Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Eller, kan jag använda 1177.se i mitt dagliga jobb?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Eller, kan jag använda 1177.se i mitt dagliga jobb?"— Presentationens avskrift:

1 Eller, kan jag använda 1177.se i mitt dagliga jobb?
1177-kampanj under hösten Eller, kan jag använda 1177.se i mitt dagliga jobb?

2 Bakgrund 1177 är landstingens och regionernas gemensamma webbplats och telefontjänst för hälso- och sjukvårdsinformation. Nu genomförs en satsning för att öka kännedomen om vad 1177 kan erbjuda i form av råd och vård, för alla. Målsättningen är att stärka patientens ställning i vården, förbättra folkhälsan, förbättra tillgängligheten till vården och öka patientens delaktighet och inflytande över sin egen vård. I första hand är det småbarnsföräldrar och medarbetare på barnhälsovård och mödrahälsovård inom primärvården som satsningen riktar sig till.

3 kampanjen I den nationella kampanjen som riktar sig till blivande föräldrar och småbarnsföräldrar är det främst telefonnumret 1177 som marknadsförs. I vårt län har vi redan en hög kännedom om sjukvårdsrådgivning via telefon Därför har vi beslutat att inte haka på den nationella kampanjen med egna aktiviteter. Däremot kan vi hjälpa till att lotsa blivande föräldrar och småbarnsföräldrar till sjukvårdsrådgivningen på nätet – 1177.se Därför gör vi en intern kampanj för medarbetare inom primärvårdens barnhälsovård och mödrahälsovård.

4 Därför: Till dig som möter blivande föräldrar och småbarnsföräldrar inom primärvården

5 Kan du använda 1177.se i jobbet?
Ja! Du kan ha stor nytta av 1177.se. Och du kan lita på innehållet. De nationella medicinska texterna skrivs av läkare, sjuksköterskor, tandläkare och apotekare från hela landet. Innehållet bearbetas och granskas sedan i flera steg före publicering och texterna uppdateras regelbundet av nationella redaktionen för 1177.se. Specifika texter och tjänster från landsting och regioner ansvarar de regionala redaktionerna för.

6 Kan du använda 1177.se i jobbet?
Kolla in hur andra använder 1177.se i sitt jobb, bildspel hittar du via länken och glöm inte att ha ljudet på. Ta hjälp av 1177-guiden för din verksamhet. Barnhälsovårdens och Mödrahälsovårdens 1177-gudie hittar du på lg.se: Andra informationsblad som riktar sig till hälso- och sjukvårdspersonal finner du här: På 1177.se finns också Mina vårdkontakter med e-tjänster. Genom e-tjänsterna kan du enkelt jobba med patienternas vårdärenden. Du kan också hitta andra vårdgivare genom funktionen Vårdsök. Läs mer på:

7 För din kännedom: Extern kampanj under hösten till blivande föräldrar och småbarnsföräldrar

8 Annonser i magasin vecka 42-51
Basen i kampanjen är de fyra största magasinen som vänder sig till målgruppen småbarnsföräldrar. 1177 närvarar med annonsen från oktober-december Väntar på respons från Malin på Carat.

9

10

11

12 Digital kampanj vecka 46-49
Familjeliv Allt för föräldrar Facebook Övriga sajter: Babyvärlden, Barnsajten, Barntotal, Blimamma, Dopguiden, Gravid, Mammasidan, MinBebis, VimedBarn) Nyhetsbrev till ca småbarnsföräldrar Rörlig banner/puff på landstingens sajter Startsidan på 1177.se Spridning via egna kontakter på Facebook/Twitter/Bloggar


Ladda ner ppt "Eller, kan jag använda 1177.se i mitt dagliga jobb?"

Liknande presentationer


Google-annonser