Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ulvacupen 2017 - F07 Den 16-18 Juni 2017 åker vi till Ulvacupen i Skövde med F07. Vi åker från Göteborg på fredag eftermiddag den 16 juni. Vi behöver föräldrar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ulvacupen 2017 - F07 Den 16-18 Juni 2017 åker vi till Ulvacupen i Skövde med F07. Vi åker från Göteborg på fredag eftermiddag den 16 juni. Vi behöver föräldrar."— Presentationens avskrift:

1 Ulvacupen F07 Den Juni 2017 åker vi till Ulvacupen i Skövde med F07. Vi åker från Göteborg på fredag eftermiddag den 16 juni. Vi behöver föräldrar som hjälper till att köra barnen till och från Skövde. 3 matcher spelas på lördagen och minst två matcher på söndagen. Spelschema kommer strax innan cupen. Vi behöver föräldrar som hjälper till att köra barnen till och från matcherna. Frukost och lunch/middag ingår. Meddela vid anmälan om eventuella matallergier. Ledare och spelare sover i klassrum i skola, egen luftmadrass tas med. Packlista kommer att skickas ut strax innan cupen. Kostnad per barn 350 kr. Betalning via swish till Pernilla Hylander, , senast 31 mars. Det är OK att ha med sig mobiltelefon, men inte att ta med Ipads. Det hade varit roligt om så många föräldrar som möjligt följer med för att heja på flickorna. First Hotel Billingehus Skövde brukar vara välbesökt av Bergums föräldrar. Vid webbokning, ange kod FHSPORT för rabatterat pris. Mer information:

2 Packlista F07 Ulvacupen 2017 Packlista Luftmadrass
Kudde, sovsäck och lakan Stor och liten handduk Tandborste, tandkräm, tvål, schampo, balsam Hårborste, gummisnodd och hårspänne Fotbollsskor Matchtröja och shorts 2 par Fotbollsstrumpor Träningsoverall Benskydd Vattenflaska Gosedjur Pyjamas eller nattlinne Regnkläder Jacka, kofta Ombyte kläder (trosor, strumpor, tröja, byxor) Kan vara bra att ha med! Tofflor Telefon och laddare Keps Solskyddskräm Fickpengar (max 50 kr att användas till att köpa godis i kiosken om så önskas. Inget godis eller läsk får tas med hemifrån) Kortlek eller annat litet spel Pengar och värdesaker ansvarar flickorna själva för.


Ladda ner ppt "Ulvacupen 2017 - F07 Den 16-18 Juni 2017 åker vi till Ulvacupen i Skövde med F07. Vi åker från Göteborg på fredag eftermiddag den 16 juni. Vi behöver föräldrar."

Liknande presentationer


Google-annonser