Försäljning av Newbody Säsongen 2013-2014. Mål Målsättningen är att sälja 1000 st paket. Förra året sålde vi totalt 801 st paket, vilket gav ett överskott.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ÖPPET KÖP BYTESRÄTT Ingen lag!
Advertisements

PRAO v 9 för A och B, v 11 för C.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Se bilder ur bildbas Handla
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Talföljder formler och summor
Global Opportunity. LÖSNING PROBLEM Hur kan du hjälpa till?
Kort tillbakablick Vem startar ett eget företag, och hur gör man?
Julshopping 2012 Ingela Gabrielsson, Privatekonom Nordea
Kapitel 13, Likviditet.
Snapchat.
Bensinpris God dag, Jag har hört, Att bensinpriset kan inom den närmaste framtiden komma upp till Sek 17,00.
Roland Carlsson Flödeskartläggning.
Wikinggruppen Presentation av ”WIKING SMS” – Effektivisera din verksamhet.
Beräkning av kommunernas och samkommunernas utgifter år 2012
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Prissättning Ta hänsyn till: kostnaderna konkurrenternas priser
Samarbetsprojekt ALRp o SIA 2014
Kapitel 21 Periodisering.
Märkligt! Här är en liten matematisk övning, som helt säkert
V ill Du handla Xocai Det finns 2 sätt att köpa Xocai Gå in på OM MIG och klicka på mail länken Skicka namn.
Rädda liv - byt batteri nu! Lindlöven och Energizer i unikt samarbete - tillsammans gör vi en fantastisk insats för att rädda liv!!
BEANS NÖJD KUND INDEX (e-survey undersökning)
Bakgrund Grupplivförsäkring för pensionärer har funnits i drygt 25 år och gjort nytta för många kunder. En grupplivförsäkring är en riskförsäkring. En.
Sponsorerbjudande Stöd HC Lidköping 5000:- - Företag
Så här fungerar systemet! •Varför är du intresserad av en förändring? •Vilket resultat är viktigast för dig? •Varför väljer du just detta resultat? •Vad.
till en presentation av System och lösningar med RFID
Jag beställer fiber! 299kr/mån i 12 månader Därefter ordinarie pris.
UNIK ONLINE CASHBACK SYSTEM LOGGA IN PÅ SITETALK OMGÅENDE.. CASHBACK PLUGIN HUR FUNGERAR DET?! EFTER ATT DU LOGGAT IN PÅ SITETALK, VÅR CASHBACK PLUGIN.
Kapitel 11 Prissättning.
Marknadsföring & Internet
Site Talk Vacation Club produktpresentation •© Unaico All Rights Reserved.
Webbanmälan till högskolestudier vt 2015
Eddie Arnold - Make The World Go Away Images colorées de par le monde Déroulement automatique ou manuel à votre choix 1 för dig.
Information till IT-designs programstudenter
Externredovisning Vi fortsätter där vi slutade sist…
Välkomna till Skogens föräldramöte!
UNIONEN - tillgänglighet under semestern 2014
Vägen till lycka…..
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Blad 1 Läsarundersökning Maskinentreprenören 2007.
Föräldramöte Team Agenda Viggan Vårcup 11/3 (Oskar) Anmälan på andra cuper under våren (Johan) Träningsplan för Team 03 (Fredrik) Aktiviteter.
TÄNK PÅ ETT HELTAL MELLAN 1-50
Samarbetsprojekt ALRp o SIA 2011
Summering U12 säsongen 2012/13. Summering säsongen 2012/2013 Starten med en U12 grupp var en försöksverksamhet för verksamhetsåret 2012/13. Verksamheten.
/hp Beräkning av kommunernas och samkommunernas utgifter år 2013 Övriga utgifter 0,81 md € Investeringar 4,70 md € Övr. verksamhetskostn. 0,79.
Kouzlo starých časů… Letadla Pár foteček pro vzpomínku na dávné doby, tak hezké snění… M.K. 1 I Norrköping får man inte.
VILL DU HA EN PASSIV INKOMST GENOM OPN ( The opportunity Network )?
Välkomna till uppstartsmöte i Lundalands ungdomsprojekt
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
ADR & SKANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADR) Ett bekvämt sätt att köpa produkter på månadsbasis. Du får 5 % rabatt på inköpspriset och sparar mer.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
“Bättre vård med facebook” Katrin Moeschlin Charlotta Wolgast Wallman Nov 2011.
Jobbskuggning 8A och 8B Vecka 17 mån och tis 20 och 21 april 8C och 8D
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
BORÅS HOCKEY TEAM06 Föräldramöte
Kapitel 15 Budgeten.
Vara kommun Grundskoleundersökning 2014 Föräldrar 2 Levene skola årskurs 5 Antal svar 2014 för aktuell årskurs i skola: 12 Antal svar 2014 för årskurs.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
1 Jan Lundström OV’s Hemsida Utbildning Ledare. 2 Jan Lundström OV’s Hemsida Standard Lagrum.
Välkommen till Ravelli.se. Ravellis affärsidé  Ravelli skall utveckla och sälja designade kläder och accessoarer till föreningar och skolklasser i Skandinavien.
Extra pengar till lagkassorna. Information till alla ledare i IF Lödde. Hej alla ledare i IF Lödde. Vi i styrelsen har under åren sett att det finns ett.
23 DECEMBER.  SPELDATUM: 23 DECEMBER  spelare spelar runt om i Sverige  vinnare delar på vinster för kr!  1 enkellott.
ÖSK Handboll P04. Säsongen Vi är 18 killar i laget Vi har genomfört 45 träningar med en närvaro på 67% Spelat 12 seriematcher Deltagit på Kopparcupen.
Lådan innehåller följande: Lyxgrillare800 gr Chorizo400 gr Salsiccia270 gr Kalasgrillare420 gr Sommargrillare560 gr SOMMARGRILL - LÅDA 2015 Sommar och.
Leverans och betalning
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
Instruktioner för orderportal på:
Hej! Vad roligt det ska bli att ha ett Tupperwareparty tillsammans med dig och dina vänner. Här kommer lite mer om det vi har pratat om.   Datum och klockslag.
1 Hej alla VIHF:are!!   Vår säsongen är nu igång. Styrelsen tog ett beslut innan jul för att köra en försäljning till med toapapper för att fortsätta utveckla.
Extra pengar till lagkassorna
Presentationens avskrift:

