Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Extra årsmöte 2015-06-23. Dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Extra årsmöte 2015-06-23. Dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande."— Presentationens avskrift:

1 Extra årsmöte 2015-06-23

2 Dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande och sekreterare för mötet 5. Val av protokolljusterare och rösträknare 6. Information och bakgrund 7. a) Val av ordförande för en tid av 1 år b) Val av sammankallande till valberedningen för en tid av 2 år c) Val av ledamot valberedning för en tid av 1 år 8. Om val ej genomförts på punkt 7 så beslutas om nedläggning av föreningen och information ges om vad som händer med ingångna avtal och föreningens tillgångar.

3 1. Fastställande av röstlängd  Antal röstberättigade medlemmar: 32 st.  Ej röstberättigade medlemmar: 0 st.  Andra deltagare på årsmötet: 2 st.

4 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt Beslut om extra årsmöte togs på årsmöte 2015-06-02 Mail har gått ut till alla medlemmar ansluta till hemsidans laget.se. Det har skett 3 gånger: 8/6, 10/6 och 22/6. Nyhet på hemsidan sedan 2015-06-08 Artikel i VT Stadgarna säger inget om tid i förväg att utlysa ett extra årsmöte.

5 3. Fastställande av dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande och sekreterare för mötet 5. Val av protokolljusterare och rösträknare 6. Information och bakgrund 7. a) Val av ordförande för en tid av 1 år b) Val av sammankallande till valberedningen för en tid av 2 år c) Val av ledamot valberedning för en tid av 1 år 8. Om val ej genomförts på punkt 7 så beslutas om nedläggning av föreningen och information ges om vad som händer med ingångna avtal och föreningens tillgångar.

6 4. Val av ordförande och sekreterare för mötet  Förslag?

7 5. Val av protokolljusterare och rösträknare för mötet  Förslag?

8 6. Information och bakgrund  Klubben har de senaste åren inte haft en fullt fungerande organisation, vilket gjort att det framåtskridande arbetet blivit lidande.  Detta har medfört att ett fåtal personer har arbetat med de löpande uppgifter som krävs för att få klubben att flyta.  Vi har i och med ett gediget arbete i slutet av säsongen fyllt de arbetsgrupper vi ser som nödvändiga. Det som nu saknas är en ordförande, en valberedning samt en aktiv sponsorgrupp, där ordförande och valberedning ses som ett krav för klubbens fortsatta levnad.

9 7. Val att genomföra  Val av ordförande för en tid av 1 år  Val av sammankallande till valberedningen för en tid av 2 år  Val av ledamot valberedning för en tid av 1 år

10 Val av ordförande för en tid av 1 år Valberedningens förslag är: Lars Bertilsson Gift 48 årig 3 barns far född och uppvuxen i Västervik. Bor i villa med 2 hundar, 2 katter och 2 akvarium Har stått i mål i Jenny BK upptill junior nivå, spelat schack, tränat basket och friidrott. Gillar all typ av idrott och i sitt senaste idrottsframträdande fick han storstryk i floorball mot moderaterna inför valet 2014. Är inte politiskt aktiv längre Även ordförande i Föreningar i Tjust

11 Val av sammankallande till valberedningen för en tid av 2 år Valberedningens förslag är: Lars Ove Ohlsson Lars Ove Ohlsson är en av de som grundade Westerviks IBK och har under alla år funnits med i olika roller. För oss i WIBK så är ”Lalla” välkänd!

12 Val av ledamot valberedning för en tid av 1 år Valberedningens förslag är: Daniel Vik Daniel Vik är en av ledarna för vårt Pojkar 03 lag och varit mycket engagerad i valberedningens arbete utan att tillhöra valberedningen till detta extra årsmöte. Daniel var den som föreslog ordförande kandidat.

13 8. Att lägga ned föreningen Då vi lyckats att fylla platserna i valen så utgår denna punkt.

14 Mötet avslutas Tack för att du kom till detta extra årsmöte!


Ladda ner ppt "Extra årsmöte 2015-06-23. Dagordning 1. Fastställande av röstlängd 2. Fråga om mötet utlyst på rätt sätt 3. Fastställande av dagordning 4. Val av ordförande."

Liknande presentationer


Google-annonser