Ladda ner presentationen
Presentation laddar. Vänta.
Publicerades avKarolina Samuelsson
1
Skolmatsakademin Hösten 2010 och framåt Skolmatsakademin Hösten 2010 och framåt
2
Vad har hänt under hösten? Vi bjuder in till 2011-2012 Nya kommuner Enkäten rullar på Riktlinjer kostpolicy 1.0 Vegetariska receptbanken är här Samarbeten Specialkost och inspiration
3
Vi hänger på 2011-2012, gör ni?
4
Webbenkäten 4.0 Munkedal, Orust, Partille, Ulricehamn… Lysekil följde upp Jämföra resultaten? All info finns på hemsidan!
5
Kvalitetsarbete med SMAK Sätta mål, mäta, följa upp och åtgärda: 1.Politisk vision och vilja -policy eller kostprogram 2.Nöjda gäster -skolmatsenkäter 3.Engagerad och kunnig personal -erfarenhetsutbyte, morötter, utbildning och inspiration
6
Vegetariska receptbanken! En klimatsmart satsning Lyft de duktiga kockarna Två recept från varje kommun/sdf? Smakpanel Receptsamling
7
Samarbeten gäller! Fokus Matglädje – HHS MSC - certifiering Nationellt centrum för Måltiden KI – kvalitetsverktyg Skolmatsgastro i mellantiden Ät S.M.A.R.T. Fler kommer säkert…
8
Specialkost 2.0 Annelies idé Härryda värdar 2 november Skapar engagemang Bra sätt att informera om SMAK Kostnadseffektivt Nästa värdkommun?
9
Framåt!
10
Framåt Mera specialkost Vegetariska receptbanken EU-medel för våra behov Klimatsmarta dagar v 7 & 9 Hemma hos Kartläggning med klimatkoll Ni bestämmer agendan!
11
www.vgregion.se/skolmatsakademin
12
Kompetensutveckling – vad behöver vi i köken? Tillagning, råvarukunskap, matglädje Arbetsglädje, teambuilding Service, bemötande Grundkunskap för måltidsbiträden Specialkost, egenkontroll Svinn - råvaror och kostnader
13
www.vgregion.se/skolmatsakademin
Liknande presentationer
© 2024 SlidePlayer.se Inc.
All rights reserved.