Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sammanfattande dokumentation från länsworkshop om Strategi för hälsa

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sammanfattande dokumentation från länsworkshop om Strategi för hälsa"— Presentationens avskrift:

1 Sammanfattande dokumentation från länsworkshop om Strategi för hälsa
Gotland 29 maj 2017 Sammanfattande dokumentation från länsworkshop om Strategi för hälsa

2

3 Tankar kring indikatorer och förslag på mål
Efterfrågar fler mål och indikatorer för barn. Föreslår indikatorer som mäter föräldrars hälsa och kapacitet social delaktighet gymnasieexamen sysselsättningsgrad för personer med funktionsnedsättning. Viktigt med kvalitetssäkrad data på kommunnivå. Efterlyser resultat- och processmått för att mäta kvalitet. Rätt målnivåer för den förhållandevis korta tidsperioden?

4 Tankar kring värde och hållbarhet
Bör inte vara ett eget område med indikatorer utan mer som ett analysstöd/checklista/yttre cirkel för de övriga två områdena. I övrigt lyfts meningsfull tillvaro individens möjlighet att påverka sitt eget liv trygga anställningsvillkor

5 Medskick nationella nivån
Ta hänsyn till att vi har olika lokala och regionala förutsättningar och verka för att minska skillnaderna. Ännu större fokus på barn och unga samt på tidiga insatser. Behov av digitala forum och sammanhållen arena för erfarenhetsutbyte och kunskapsstöd.

6

7 Från SKL medverkade Dag Larsson (S), styrgruppen, sjukvårdsdelegationen Nina Lagh (M), styrgruppen, beredningen för digitalisering Anna-Greta Brodin, sektionschef vård och omsorg, SKL Anne Bylund, projektledare, SKL Michael Bergström, kontaktperson, SKL


Ladda ner ppt "Sammanfattande dokumentation från länsworkshop om Strategi för hälsa"

Liknande presentationer


Google-annonser