Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad är daglig verksamhet Daglig verksamhet är en frivillig insats och ska i första hand syfta till att matcha individer mot arbete, men anpassas utifrån.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad är daglig verksamhet Daglig verksamhet är en frivillig insats och ska i första hand syfta till att matcha individer mot arbete, men anpassas utifrån."— Presentationens avskrift:

1

2

3 Vad är daglig verksamhet
Daglig verksamhet är en frivillig insats och ska i första hand syfta till att matcha individer mot arbete, men anpassas utifrån egna intressen och förutsättningar. Man får en habiliteringsersättning på 53:- per dag samt fria resor till och från verksamheten.

4

5

6

7 Uppdelning i nivåer Lönebidrag Utflyttad Dv Mellan steget
Utåtriktat arbete Dv produktion Dv upplevelse Dv boende

8

9

10

11

12

13 Rätt nivåanpassning på arbetsuppgiften ger ökat intresse och motivation

14

15

16

17

18

19 Vad ger daglig verksamhet
Att få göra något som är meningsfullt för sig själv och andra Öka sin kunskaper och färdigheter Normaliserad vardag med tidsmässig och rumslig struktur Social gemenskap i ett socialt sammanhang Vilket vi önskar ska leda leda till ……. Personlig utveckling Ökat välbefinnande Höjd livskvalitet

20 Tack för er uppmärksamhet!

21 Man ansöker om insatsen hos sin handläggare, socialsekreterare i den stadsdel där man bor. Vill du ha mer information om daglig verksamhet går det bra att gå in på


Ladda ner ppt "Vad är daglig verksamhet Daglig verksamhet är en frivillig insats och ska i första hand syfta till att matcha individer mot arbete, men anpassas utifrån."

Liknande presentationer


Google-annonser