Min handduk ht 2013! Av: Ronja Petarsson! .

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

Egypten.
Det första du bör göra är att rita horisonten
Onsdagen den 29/ åkte klass 3A och 3B till Gamla Linköping.
Att tänka på då man har en muntlig presentation med ppt
Sagan om den hungriga vargen
Sagan om Piffy.
Sagan om vinflaskan.. Det var en gång en vinflaska. Den heter Sven. En gång var det en familj som köpte mig på systembolaget.
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Titta på alla bilderna i bildspelet och läs texterna på bilderna.
Patientenkät sommaren -13
Uppgiften i PowerPoint
VÄRDEGRUNDSARBETE Åmålsgården, Åmåls Kommun
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA
Vatten är liv Klass 4b.
Slöjd Presentation! Av: Malte Bergman.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Våren På våren känns solen varmare. Snön smälter bort och dagarna blir längre.
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Migrationsverket - Asyl, besök, bosättning, medborgarskap medarbetare
EKVATIONSMASKINEN.
Ålder Namn Datum SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jag använder en hörapparat (vänster öra) Jag använder en hörapparat (höger öra) Jag använder två hörapparater.
Syftet med en personlig handlingsplan
Patients' experience of important factors in the healthcare environment in oncology care. Browall M, Koinberg I, Falk H, Wijk H.
FUNKTIONSSKATTNINGSSKALA 1. UTHÅLLIGHET. 2. KONCENTRATIONSFÖRMÅGA Uthållig bara korta stunder i taget Slutför oftast arbetsuppgifter.
Malin Junerfält Mitt Syslöjdsarbete.
Träslöjd! Ht /11.
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
Tunneln Av: lovisa ♥. Val av plats  Jag valde vägen mellan gallerian och synsam. Först tänkte jag välja utanför bibblan men jag visste jag inte vad jag.
Byxor till handdocka.
Barnens egna ord om sin psykiska ohälsa
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Nepalmössan med knut Alla mått inkluderar sömnsmån Jag fick lära mig den här varianten av en släkting i USA. Det finns alltså inte något mönster utan jag.
Ibland finns det gånger då man nog önskar att man inte blev fotograferad… ☻
Flickors psykiska ohälsa
Vinter Av: Johanna 18/11-14.
Brukarundersökning socialpsykiatri Kön 1. Man16 (44%) 2. Kvinna20 (56%)
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Vi syr pennfack till färgpennorna
Vem är du?.
ATT BLI EN EXPERTLÄSARE.
Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.
Stockholm stad Brukarundersökning inom socialpsykiatrin 2014
Stockholm stad Brukarundersökning inom socialpsykiatrin 2014
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
DEN MAGISKA DÖRREN.
Grupparbete kuddfodral – sociala medier
Stockholm stad Brukarundersökning inom socialpsykiatrin 2014 Stödboende Södermalm stadsdel.
FRÅN TANKE TILL FÄRDIGT PLAGG
Pannkaks-quiz.
Undvik intervjumissarna
Tema: Vänskap och relationer Att känna sig trygg och att trivas på förskolan är en grundläggande rättighet. Hur kan man som förälder hjälpa sitt barn.
Arkitektur.
SY NYCKELBAND.
Textilarbete Alice Höök.
Sammanställning av enkätsvar ang
”Den magiska tråden” Till detta arbete valde jag att brodera. Jag har broderat en katt efter ett färdigt mönster. Broderiet har jag sytt med plattsöm,
Trä symaskin.
Årskurs 6 TEXTILSLÖJD.
MANETER Maneterna tillhör nässeldjuret. Dom simmar långsamt men oftast glider dom runt med havströmmarna. Därför kan dom dyka upp i stora mängder. I Sverige.
Frågor om elevinflytande till elever i åk 3 – 9 i grundskolan
Presentation om hösten
Experiment med vatten Densitet.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Årskurs 6 TEXTILSLÖJD.
Fritt Broderi.
Maskeradkläder Julia och Ei Mer. Vi fick uppgiften att göra maskeradkläder till förskoleklassen på lärcenter. Vi gick till dem för att höra vilket plagg.
Svampar Svampar är närmare släkt med djur än med växter
POLITIK 2. Vem ska bestämma?.
Presentationens avskrift:

Min handduk ht 2013! Av: Ronja Petarsson! 

Hur jag gjorde! Gör en tryck mall Fålla kanterna Sy fast hängare Tryck ditt motiv Stryk över motivet Brodera något på handduken KLAR

Hängare Av: ronja petersson Hängaren åt vänster är sydd på fållen och för hand. Hängaren åt höger är sydd med maskin och sydd i fållen.

Ästad Märke!

Fålla/Fåll Fåll är när man viker i kanterna på tyget 1cm två gånger. Man fållar för att kanterna inte ska fransa sig. En sömsmån är att man viker in en 1cm från kanten.

Bomull/ lin Bomull är en fluffig växt som växter på stora ängar. Dom drar ut seg mycket vatten. Bomull är textillmaterial och textstillfiber. Lin är blommor som växer också på stora ängar. Dom har en lång stjälk.

Dekoration! Schablon= Är en tryck mall. Ströppla= Är när man trycker med en svamp med färg på tyg. Broderi= Är när man sy något märke på tyget. Fixering av färg= Är att man stryker över det man har tryckt. Att fästa tråden= Är att man backar med sy maskinen det första man gör.

Vad jag tyckte Att göra denna handduken var lite svårt att göra för vissa saker gick snett och det var högljutt ibland. Men jag jobbade hårt för att bli klar. Och jag blev ganska nöjd med min handduk.

AV: RONJA PEERSSON!  Onsdag 6/11- 13  utveckling Jag borde kanske tänka själv vad jag ska göra med ett problem. Tänka på mitt arbete mer och inte på någons annans. SLUT! AV: RONJA PEERSSON!  Onsdag 6/11- 13 