Tornby daglig verksamhet

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.
Advertisements

Dalarna Dalarnas landskapsvapen är två pilar som korsar varandra. Man har hittat gamla mynt. På myntet var det två pilar. Pilarna betyder att Dalarnas.
Livet på bondgården Sjövik -berättat av kossan Linda.
Warpen BK Här följer en instruktion hur man plockar fram egen statistik från datafilen. Det finns två sätt att få fram statistik. Man byter antal dagar.
GÄDDSLAGET 2014 LANDSKRONA GK Gäddslaget 2014 Onsdagen den 14/5 är det dags att borsta av klubborna och putsa skorna, året gäddslag spelas.
Ingen äldrevård för mig !!
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Råby-trivsel Råby-trivsel är ett kooperativ som arbetar i Råby Rönö, mitt i den sörmländska landsbygden. Råby-trivsel hjälper dig med catering vid fester,
Kamratstödjar konferens 5/ Dagen startade för kamratstödjarna när de anlände till Munkedals folkets hus. Kamratstödjarna blev incheckade och fick.
Träddiagram - ett sätt att ta fram aktiviteter och prioriteringar för hur man ska jobba med ett visst område.
LANDHÖJNINGEN Det stora trycket från inlandsisen gjorde att jord- skorpan pressades ner … ända upp till 700 m. När isen dragit sig tillbaka låg därför.
VÄSTERGÖTLAND Detta vapnet föreställer ett lejon med stjärnor.
Västmanland Landskapsvapnet har tre kullar med eld på. Det är ett gammalt karttecken på en gruva. I Västmanland finns en känd silvergruva.
En kort lektion i hur du inte blir blåst
Nya mötestider - nya resemöjligheter!
Sälja Microsoft Office 2010 Möjligheter att sälja Office 2010 Vid uppgradering till Windows 7 Vid installation av en nätverksinfrastruktur Med nya datorer.
Rena Västmanland Om kemikalier i din vardag Förbundet Agenda 21 i Västmanlands projekt Inledning. Presentera dig som en av fjorton Kemikalieambassadörer.
Bo Dahlbom 1 •Professor vid IT-universitetet i Göteborg •Forskningschef på Interactive Institute •Ordförande i Rådet för mobila tjänster •Makten över framtiden,
Yrkesförbundet för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.
Publicera användbar information Erik Geijer tydligare.se Internetdagarna
Jag heter Carl X Gustav. Jag är kung i Sverige
STATARNA På 1800-talet i Sverige jobbade människorna med jordbruk. För att mäniskorna kunde hitta jobb måste de var gifta. De jobbade mycket men de fick.
Medelpad Det här landskapsvapnet ser ut så för att man ska kunna veta att där finns två älvar i Medelpad. Den röda färgen är där för det ska se snyggare.
Handel – ord och begrepp
Den Glada Internationella Vänskapsveckan.
Ränta och inflation Företagen Ränta Konsumenter
ÅTER TILL ARBETET - nya regler vid rehabilitering.
MICROSOFT BUSINESS ACADEMY Konsten att ”leverera…” GREAT communications nordic AB Stefan Pihl
Beringskolan gick upp kl åkte kl Plockade fram frukost 1:orna skulle till sagomuseet 3:ornas klassrum fruktrast kl
Sälj mer till fler Andreas Jacobsson.
Vad är Peak Oil? En utblick i nådens år 2011 Olov Fahlander.
Vad är historia?.
Workshop inför Projektet
”Det är aldrig för sent att göra så mycket som möjligt” –citat av Pär Holmgren Roger Gunnarsson Trosa, Sverige.
. Min prao på City Gross. Historisk fakta Modern stormarknad Dotterbolag Bergendahls (1922) Växte 1993 bildades City Gross 1993 första Hyllinge (Helsingborg)