Försäljning av Newbody Säsongen

Mål Målsättningen är att sälja 1000 st paket. Förra året sålde vi totalt 801 st paket, vilket gav ett överskott till klubben på ca kr (ca kr till enskilda åkare)

Tidplan 11 september Försäljningsstart. Vi säljer under vecka oktober Sista datum att slutföra din beställning på Din beställning skickas då till din kontaktperson. 10 oktober. Klubbgemensam beställning till Newbody. V42. Leverans av beställda varor till klubben. V Leverans av varor till ALLA som beställt. Betalning Faktura, med sista betalningsdatum angivet, skickas ut på e-post. På fakturan är överskottet till den enskilde åkaren redan avdraget. Vill man t.ex. efterskänka överskottet till klubben ändrar man beloppet på fakturan, dvs inbetalning av hela beloppet man sålt för. Förtydligande! Detta medför att man inte kan göra avdrag på lägeravgifter som tidigare.

Kontaktpersoner U16/JUN/SEN-gruppen Tina Skagerlind U14-gruppen Tina Skagerlind U12-gruppen Peter von Reedtz U10-gruppen Anita Ekelund U8-gruppen Christopher Noack Lotta Andersson (kontaktperson mot Newbody)

Bra att veta – hur går det till? Det finns visningskassar med varuprover. Det finns kataloger till hjälp. Försäljningen går till så att man visar upp produkterna eller använder katalogen och tar upp beställningar på beställningslistor. Säljställen Gör en bra affär själva, köp till familjen. - Ett paket per familjemedlem är en bra början. Släkt och vänner - Ring runt i telefonboken och knacka på hos grannar. Arbetsplatsen - Ta med dig visningskassen och katalog till din arbetsplats. Alla i klubben förväntas hjälpa till att sälja.

FÖRSÄLJNING – ditt konto på Newbody.se Logga in på med inloggningsuppgifterna som du hittar på säljschemat. Logga gärna in löpande under försäljningen och lägg de beställningar du får. När försäljningstiden är slut, logga in och slutför din beställning. Kontrollera att du beställer alla paket som finns på din lista. Klicka på ”Slutför order” så skickas beställningen till din kontaktperson. OBS! kom ihåg att spara din beställningslista! Så att du vet vem som beställt vad. Leverans och kundbetalning Newbody leverera varorna till oss, vi går ut och levererar till våra kunder och tar betalt. Vi har ca 2 veckor på oss att leverera och ta betalt för varorna till kund.

Info om paketen och hur ditt överskott beräknas Varje paket kostar 150 kronor. Ett paket kan innehålla allt ifrån 10 par strumpor till ett par exklusiva boxershorts. För varje sålt paket är överskottet 37 kr till klubben. Av överskottet tillfaller 17 kr den säljande åkaren för försäljning upp till 25 paket. För försäljning utöver 25 paket erhålls 20 kr per paket. Exempel, 32 paket försålt = 25 pkt x 17 kr = 425 kr, 7 pkt x 20 = 140 kr = 425 kr kr = 565 kr till åkaren Överskottet till den enskilde åkaren är till för att det skall användas till att sänka kostnader & utgifter under säsongen. Det krävs att man säljer minst 5 pkt för att få ut överskott.

Frågor/funderingar (hem) (mobil)