Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Branschorganisationernas Framtid Bengt Larsson. Vision En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Branschorganisationernas Framtid Bengt Larsson. Vision En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys."— Presentationens avskrift:

1 Branschorganisationernas Framtid Bengt Larsson

2 Vision En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys. En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys. Vi representerar både köpare och säljare. Vi får en unik inblick i de krav och förutsättningar som råder mellan marknadens aktörer. Vi representerar både köpare och säljare. Vi får en unik inblick i de krav och förutsättningar som råder mellan marknadens aktörer. Gemensamt stärker vi förtroendet för hela branschen. Gemensamt stärker vi förtroendet för hela branschen.

3 Branschorganisationernas framtid Vi skall stärka status för yrket och kompetens inom branschen. Vi skall verka för att utveckla branschens anseende och förutsättningar. Syftet med paraplyorganisationen är också att vi skall erbjuda medlemmarna en bredd vad gäller kunskap och utbildning i form av seminarier och rådgivning.

4 Vårt samarbete ◦Vårt samarbete (SMIF, SMUF och SÖK) ger medlemmarna ett större nätverk ◦Vi är olika med gemensamma intressen vilket skapar dynamik. Vi kan mötas både enskilt och tillsammans ◦Vårt samarbete skall verka för att säkra analysens relevans och nyttovärden

5 Seminarieprogram ◦CSR ◦Medarbetarundersökningar ◦Avancerad statistik ◦Ungdomar ◦Använda bilder i presentationer


Ladda ner ppt "Branschorganisationernas Framtid Bengt Larsson. Vision En branschorganisation för alla företag och individer som arbetar med undersökningar och analys."

Liknande presentationer


Google-annonser