Liseberg (Göteborg) Av: Emilia Wessel. Liseberg! Göteborg, även kallat lilla London eller Sveriges framsida, äger Nordens största nöjespark! Göteborg,
COMMON COSTS Betala inte common cost fakturor om det saknas ett common cost intyg från partnerns FLC (en kopia av intyget ska alltid vara bifogat fakturan).
Max start-guide Liten och väldigt snabbt ihopkastad.
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
Metoder för att räkna addition och subtraktion
Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.
Val 2014 och riksdagen.
Hjärtat och blodet Blå grupp.
1. Förändringar inom jordbruket
PEPPOL – en infrastruktur för effektivare e-kommunikation.
Johanna Olausson, Norrängsskolan, Huskvarna –
 Vilken utbildning behövde du?  Är ditt jobb roligt/tråkigt?  Är du nöjd/missnöjd med din lön?  Trivs du på jobbet eller trivs du inte på jobbet?
 Åkte till Tockarp  Hämtade skräp, fixade med myrdosor, kollade på fruktmaskinen och lagade stolar.  Efter Tockarp åkte vi till soptippen.
Gästrikland Det är en älg på landskapsvapnet..
Nyheter & Källkritik.
På väg ut i arbetslivet handels.se Handels Direkt Årskurs 1.
Välkommen till föreläsningen om Hjärtat & blodomloppet
Like.no.other ™ 1 En presentation från HD –På riktigt!
Av: Sara, Mimmi och Salko.. I NNEHÅLLSFÖRTECKNING  Vad Är EXIT?  Historia  Fakta  Har ni lyssnat?  Facit.
10TESER OM ENTREPRENÖRSKAP 5. DET HANDLAR OM MER ÄN UPPFINNINGAR.
Hej. Allt är inte så lätt som det låter Även om man är vuxen och har förstått, är det inte säkert att man gör som man blir tillsagd.
Vad säger bilden oss egentligen!?
FUNDERA PÅ: Vilken sida kommer att tippa neråt? Nu då? Varför? 10 kg20 kg 10 kg20 kg.
Koncept Vårt företag är ett av de största bilföretagen i Sverige. Det som gör oss unika är vårt breda koncept av bilar. Hos oss kan du hitta allt ifrån.
Coco pops Vilka ingredienser/komponenter består den av? Ris, kokos och socker..
Matematik Tavelsjö Fritidshem Våren 2011 Förvandling av tema - rum till affär, där vi tränar pengars rätta värde och att växla pengar upp till 20 kronor.
BEANS NÖJD KUND INDEX 2015 Resultat från webbenkät.
Bättre kundupplevelse med relevant och effektfull kommunikation.
Musikens funktioner The soundtrack of my life. Musikens funktioner  I detta arbetsområde utvecklar vi kunskaper om musikens funktioner för individen,
Hur gör vi nu när löpande redovisning inte längre är hippt? Ludwig Stendahl Affärsutvecklare / Marknadsansvarig Norrland på EY.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Volvocars ISSUE DATE Martin Romell, Global Logistic Network Design, Strategy, Dept Volvocars.
Ulvacupen F07 Den Juni 2017 åker vi till Ulvacupen i Skövde med F07. Vi åker från Göteborg på fredag eftermiddag den 16 juni. Vi behöver föräldrar.
Presentationens avskrift:

Tornby daglig verksamhet Tornby daglig verksamhet ligger på Generalsgatan 4 i Tornby. Det går bra att gå hit ifrån resecentrum. På Tornby daglig verksamhet arbetar ungefär 25 personer varje dag.

Tornby daglig verksamhet Tornby daglig verksamhet ser lite ut som en fabrik med ett stort arbetsrum där man kan köra med truck. Vi sitter vid stora bord och jobbar.

Tornby daglig verksamhet Vi arbetar med att paketera olika varor som sedan säljs i affärer. Vi packar bland annat hälsokosttabletter, tvål, schampo, tandkräm och bakplåtspapper. .

Tornby daglig verksamhet Allt som vi gör ska till affärer och säljas. Lastbilar kommer och hämtar och lämnar varor varje dag. .