Årets Viljan 2011 De nominerade är…... Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Tävlingens syfte TBS Stockholm vill att unga engagerar sig. Unga ska få möjligheten att göra skillnad, både i sitt eget liv och i andras. Därför bjuds.
Advertisements

Anne Frank Historia.
Välkomna!.
En snöskottares dagbok… …eller visst är livet underbart!
Det problemorienterade föräldrasamtalet Hur reagerar du själv när du ska få veta något jobbigt?  Ni kan till exempel föreställa.

Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Förskolor och skolor i Nacka – i en klass för sig
Kvinnocoachprojektet i KAK Lägesrapport från coachningen september 2011 Human Research AB, Iréne Ekmark, projektkoordinator o coach.
Bra villkor för akademiker i staten
På väg! GK & GDF & SGF i samverkan. Inom Svensk golf finns SGF,GDF och Klubbar. Idag sker inte ett optimalt samarbete med spelaren i centrum… Vi vill.
Svenska som andraspråk
Metodstöd.
Bensinpris God dag, Jag har hört, Att bensinpriset kan inom den närmaste framtiden komma upp till Sek 17,00.
Studie- och yrkesvägledare Kristina Modén
Mycharityprojects Barnhem, Fadderprojekt och hjälparbete
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
Problemsnack eller bygga lösningar.
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Avstämningsmöte Åsa IF Dam/utvecklingslag.
Det va en gång en katt och hund del 1
Föräldramöte P Inför säsongen 2011/2012.
Då var det 2007… Vi börjar alltid med Surdegen Julgransraskning.
Göran Larsson 2011 MOVE
Kliniska problem med sjukskrivning
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
FaR® på Hisingen Anders Esko, leg sjukgymnast
Luncha och lär! Tempussystemet.
Svenskt Friluftsliv har till uppgift att bevara och utveckla förutsättningarna för det svenska friluftslivet Stärka friluftsorganisationernas långsiktiga.
De försvunna monstret Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom.
 Erbjuder alla orienterare tävlingsarrangemang med hög kvalité  Erbjuder klubbens alla medlemmar utvecklande, roliga och väl arrangerade träningar under.
Fotbollsakademi – för flickor och pojkar!
I taket lyser stjärnorna Johanna Thydell
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Workshop inför Projektet
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
935 medlemmar 935 medlemmar 23 gruppträningspass per vecka 9 barnträningspass per vecka 29 ledare 17 värdar.
Kan vi sluta skjutsa våra barn?
HJÄRNGYMPA.
Innehåll  Introduktion  Profeten Nuh (Noa)  Profeten Ibrahim (Abraham)  Profeten Musa (Moses)  Profeten ’Isa (Jesus)  Profeten.
ÅLDERSGRUPPEN 11 ÅR HÖSTEN. Föräldraträffar i fortsättningen Ett syfte med dessa möten är att skapa bra förutsättningar för våra ungdomar både på planen.
FÖRSVARSSPEL Högt försvarsspel
Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!
Att sälja Lions Quest-kurser till skolor /14.
Röd zon Grön zon Grön zon Röd zon.
Luncha & lär! Tänka, tycka eller tro?.
Stjärnorna, faller i natten nu
Introduktion till Motiverande samtal (MI)
MIN PRAO-DAG PÅ HÖGKULLEN Steg upp Färdig åkte. BÖRJAN PÅ DAGEN  Jag hjälpte till  Frukosten  Jag la puzzel  Vi gick ut  Träffade barn och vuxna.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
Du och jag Av Katarina von Bredow
Ortsutveckling Bettna Stormöte den 9 oktober 2013 Välkommen!
1 ATK’s nya träningsgrupper – hösten 2010 Informationsmöte Agenda: Bakgrund - Varför ändra i våra träningsgrupper? Vilka ändringar är gjorda.
Välkommen ! Gävle Alpina Säsongsavslut
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Utvecklingskonferens Eskilstuna september 2013 Redovisning - föreningsenkät.
Föräldramöte 25 september. Mötesprogram Vision Rolig fakta! Vad vi erbjudit under 2012 Träningsgrupper 2012 Organisationen 2012 Hemsidan Närmaste tiden.
Älg Isak Magnusson 2012.
Anno En ny vargavinter Surdegen avgjordes med både snöpulsning och skidåkning.
MAKTLEKAR.
Tränarträff 10/ Mästerskap 2011  VM ind Rotterdam 8-15/5  JEM Kazan 15-24/7  EM Gdansk 8-16/10  SOC 19-23/10  JVM Bahrein 13-20/11.
”Framtiden är vår”. Årets Ungdom De nominerade är: –Carl Boman –Andreas Sundström –Leonard Balck.
Exempel på skriftligt omdöme
“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”
3. Ska inte alla få vara med?
SOK Viljan - en pigg 60 åring!.
Viljan 75 år Viljan 75 år
Festen kan börja. Festen kan börja Vi firade…. och Ett toppen- arrangemang.
Frågeställningar Ungdomskommittén
Presentationens avskrift:

