Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Detta har du vetat länge…. Klicka för att gå vidare.
Advertisements

Hur kan vi arbeta mot mobbning. eller Hur kan vi arbeta för vänskap
Tips och råd som hjälper dig läsa, lära och plugga
Ödehuset Måndag Det var en gång en familj. En pappa som hette Peter och en mamma som hette Mia. De hade två barn som hette Max och Tilda. En dag hade Max.
Begreppsschema – Krönikor
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Patientenkät sommaren -13
Solanderskolan presenterar
För intelligenta kvinnor Ett gift par åkte under ett veckoslut bort tíll en sjö, där man kunde fiska.
Skapa jullåtar i grupp med Garageband Fyra tillfällen av skapande för år sju.
Vad vi jobbar med • Folder på anslagstavlan • Veckobrev • Bloggen Hur tycker ni det fungerar med bloggen?
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år. En Sommarsöndag •Den här helgen är jag på Strandbo. I går berättade de vuxna att vi ska åka till stranden.
En utbildningssatsning i samproduktion mellan
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
Att skriva en artikel.
UPPFÖLJNING Vad behöver verksamheten för att kunna fatta beslut om ekonomiska frågor? Uppföljning av resultat och kapital: - mot budget (jämförelse) -
Kafka hos familjeterapeuten Diskussionsövning. Förberedelser Ni ska bli fyra grupper. – Gregor – Mamma – Pappa – Syster.
Att tala för att övertyga
IT-kompetens Svenska & Engelska. IT-kompetens Svenska & Engelska.
Att logga in i Adobe connect. Du behöver ha Flash installerat för att detta ska fungera. Du behöver ha ett headset och en kamera. Om man använder datorns.
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
Läroplansträff Välkomna. Program för förmiddagen 8.30 Uppföljning av lektioner som planerades förra gången. Berätta för varandra gruppvis om.
Läroplansträff Välkomna.
1 Studieteknik Språkhandledningen. 2 Överblick över arbetet Kursplanen/målen Kursplanen/målen Litteraturlistan Litteraturlistan Terminen Terminen Delkurserna.
Musik: Nightengale Serenade
Reportern Frågor på raderna Frågor mellan raderna
Grunderna - Från ett logiskt perspektiv André Bodin, Anders Edholm – 2011.
Vad är  ? Och vad har man det till?. Nio uppgifter Välj en av dessa nio uppgifter och utför den så bra du kan. Välj en av dessa nio uppgifter och utför.
Music: Nightengale Serenade
Att gå från magkänsla till faktabaserad utveckling Stöd för förskolor och skolor som vill ordna analysgrupp Metoden har utvecklats och prövats i Eu-projektet.
Medlemsvård. Verksamheten i fokus  Våga ifrågasätta nuläget  Lyft på ostkupan!  Högt i tak i diskussionerna  Tänk nytt och agera  Idrottskultur.
Varför har vi bjudit in dig? Vi vill berätta vad ett länsbibliotek är och gör och varför det finns. Vi vill ge dig möjlighet att träffa andra som är rätt.
Att rita en instruktion
APO ett enkelt sätt att mäta. Läkare: Audit om: Dato:
Barns delaktighet _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Årsrapport Klimatneutrala godstransporter på väg KNEG.
Läroplansträff Välkomna!.
Vad händer idag? Ett Cityäventyr till fots. Äventyrets karta 1) C. A. Setterbergs minnesmärke 2) Trefaldighetskyrkan 3) Kyrkoparken 4) Vasa stadshus 5)
Mjukt, hårt och blandat -formgivning för din vardag
Enkäten Arbetsmiljöundersökning. Enkät - Massor med problem  Er ”klient” har massor med problem. Ta fram de tre viktigaste.
Läskotten.
Branschöverskridande samarbete? E XJOBB S CANIA G UIDE D AGSLÄGET ? M ÅLBILD ? Eric Thunberg Plats för stor bild.
- hur vill vi ha det?. I filmen pratas det om växthusgaser, vad är det för något? Vad är växthuseffekten? Förklara på vilket sätt vi människor är beroende.
Titel på ditt arbete -undertitel, vad handlar det mer specifikt om? Introduktion Här bör man skriva en kortfattad introduktion till sitt arbete, eller.
Optik Läran om ljuset.
Naturvetenskaplig undersökning
Sociala medier som påverkningskanal Anne Salovaara-Kero: Mamma Annorlunda & Normalstörd.
En fråga per elev – bråk år 6
Video Games The movie. E -Ni ska välja ett spel som är er favorit. -Ni ska förklara varför den är just er favorit -Hur kan spelet utvecklas i framtiden.
SLUGs Medlemsundersökning Resultat och kommentarer från studenterna
BILD 1 1. Frågeställningar - underlag för diskussion med offentliga myndigheter Hur ser arbetskraftsförsörjningen ut i er kommun under de närmaste 20 åren?
Att inte ha någon egen agenda – aktivt lyssnade
GOLDBERG MASKIN. RUBE GOLDBERG- MASKIN En Rube Goldberg-maskin är en maskin av den typ som tecknaren Rube Goldberg gärna ritade, ofta en extremt onödigt.
Digitalt lärande Måndagen den 15/3. Dagens lektion Mål: Att starta upp arbetet med digitalt lärande. Metod: Genomgång och diskussion i grupp. Skriva i.
DEMOKRATI Skriv ner dina tankar kring begreppet Demokrati. Vad betyder det för dig? Vad tänker du när du hör ordet? Går det att föreställa sig hur det.
Caroline Hansson, Pilbäckskolan
Ekonomi/Juridik programmet Sociologi Fördjupningsuppgift i utbildning och delaktighet.
Form och funktion Designprojekt TK år 7.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
GRUBBESKOLAN PRESENTERAR PROJEKTET DEN NYA SKOLGÅRDEN ETT AKTIVITETSPARADIS.
Lässtrategier. 1. Före läsningen- strategier 1.1 Sätt upp mål med läsningen.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Livsfrågor Vad är meningen med livet? Vem är jag egentligen?
Ett fantastiskt sätt att förstärka nyfikenhet, engagemang och utbyte av erfarenheter.
Individer och grupper Samhällskunskap åk 5 ht 2015.
Övning Tid: 40 minuter Problemträdet.
Ingen ny regering i sikte! Åtta (8) alternativ!
Studieverkstaden Akademiskt skrivande Presentationsteknik Studieteknik
Presentationens avskrift:

tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________

tillgänglighet 1 Varje person ska fundera ut ett tillfälle de senaste två veckorna då tillgängligheten till en offentlig plats begränsades av att ni hade barnvagn med er. Rita gärna en bild, skriv en text, eller förklara på något sätt vad som var problematiskt.

tillgänglighet 2 Varje person ska fundera ut ett tillfälle de senaste två veckorna då en offentlig plats var ordnad på ett sätt så att tillgängligheten inte begränsades av att ni hade barnvagn med er. Rita gärna en bild, skriv en text, eller förklara på något sätt vad som var problematiskt.

tillgänglighet 2 Varje person ska fundera ut en offentlig plats som ni skulle vilja ha tillgång till, men som ni tror eller vet att ni inte har tillgång till p.g.a. att ni har barnvagn med er. Rita gärna en bild, skriv en text, eller förklara på något sätt vad som var problematiskt.