organisationsutvecklingsföretaget.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Attityd med Prové. Kareby IS har fått förmånen att bli nominerade att ingå i projektet ”Attityd!”, som drivs av verksamhets- och organisationsutvecklingsföretaget."— Presentationens avskrift:

1 Attityd med Prové

2 Kareby IS har fått förmånen att bli nominerade att ingå i projektet ”Attityd!”, som drivs av verksamhets- och organisationsutvecklingsföretaget Prové. Provés samarbetspartners i ”Attityd!” är ”Friends”, som jobbar mot mobbing och ”Vakna!”, en ideell förening i Ale som jobbar mot droger. Totalt är vi 14 föreningar i hela göteborgsregionen som är med i projektet, där vi bl.a. erbjuds kartläggning och värdegrundsarbete, kartläggning kring mobbing i våra lag, utbildning till våra ledare och föreläsning om droger, som riktar sig till ungdomar, ledare och föräldrar. Syftet är att fostra snälla och friska ungdomar som växer till starka personer genom att skapa ett kompissamhälle och hålla ungdomar borta från droger och kriminalitet. Vi ser mycket fram emot att under 2015 arbeta med dessa frågor.

3 Vad händer under 2015 – preliminär tidplan: Våren: Planering 2015 Webbaserad kartläggning mobbning i varje lag – mars/april. (från 11år – och för fotbollen mellan 13/4-27/4-2015) Redovisning till styrelse och ledare av resultat (anonymt). (resultat redovisas preliminärt 26/5-2015) Hösten: Utbildning om mobbning till ledare av ”Friends” (preliminärt september 2015) Föreläsning om droger till ledare, föräldrar och äldre spelare av ”Vakna” Workshop värdegrund Utbildning ambassadörer (fyra stycken tillfällen med start i maj 2015, 2-3h vid varje tillfälle. Utbildning sker hos Prové i Gbg) Planering 2016 (ambassadörerna och Prové tillsammans)

4 Vad innebär detta för mig som förälder? Kareby IS arbetar aktivt med att motverka mobbning i våra lag genom kartläggning och utbildning av våra ledare. Vi ges alla möjlighet att få kunskap om droger av ”Vakna”. Vi lär oss se riskerna och mönstren för missbruk av en inspirerande föreläsare. Föreningen söker två personer som brinner för dessa frågor och är intresserade av att hjälpa oss i detta arbete framöver. Utbildning till ambassadörer ges av Prové, tillsammans med andra föreningar. (Meddela ledaren om intresse finns. Ledaren tar kontakt med styrelsen - Linda Andersson)


Ladda ner ppt "Attityd med Prové. Kareby IS har fått förmånen att bli nominerade att ingå i projektet ”Attityd!”, som drivs av verksamhets- och organisationsutvecklingsföretaget."

Liknande presentationer


Google-annonser