Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Leda och organisera Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå:

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Leda och organisera Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå:"— Presentationens avskrift:

1 Leda och organisera Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå:
KAPITEL 5 Leda och organisera Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

2 Ledare En person som leder andra Formella ledare Informella ledare
KAPITEL 5 Ledare En person som leder andra Formella ledare Informella ledare Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

3 Klassiska ledarstilar.
KAPITEL 5 Klassiska ledarstilar. Auktoritära ledare Bestämmer i princip allt.. Demokratiska ledare Lyssnar och litar på sina medarbetare. Låt-gå-ledare Bryr sig varken om medarbetare eller resultat Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

4 Situationsanpassat ledarskap
KAPITEL 5 Situationsanpassat ledarskap Ledaren anpassar sin ledarstil efter vad situationen kräver. Vissa situationer kräver en auktoritär ledarstil. I andra situationer fungerar en demokratisk ledarstil bäst. Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

5 Hur är en bra ledare? Kan kommunicera. Kan och vågar fatta beslut.
KAPITEL 5 Hur är en bra ledare? Kan kommunicera. Kan och vågar fatta beslut. Behandlar medarbetarna rättvist. Kan motivera sina medarbetare. Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

6 Organisation Vem ska göra vad? Vem ska ansvara för vad?
KAPITEL 5 Organisation Vem ska göra vad? Vem ska ansvara för vad? Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

7 Funktionsorganisation
KAPITEL 5 Funktionsorganisation Varje enhet är bra på det den gör. Kräver god kommunikation. Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

8 Produktorganisation Varje enhet är en egen resultatenhet.
KAPITEL 5 Produktorganisation Varje enhet är en egen resultatenhet. Fungerar som att det finns flera företag i företaget. Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.

9 KAPITEL 5 Projektorganisation En tillfällig organisation, anpassad för varje uppdrag. Har en projektledare och medarbetare med lämplig kompetens. Upphör när ett uppdrag är slutfört. Är vanlig i tjänsteproducerande företag. Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå: Goodwill företagsekonomi 1 Blockets namn kapitelnr + kapitelnamn Bilderna har jag lagt in som förslag. Byt om du vill och placera dem som så som du tycker blir bäst på sidan.


Ladda ner ppt "Leda och organisera Färgsätt som i boken. På varje bild ska det stå:"

Liknande presentationer


Google-annonser