Årets Viljan 2011 De nominerade är…..

Gunvor Lord All service i det tysta till ungdomarna och övriga klubben kring tipspromenaderna och mycket annat. Hon håller ordning på kök och stuga, städar, ser till att det finns varor hemma till träningskvällar och promenader. Hon har dessutom ständigt ögonen öppna för billiga inköp för Viljans räkning. Alltid med Viljans bästa för ögonen.

Roland Nilsson Han var nominerad redan i fjol efter att ha ändrat livsstil och ökat träningsdosen rejält. Han har nu fortsatt på den inslagna vägen och belönades i Målilla med ett efterlängtat DM-guld. Han gör dessutom ett gediget arbete i det tysta med Idrottslyftet, Handslaget och orienteringsutbildning i skolorna. Han också engagerad i Svenska Orienteringsförbundet med stora uppgifter inom tävlingsorganisation.

Maria Rindstig För ett medryckande och stort engagemang inom det mesta som sker inom SOK Viljan under alla årstider. Hon deltar i sektionsarbetet, hon är ungdomstränare, hon är klubbens gympaledare sedan 15 år tillbaka. Hon är initiativtagare och drivkraft till soppakvällarna och nu i vinter har hon dragit igång träningen inför Tjejvasan. Detta är lite av det hon är aktiv inom och hon är dessutom en glädjespridare av stora mått.

Tony Lövdahl Han sprang hem 2 DM-guld, i konkurrens med fjolårets Viljan – Tord. Han jobbar flitigt med kartritning och banläggning i klubben och han är kanske den bäste banläggaren i Småland!

Frida Bakkman Hennes OL-år är det absolut bästa i Viljans historia på seniorsidan med en 12:e plats på Natt- SM, 23:a på sprint, 29:a på lång och 19:e på medel. Genom detta har hon visat att hon har tagit ytterligare ett steg och verkligen närmat sig den yppersta Sverigeeliten och därmed världseliten.

Stefan Carlsson Han har under året vuxit sig in i sin roll, som ser till att Viljan som klubb är en samling som strävar åt ett håll, försöker att puscha på oss för att se till att vi tar ett steg hela tiden för att driva på verksamheten. Detta tillsammans med sin personliga inställning och engagemang tycker vi är skäl nog för att bli årets VILJAN.

Och vinnaren är…… Årets Viljan 2011 ?

Maria Rindstig För ett medryckande och stort engagemang inom det mesta som sker inom SOK Viljan under alla årstider. Hon deltar i sektionsarbetet, hon är ungdomstränare, hon är klubbens gympaledare sedan 15 år tillbaka. Hon är initiativtagare och drivkraft till soppakvällarna och nu i vinter har hon dragit igång träningen inför Tjejvasan. Detta är lite av det hon är aktiv inom och hon är dessutom en glädjespridare av stora mått.